Hogyan használd a szex hintákat és a bútorokat?

Könnyed, és izgalmas szex a legkülönfélébb pozíciókban, amiről nem is gondoltad volna, hogy lehetséges? A szexbútoroknak köszönhetően a lehetetlen elérhető közelségbe került.

A szexhinták és szexbútorok a pozíciófokozók közé sorolhatók, és pontosan azt teszik, amit ez a név sugall: több orgazmushoz juttatnak a bevált szexpozíciókon keresztül, mint amit a segítségük nélkül elérhetnél. A különböző szexbútorok tehermentesítik az izmaidat és ízületeidet, így hosszabb ideig élvezheted a szexet, kevesebb fizikai igénybevétel mellett.

A szexhinták és szexbútorok segíthetnek abban, hogy olyan pozíciókat érj el, amelyeket korábban szerettél volna, de segítség nélkül nem ment! Az erotikus lehetőségek világát nyitják meg a fizikai károsodással vagy fogyatékossággal élők előtt is. 

Hosszabb ideig tartó szeretkezés

Biztos veled is előfordult már, hogy megszakította erotikus kalandjaidat egy idő előtti lábgörcs, vagy egy elképesztően élvezetes pózból ki kellett szállnod, mielőtt elértél volna a csúcsra. A szexbútorok támogatnak téged a szükség pillanatában, így addig folytathatod, amíg az igényeidet ki nem elégíted.

Attól függően, hogy milyen típusú szexhintát vagy bútort vásárolsz, ezek a pozíciófokozók támogathatják a fenekedet, a lábadat, a kezedet vagy az egész testedet, így szabadon koncentrálhatsz az érzéki kielégülésre. Bónuszként sok közülük könnyen lecsatolható vagy szétszedhető, hogy két használat között diszkréten tárolható legyen.

Dacolva a gravitációval

Adj teljesen új értelmet a „csillárról lengő” kifejezésnek egy szexuális hevederrel, amely az egész tested megtámasztja úgy, hogy a súlytalanság érzetét keltse! Ez az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy olyan fantáziákat fedezz fel, amelyek a bútorok nélkül nem lennének lehetségesek.

Ha nincs stabil mennyezeted, vagy csak szeretnél valami olyat kipróbálni, amibe gyorsabban belevetheted magad, próbáld ki az ajtó feletti szexhintát. Ezek az okos hinták bármelyik háztartási ajtó fölé akaszthatók, és megbízható támaszt nyújtanak, függetlenül attól, hogy mennyire forrósodik fel a hangulat.

A lehetőségek tárháza végtelen

Élvezzétek a mélyebb behatolást és próbáljatok ki új szexpozíciókat a felfújható eszközök segítségével! Meg fogsz lepődni, hogy mennyi mindent elérhettek velük!

A szexpozíciót fokozó eszközök megkönnyítik, hogy fantasztikus orális szexben részesítsd partneredet, de párosíthatod őket bilincsekkel, szemkötővel vagy más hálószobai eszközökkel, hogy igazán felrázd a közös hancúrozásokat!