Kalandozások a lábfetisizmus világában

Mindannyian szeretnénk, ha levennének minket a lábunkról a hálószobában… Csak történetesen egyesek közülünk egy kicsit jobban szeretnék ezt, szó szerint gondolva. A lábfétis már sok vicc tárgya volt a televízióban és a vígjátékokban- általában az úgynevezett “stréberek” vagy a társadalmi kirekesztettek szokásai közé tartozik. Pedig a lábakkal és a lábjátékkal kapcsolatos fétis gyakoribb, mint gondolnád!

Britney Spears, Idris Elba és Quentin Tarantino csak három a sok híresség közül, akik nyíltan vállalják furcsának tűnő hajlamukat. (Tarantino annyira jól érzi magát a lábak iránti szenvedélyével, hogy filmjeiben is hódol ennek. Ha nem hiszed, nézd meg az ‘Alkonyattól pirkadatig’ című film nagy jelenetét)!

Mit foglal magában ez a fétis?

Sokféle tevékenység van, amelyekben a lábfetisiszták szívesen vesznek részt. 

Íme néhány a leggyakoribbak közül:

  • Masszázs
  • Mosakodás
  • Körömfestés
  • Teljes pedikűrözés 

Mindezek a kezelések és még sok más a lábak ápolásáról,és kincsként való kezeléséről szólnak.

Érzékszervi kölcsönhatás a lábakkal:

  • A lábak csókolgatása
  • A lábak szaglása
  • A lábujjak szopogatása
  • Csiklandozás

A lábakat az erogén zónák stimulálására használják. A “lábmunka” erre a legjobb példa. Ez az, amikor a kezed helyett a lábadat használod, hogy felizgasd a partneredet (ha már a kézügyességről beszélünk!).

Miért a lábak?

Még ha nem is végeztél mélyreható kutatást ezzel a fétissel kapcsolatban, akkor is tehetsz néhány megalapozott feltételezést arra vonatkozóan, hogy miért izgatja fel az embereket a láb?

Hacsak nem a tengerparton lógsz a nap 24 órájában, nem látod túl gyakran az emberek mezítlábas lábát. Ez ad a lábaknak egy bizonyos izgató tulajdonságot.

A legtöbbször azt mondják nekünk, hogy a lábak eredendően piszkosak, és óva intenek minket a velük való szoros érintkezéstől (ha láttál már valaha olyan embereket, akik flip-flopban mennek be a zuhanyzóba az edzőteremben, akkor tudod, mire gondolunk). Ez némileg tabuvá teszi a lábakkal való szexuális érintkezést, ami egyes fetisiszták számára még izgalmasabbá teszi azt.

Maguk a szexológusok és a lábfetisiszták is azt mondják, hogy a lábak szeretete származhat abból a vágyból, hogy alárendeltebb szerepet játszanak. Ha csókolgatod és simogatod a szeretőd lábát, gyakran térdelsz előtte vagy fekszel a lábai mellett, és ez az alárendeltségi aktus lehet az, amit az emberek izgatónak találnak.

Néhány embernek lehet, hogy olyan szexuális élménye volt a lábakkal a gyermekkorában, ami maradandó erotikus asszociációt hagyott maga után. Másoknak talán fogalmuk sem volt arról, hogy a lábakat izgatónak találják, amíg egy új partner be nem vezette őket a lábjátékba. Számos logikus oka van annak, hogy az emberek miért vonzódnak annyira a lábakhoz.

Hogyan fedezd fel a fétisedet? (Ne izgulj, tudjuk, hogy képes vagy rá!)

Ha készen állsz arra, hogy megtedd az első lépéseket a lábfetisizmus világában, akkor jó helyen jársz!

Miért nem próbálod ki, hogy luxus lábmasszázst adsz a partnerednek? Mindenki szereti, ha kényeztetik, különösen egy hosszú nap után… Kezdd azzal, hogy meleg vízben megfürdeted a lábait!  Miután partnered lábai jól átáztak, szárítsd meg őket egy bolyhos törölközővel, és térj át a mennyei lábmasszázsra.

Ha mindketten jól érzitek magatokat, akkor a masszírozásról áttérhettek a lábak csókolgatására, vagy esetleg gyengéden szopogathatjátok egymás lábujjait. (Bónusz, ha ízesített masszázsolajat használtál a kezdéshez).

Ha még nem álltok készen arra, hogy idáig eljussatok, miért ne maradhatnának szórakoztatóak a dolgok? Használhatsz tollcsiklandozót a partnered talpán, hogy könnyed és pimasz hangulatot teremts, miközben együtt fedezitek fel ezt a fétist.

Ha rajongsz a lábakért, nyugodt lehetsz, nem vagy egyedül. A lábfetisizmus az egyik leggyakoribb fétis a földön, és széles körben gyakorolják mindenféle emberek. Szóval nem kell aggódnod amiatt, hogy más vagy, mint a többiek. Többen imádják a lábakat, mint gondolnád!