Anális szex- minden, amit tudni akartál róla

Szívesen kipróbálnád az anális szexet? Most megmutatunk mindent, amit tudni érdemes az egyik legkedveltebb pozícióról. Az Édes Élet anális szexre vonatkozó útmutatója végigvezet az anális kísérletezésen és a behatoláson. Segít a fokozatos kísérletezésben egyedül, a partnereddel vagy a különböző anális szexjátékokkal, hogy kielégítő szexuális életet élhess!

1. lépés – Tisztulj meg!

Magától értetődik, hogy ha olyan területet stimulálsz szexuálisan, amely általában a kakilásnak van szentelve, gondoskodnod kell arról, hogy a végbélnyílásod rendkívül tiszta legyen.

Vegyél előtte egy pihentető fürdőt, és alaposan tisztítsd meg a területet.

Sok kezdő szereti használni az anális tusfürdőt, hogy garantálja a teljes és tökéletes tisztaságot, és ezt mi is nagyon ajánljuk.

Ha tudatában vagy annak, hogy a szeretőd először látja teljes egészében a végbélnyílásodat, akkor szőrteleníts! Miért ne borotválnád vagy gyantáznád le finoman a popsid közötti bőrt, hogy biztosan pornófilmbe illő legyen a látvány?

Meg fogsz lepődni, mennyivel nyugodtabb és magabiztosabb leszel tőle.

2. lépés – Használj síkosítót

Eszedbe se jusson megkísérelni az anális behatolás bármilyen formáját anélkül, hogy valamilyen síkosítót használnál!

Rengeteg nagyszerű kenőanyag áll rendelkezésedre, de a legjobbak a vastag, speciálisan erre kifejlesztett anális síkosítók.

Próbáld ki az Édes Élet vízbázisú anális síkosítót – ez egy sűrű síkosító, amelyet úgy terveztek, hogy az anális szex kényelmes és fájdalommentes legyen. Vízbázisú, így kompatibilis az óvszerekkel és a szexjátékokkal.

Ha különösen érzékeny a bőröd, érdemes kipróbálnod a glicerinmentes anális síkosítók egyikét – kevesebb összetevőt tartalmaznak, mint a többi síkosító, így kisebb az esélye az irritációnak.

3. lépés – Kezdd kicsiben

Ha most próbálod ki először az anális szexet, érdemes a szeretőd ujjaival vagy egy kezdő análdugóval kezdened.

A játék előtti kis játékszer használata felmelegíti a területet, megismerteti a végbélnyílásodat a behatolás érzésével, és segít ellazítani az izmokat.

A partnerednek azzal kell kezdenie, hogy bekenje a dugót vagy az ujját, és óvatosan bedugja, amíg teljesen el nem merül.

Folytassátok ezt akár három ujjal, vagy kisebbről nagyobb popsi dugóra váltva, de csak akkor, ha még mindig kényelmesen érzed magad.

Ne felejts el síkosítót használni minden egyes ujjadra, amit behelyezel.

Ha és amikor készen állsz, akkor átválthatsz nagyobb dolgokra, mint például dildóra vagy péniszre.

A lényeg, hogy ne siess, és minden egyes behatolást finoman csinálj! Lehet, hogy később úgy döntesz, hogy keményebben vagy gyorsabban szeretnéd, de az elején fő a biztonság!

4. lépés – Tisztítás

Minden alkalommal, amikor befejezted az anális szexet, győződj meg róla, hogy alaposan megtisztítottad a végbélnyílásodat és a behatoláshoz használt játékot vagy testrészt.

Egy alapos áttörlés az Édes Élet biológiailag lebomló testtörlőjével segíthet, hogy újra frissnek érezd magad, de egy gyors és érzéki zuhany a partnereddel még jobb.

Ha bármilyen játékot használtál, ne feledd, hogy alaposan tisztítsd meg szappannal és vízzel, majd száradás után külön tárold őket!

Felkészültél az anális behatolásra?