A legjobb hely a házban

A zenés székfoglaló játék kedvelője vagy? Mutatunk egy sokkal jobb helyet, ami a kedvenced lesz! Ha egyszer már kipróbáltad a ház legjobb helyét, akkor soha többé nem akarsz majd a a legjobb ülésekért harcolni. Fantasztikus vaginális vagy anális szexhez egyaránt – a belső gyönyörpontok el lesznek árasztva a figyelemmel, míg a kezek szabadon felfedezhetik a külső forró zónákat.

Hogyan?

Az adó partner leül egy székre, és hátradönti a testét, a térdeit egymás mellett tartja, a lábfejét felemelve, a lábujjait a földön tartva. A fogadó partner az ülő partnertől elfordulva, testével kissé előredőlve átöleli az ülő partnert.

Miért?

A fogadó partner átülhet a vezetőülésbe, és szép lassan, vagy fel-le ugrálással felpörgetheti a pulzusát. Bármelyik tempó mellett is döntötök, felkészülhettek egy finom G-pont vagy P-pont stimulációra, mindezt a szék vagy a kanapé kényelmében. Ráadásul két teljesen szabad kéz és rengeteg ujj áll rendelkezésre a külső erogén zónák, -például a csikló, a mellbimbók és a herék-simogatásához, hogy az ingerlés mámorító keverékét hozzátok létre.

Próbáld ki!

Ha egy kis támogatásra van szükséged az erőteljesebb mozdulatokhoz, akkor a felül lévő partner egyszerűen ráteheti a kezét az alsó partner combjára, és felkérheti, hogy kapaszkodjon a derekába, hogy segítsen fel- és leemelni.

Tedd még jobbá!

“A tökéletes kiegészítő jelentheti a különbséget aközött, hogy valaki bénán néz ki, vagy teljesen elragadóan.” Alkalmazd Michael Kors logikáját a szex és az előjáték kiegészítésére, és máris megvan a “meghalnék érte olyan jó” szexuális élményed. A Best Seat in the House (Legjobb ülés a házban) kiváló példa arra, hogyan lehet a szexpozíciókat extra pezsgéssel és stimulációval kiegészíteni. 

Úgy döntesz, hogy a belső érzéseket egy viselhető páros vibrátorral vagy egy felcsatolható dildóval fokozod? Az adó vagy a fogadó partner örülne egy vibráló popsidugó anális stimulációjának?

Esetleg a külső ingerlés terén is kitesz magáért egy mini vibrátorral vagy vibráló péniszgyűrűvel? Ez mind csak rajtatok múlik. 

Dőljetek hátra, és élvezzétek egymást!