Felszabadult szerető

Szeretsz felül lenni? Szereted, ha a partnered alaposan meglovagol? A klasszikus „girl-on-top” pozíció ezen variációja teljes irányítás alá helyezi a lányt. Egy kis támasztékkal, ami leveszi a terhelést a lábakról, mindketten az édes orgazmusig lovagolhattok.

Hogyan?

A férfi hanyatt fekszik, térdeit pedig kissé felhúzza. A nő átnyúlik rajta, és a térdére támaszkodva hátradől, kezeivel megtámasztja és stabilizálja magát.

Miért?

Miért bonyolítanád túl a dolgokat, amikor az egyszerűség is olyan jó lehet? Ez a pozíció minden alapot lefed, legyen szó felszíni vagy mély behatolásról, teljes hozzáférésről a nő melleihez és csiklójához, vagy egy fantasztikus kilátásról mindkét fél számára. A nő egyszerűen felpattanhat a fedélzetre, és mindketten együtt dolgozhattok, hogy a kaland során beállítsátok a szöget és a mélységet, így elérve a vágyott orgazmust.

Próbáld ki!

Játszhatsz a térdeid szélességével és magasságával, hogy változatosabbá tedd a pozíciót, valamint beépíthetsz egy pozíciófokozót is a térdeid további megtámasztására. Ha a pozíciófokozót a feneked alá helyezed, hogy mélyítsd a szöget, és hozzáadod az A-pont stimulálásának lehetőségét a női partner számára (ez néhány centivel mélyebben fekszik, mint a G-pont), akkor tovább fokozhatod az élményeket!

Tedd még jobbá!

Ki mondana nemet egy kis extra vibrációra, amit mindketten egyszerre élvezhettek szex közben? Egy páros vibrátor pontosan ezt teszi. Egy olyan pedig, amelyikhez távirányító is jár, lehetővé teszi, hogy felváltva irányítsátok a rezgés beállításokat.

Rengeteg móka (és intenzív orgazmus) vár rád!