Hozd ki a legtöbbet a kutyapózból!

A kutyapóz kedvelője vagy? Mit szólnál hozzá, ha egy magasabb szintre emelnéd? Mutatjuk, hogyan lesz a klasszikus „hmmm” érzésből egy kirobbanóan szexi „woah” orgazmus!

Hogyan?

A fogadó partner lábujjhegyre áll, térdei behajlítva, tenyérrel a padlón, hogy segítsen megtámasztani és kiegyensúlyozni a testét. Az adó partner mögé térdel, és felegyenesedik, testét egyenes helyzetbe hozza, kezeit pedig a partner fenekére teszi. Az adó partner ezután behatol a fogadó partnerbe, aki a combjaival fel-le mozog a pozícióban.

Miért?

A fogadó partner fel-le ugráló egyszerű mozdulata hihetetlen mozgást hoz létre, amely mindkét partnert észbontó orgazmushoz juttathatja. 

Édes Élet pro Tipp: A behatolás mélysége lehet olyan mély vagy felszínes, amilyet csak szeretnél, és a tempó lehet lassú vagy gyors,  illetve váltogathatjátok is, attól függően, hogyan értek a csúcsra!

Próbáld ki!

Ha a fogadó partner fárasztónak találja a felemelt guggoló pozíció fenntartását, akkor támaszkodhat egy kanapén, hogy levegye a súlyt a törzséről, vagy bevihet egy szexpozíciót fokozó eszközt is. Így élvezettel kísérletezhet a behatolás különböző magasságaival és szögeivel.

Tedd még jobbá!

Az adó partner kezei és ujjai ebben a pózban ügyesen hozzáférhetnek a fogadó partner csiklójához, péniszéhez, golyóihoz, mellbimbóihoz vagy más külső forró zónáihoz. Adj hozzá egy vibráló kesztyűt a mixhez, és soha többé nem fogsz tudni ugyanúgy tekinteni a téli kiegészítőidre! Egyszerűen csúsztasd a játékot a mutató- és hüvelykujjadra, majd engedd szabadjára az erőteljes pulzálást pontosan ott, ahol Te és partnered kívánja!