Erogén zónák

Hogyan kényeztesd az erogén zónáidat? Íme az Édes Élet útmutatója!

5 ok, amiért mindenkinek szüksége van egy szemfedőreSzemek:

A bekötött szemek ugyan eltávolítják az egyik érzékszervet, viszont felerősítik az összes többit, és megnyitják az intenzív érzékszervi játékok világát. Minden csók, érintés, simogatás, nyalás és fenekelés felerősödik, és a következőre várva remegni fogsz a várakozástól.

Jól hangzik ugye? Hát persze, hogy jól hangzik!

Olvass tovább, hogy rávilágítsunk a bekötött szemek érzéki világára!

Helló csókkirály! 5 tipp, hogy Te légy a csók nagymestereSzáj:

Ah, a csókolózás… az ajkak, és a nyelvek érzéki játéka.

Tudtad, hogy minden nap van egy nemzetközi csóknap? Gyakorlat teszi a mestert, úgyhogy tudasd a kedveseddel, és csókolózzatok! Akár egy kis cukorral édesíted a csókot, akár egy puszit lopsz, a csók remek módja annak, hogy felpezsdítsd a vérkeringésedet!

Hogy segítsünk a hangulatba kerülni, összegyűjtöttünk 5 tippet, amelyekkel a legjobbak közé kerülhetsz a csókolózás terén.

7 tipp a felejthetetlen orális élményekértNyelv:

Kevés olyan ember van, aki ne kedvelné az orális szexet. A szánkkal, a nyelvünkkel és a kezünkkel fantasztikus örömökhöz juttathatjuk partnerünket, ha elég ügyesek vagyunk. Csak rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki belőle. Ha szeretnéd fokozni orális készségeidet (itt most nem a kommunikációra gondolunk ☺), és belevinnél egy kis pluszt a szexuális életetekbe, akkor ez a cikk Neked szól!

A Top 10 legjobb játék klitorális stimulációhozKlitorisz:

Tudtad, hogy becslések szerint a nők 70-80%-ának szüksége van a csikló stimulálására az orgazmus megtapasztalásához? Ez óriási arány!

Akár egy szupererős csiklóizgatóra van szükséged, hogy feljavítsd a szólójátékodat, akár valamire, ami segít az orgazmus elérésében a partnereddel való szex során, az Édes Élet segít kiválasztani a legjobb csiklóizgatót!

Hogyan találd meg a G-pontodat?G-pont:

Ebben a blogban a megfoghatatlan G-pontot vizsgáljuk meg, annak a reményében, hogy felejthetetlen gyönyöröket éljetek át a partnereddel. Olvass tovább, hogy megtudd, mi is valójában a G-pont, hogyan találhatod meg, és hogyan érheted el az első G-pontos orgazmusodat!

A top 5 játék, ha péniszed vanPénisz:

Általános vélekedés, hogy a szexjátékok csak a szeméremtesttel rendelkezőknek vagy a pároknak valók. Ez egy hatalmas tévhit, ugyanis ha pénisszel rendelkezel, akkor is rengetegféle játék áll a rendelkezésedre, kifejezetten a saját örömödre. Most megmutatjuk ezeket!