Hogyan tarts ki tovább az ágyban?

Kíváncsi, hogyan lehet tovább kitartani az ágyban? Ha hosszan tartó élvezetre vágysz, egy késleltető krém vagy spray segíthet! A férfiaknak szánt késleltető spray-ket úgy tervezték, hogy finoman zsibbasszák a péniszt és csökkentsék az érzékenységet. Ez az enyhe érzéscsökkenés lehetővé teheti, hogy tovább tartsd vissza a csúcspontot, valamint hosszabb ideig tartó szexuális élvezetet eredményezhet, mind egyedül, mind pedig a partnereddel.

Ha a túl korai orgazmus elérése miatti aggodalom befolyásolja a partnereddel történő aktusokat, akkor egy jó késleltető spray vagy krém választása lehet a megoldás, mivel ezek a termékek segíthetnek enyhíteni a korai magömlés miatti szorongást.

Hogyan kell használni a késleltető spray-t?

A késleltető krémek és spray-k használata egyszerű, és a legtöbb ugyanazt a módszert követi: felkenni, várni, és kezdődhet a bevetés!

Egyszerűen csak felviszed a sprayt az erekciót követően (különösen az ultra érzékeny helyekre), majd néhány percig hagyod, hogy a zsibbasztó szer elkezdjen dolgozni.

Egyes késleltető spray-k érzéstelenítőket, például benzokaint vagy lidokaint tartalmaznak, míg mások természetes zsibbasztó összetevőket és gyógynövényes főzeteket alkalmaznak a túlérzékenység csökkentése érdekében. Az összetevők teljes listáját mindig feltüntetik a termék oldalán.

Fontos megtalálni a megfelelő szintű zsibbasztást! Ne feledd, hogy a kevesebb több. Mindig alkalmazhatsz több késleltető oldatot, de nem tudod eltávolítani, ha egyszer már felszívódott.

Az, hogy melyik spray-t vagy krémet választod, és hogy mennyit alkalmazol, az személyes döntés. Lehet, hogy úgy gondolod, hogy inkább késleltető óvszereket használsz a tompított érzethez. Mindannyian különbözőek vagyunk, és ami neked beválik, az lehet, hogy másnak túl sok, vagy fordítva. 

*Megjegyzés: az eredmények változhatnak.