Édes Élet útmutató: A-tól Z-ig minden, amit tudni akartál a szexjátékokról

Ismerd meg a szexjátékok ABC-jét az Édes Élet A-tól Z-ig terjedő szexjáték ABC-je segítségével!

Az anális szexjátékoktól kezdve a vibrátorokig, segítünk kibővíteni a szexjátékokkal kapcsolatos ismereteidet, hogy szóló kalandjaidat, előjátékodat és szexuális életedet is egy magasabb szintre emeld.

Szexjáték ABC

Ismerd meg a szexjátékok ABC-jét az Édes Élet A-tól Z-ig terjedő Szexjátékok útmutatójával. Akár új vagy a szexjátékok terén, akár tapasztalt rajongó vagy, aki a következő lépést keresi az intim élvezetek keresésében, mi gondoskodunk rólad.

Az anális szexjátékoktól kezdve egészen a vibrátorokig, segítünk eligazodni a szexjátékok világában, hogy a szólójátékodat, és a közös kalandokat is egy új szintre emeld!

Anális szexjátékok

BASICS Anális gyöngyök 8 hüvelyk

Az anális szexjátékok számos formában és méretben elérhetők, és úgy tervezték őket, hogy egy gyengéd, célzott nyomáson keresztül (és intenzív rezgésekkel, ha a vibráló fajtát választod) örömet szerezzenek az összes éhes idegvégződésednek a végbélnyílásban.

Kezdd egy kezdő anális játékkal, és haladj tovább az anális gyöngyök, valamint a dildók felé a megdöbbentően jó popsi móka érdekében!

Tökéletes kiindulópont: BASICS anális gyöngyök 8 hüvelyk

A következő lépést keresed? Lovehoney Booty Buddy 7 funkciójú vibráló fenékdugó 4 hüvelykes

Tudj meg többet: Beszéljünk meg még többet! Anális szexjátékokkal kapcsolatos útmutatók

Fenékdugó

BASICS Slimline Butt Plug

Tedd be a dugót, és kényeztesd magad az érzések és a fokozott orgazmusok teljesen új világával az előjáték, a szex vagy a maszturbáció során!

A fenékdugók úgy vannak kialakítva, hogy könnyedén behelyezhetők legyenek (plusz egy jó adag anális síkosító), és kielégüléssel töltsenek el, így többféle méretben készülnek, többféle anyagból. Néhánynak még csillogó ékszer is van a talpában az elegancia érdekében. Ragyogó igaz?

Tökéletes kiindulópont: BASICS Slimline Butt Plug

Szintet lépnél? Akkor ajánljuk az Édes Élet Butt Tingler 10 funkciójú vibráló fenékdugót!

Tudjon meg többet: Útmutató a fenékdugókhoz

Péniszgyűrűk

BASICS donut péniszgyűrű multipack (3 csomag)

Az egyszerű kialakítású, de hatalmas élvezeti értékkel bíró péniszgyűrűk korlátozzák a véráramlást a péniszben, hogy segítsenek hosszabb ideig keményen tartani.

Az egyik legnépszerűbb szexjáték mind a szóló, mind a páros játékokhoz. Egyes gyűrűk vibrálnak, mások nyúlékonyak és számos modell dupla gyűrűvel rendelkezik (egy második gyűrűvel, amely a golyók köré feszül).

Indulásnak tökéletes választás: BASICS Doughnut Cock Ring Multipack (3 csomag)

Szintet lépnél?  Lovehoney Rabbit Rocker 10 funkciójú távirányítós vibráló péniszgyűrű

Tudj meg többet! Útmutató a péniszgyűrűkhöz

Dildók

BASICS szívókupakos dildó 6 hüvelyk

A szexjátékok világának igazi klasszikusai a dildók, a belső élvezetek mesterei, és számos formában, méretben, valamint anyagban kaphatók, hogy segítsenek az orgazmus felé vezető vidám úton.

Valósághű (golyókkal vagy anélkül), karcsú és gyönyörű üvegből, valamint kis és nagy fajtákból valóban mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő darabot!

Tökéletes kiindulópont: BASICS szívókupakos dildó 6 hüvelyk

Szintet lépnél? Lifelike Lover Ultra realisztikus extra nagyméretű vibrátor 10 hüvelyk

Tudj meg többet! A nagy Dildó útmutató

Elektroszexjátékok

ElectraStim EM60-M Flick elektroszex stimulátor többcsomagos készlet

Üdvözlünk az elektroszexjátékok bizsergető világában! Az E-stim játékok az erotikus bizsergés és az elektromos érzések érdekében az elektromosság intenzívebb formájával kezeli a legérzékenyebb pontjaidat.

Kedvenc szexjátékaid „elektromos” változatai élvezhetők a szóló vagy páros játék részeként, alacsony feszültséggel kezdve és fokozatosan növelve azt,  az ellenállhatatlan bizsergés érdekében.

Indulásnak tökéletes választás: Impulse E-Stim újratölthető távirányítós Kegel-gyakorló készülék

A következő lépést keresed? ElectraStim EM60-M Flick Electrosex Stimulator többcsomagos készlet 

Tudj meg többet: Mi az az Elektro stimuláció és E-stim?

Fleshlight

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit STU rózsaszínű hölgy

A világ legkelendőbb játéka mindenki számára, akinek pénisze van. A Fleshlightok kézi csodajátékok, amelyek izgalmas textúrájú és mintázatú hüvelyekkel büszkélkedhetnek, és hüvelyi, orális vagy anális nyílásokkal rendelkeznek, hogy utánozzák a penetrációs vagy orális szexet.

A diszkrét tárolás érdekében „fáklya” stílusú, ergonomikus tokokban vannak elhelyezve, és számos tartozékkal kaphatók az élvezet és a játék fokozásához. Még kedvenc pornósztároddal is intim kapcsolatba kerülhetsz a Fleshlightok segítségével, amelyeket egyenesen az ő intim anatómiájuk alapján formáztak.

Indulásnak tökéletes választás: Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit STU

A következő lépést keresed? Fleshlight Turbo Thrust Blow Job maszturbátor

Tudj meg többet! Hogyan kell használni a Fleshlight maszturbációs eszközt?

Üveg játékok

Lovehoney Slimline G-Spot Sensual üvegdildó

Az üvegből készült szexjátékok nemcsak gyönyörűen néznek ki, hanem hipoallergének, környezetbarátok és könnyen tisztíthatók is. Az üveg dildók és análdugók népszerűek az általuk nyújtott karcsú és extra erős érzések miatt. Minden típusú síkosítóval kompatibilisek a könnyed siklás és behatolás érdekében.

Édes Élet Pro Tipp: A hőmérséklet-játék is szerepel a menüben ezekkel a kecses játékokkal – egyszerűen merítsd hideg vagy meleg vízbe a játék előtt az extra érzékszervi élményért.

Tökéletes kiindulópont: Lovehoney Slimline G-Spot érzéki üvegdildó

A következő lépést keresed? Lovehoney Realisztikus textúrájú érzéki üvegdildó golyókkal

Kéz nélküli játékok

Lovehoney szuper puha szilikon szivárványos vibrátor 7 hüvelykes

Kéz nélkül szabadon? Így van, vannak olyan játékok és kiegészítők, amelyek minden munkát elvégeznek helyetted, így felszabadíthatod a kezeidet, hogy extra élvezetet nyújts magadnak vagy a partnerednek. Mondhatnánk, hogy mindenki nyer.

Gondolj csak a hordható vibrátorokra (az alsóneműd nagyon jó hasznát vette), vagy a tapadókorongos alappal ellátott játékokra, amelyeket többé-kevésbé bármihez odaragaszthatsz, és a zuhanyzóban többféle szögben ,a tartóba illeszthető játékokra… így máris félúton vagy.

Az induláshoz tökéletes: Lovehoney Super Soft Silicone Rainbow Dildo 7 hüvelyk

A következő lépést keresed? Lovehoney kéz nélküli szexjáték-tartó

Tudj meg többet: Hogyan használd a tapadókorongos dildót?

Felfújható játékok

Lovehoney vibráló felfújható fenékdugó 4,5 hüvelyk

Legyen szó egy szerelmi babáról, dildóról vagy fenékdugóról – a felfújható játékok egyik fő vonzereje, hogy a testre szabott játékhoz pontosan kiválaszthatod, hogy milyen nagyra nőjenek, míg a babákat fel tudod fújni a további realisztikus hatás érdekében.

Általában PVC-ből vagy szilikonból készülnek a rugalmasság és az erősség érdekében. A felfújható játékok gyorskioldó szeleppel rendelkeznek a levegő azonnali kiürítése érdekében. 

A kezdéshez tökéletes választás: Lovehoney vibráló felfújható fenékdugó 4,5 hüvelykes

A következő lépést keresed? Cock Locker felfújható szörnyeteg realisztikus vibrátor 11 hüvelyk

Tudj meg többet:Hogyan használd a nagyméretű vibrátort?

Gésagolyók és vibrációs tojások

Lovehoney Thrill Seeker 10 funkciós távirányítós vibrációs tojás

Minden bizonnyal a legviccesebb és legvonzóbb nevű szexjátékok közé tartoznak a gésagolyók és vibrációs tojások, amelyeket úgy terveztek, hogy a vulva belsejében viselve szenzációs belső stimulációt, valamint medencefenék edzést biztosítanak, mindezt egyszerre.

Kényeztesd magad a vibrációs tojások különböző fajtájával, vagy hagyd, hogy tested mozgása finom stimulációt hozzon létre a gésagolyók belsejében szabadon mozgó golyókkal!

A kezdéshez tökéletes: Lovehoney Thrill Seeker 10 funkciós távirányítós vibrációs tojás

Szintet lépnél? Desire Luxury újratölthető, távirányítós Love Egg vibrátor

Tudj meg többet: Vibrációs tojás & gésagolyó útmutató

Kegel golyók

A szürke ötven árnyalata belső istennő színváltós gésagolyók 90g

Ha Joe Wicks kidolgozna egy edzésprogramot a jobb szexért, a tónusos izmokért és a fokozottabb orgazmusért, a Kegel-gyakorlatok valószínűleg főszerepet játszanának.

Gömb vagy tojás alakúak, különböző súlyú és méretűek, hogy minden tapasztalati szintnek megfeleljenek, és fokozatosan viselhetők legyenek, ahogy az izmok erősödnek. És a legjobb dolog? Némelyikük stimuláló, rázó golyókkal vagy rezgésekkel kényeztetnek edzés közben.

Kezdőknek ajánljuk:  Lovehoney Main Squeeze Single Kegel Ball 30g

Szintet lépnél? A szürke ötven árnyalata Belső istennő színváltós gésagolyók 90g

Tudjon meg többet: Hogyan használd a Kegel golyót?

Síkosító

Lovehoney Enjoy vízbázisú síkosító 100ml

Síkosító, síkosító, dicsőséges síkosító! Abszolút hálószobai alapanyag az extra-csúszós és élvezetes szólójátékhoz, előjátékhoz vagy a szexhez – játékokkal vagy anélkül.

“Ragacsos”barátunk minden alapot lefed- a vízbázisú, szilikonos, ízesített, és anális síkosítók mind készen állnak arra, hogy csúszósan tegyék a dolgukat.

Tökéletes kiindulópont: Lovehoney Enjoy vízbázisú kenőcs 100ml

Szintet lépnél? Lovehoney Delight Extra selymes, extra selymes, vízbázisú kenőcs 250ml

Tudj meg többet: Lubes and Better Sex Guides

Férfi szexjátékok

BASICS Clear Textured Stroker

A pénisszel rendelkezőknek szánt játékok kínálata egyszerűen lenyűgöző. Csak kigondolod a kívánt hatást vagy tevékenységet, és garantáltan van hozzá megfelelő játék.

Egy játék, amely javítja a teljesítményt a hálószobában? A pénisz méretének növelésére is alkalmas? Hozzásegít a robbanásszerű gyönyörhöz? Érdemes felfedezned a férfi szexjátékok innovatív és izgalmas világát.

Tökéletes kezdésnek: BASICS Clear Textured Stroker

Szintet lépnél? TENGA Zero Flip Hole Fekete újratölthető vibráló férfi maszturbátor

Bimbójátékok

Lovehoney Perfect Pair szilikon mellbimbó szívókészülék

Szorítsd, csípd, szopd, ingereld… A mellbimbó szívók és csipeszek úgy vannak kialakítva, hogy a szuperérzékeny mellbimbókat megcsípjék vagy megszívják, vért pumpáljanak bele, így még érzékenyebbé téve őket az érintésre és az ingerlésre.

A könnyen használható és az általad preferált intenzitású csípéseknek megfelelően beállíthatók a mellbimbócsipeszek a bondage játékok népszerű kiegészítői. A mellbimbószívók esetében a „nyomd meg és ragaszd fel” technika hozzájárul mellbimbó azonnali élénkítéséhez és a fokozott érzésekhez.

Tökéletes kezdésnek: Lovehoney Perfect Pair Silicone mellbimbó szívók

A következő lépést keresed? Lovehoney Tease Me állítható mellbimbócsipeszek

Tudj meg többet: Hogyan használd a mellbimbócsipeszeket és -szívókat?

Orális szex szimulátorok

Womanizer X Lovehoney Pro40 újratölthető klitorisz stimulátor

Ha bármikor és bárhol egy kis nyelves kényeztetésre vágysz, az orális szex szimulátor játékok segítenek. A szopás és/vagy nyalás érzésének szimulálására tervezett orális szexjátékok széles választéka elérhető akár csiklóval, akár pénisszel rendelkezel. Kedvet kaptál egy kis orális kalandhoz?

Élvezd a finom nyalásokat egy nyelvszerű stimulátorral, mint a Sqweel toy, vagy a célzott klitorális szopogatásokat a Womanizer játék hullámaival.

A fellatio rajongói számára a szopás szimulátorok egész sora áll rendelkezésre a rezgésekkel, a különböző élethű textúrákkal, valamint a személyre szabott ülésekhez szükséges szájszerű nyílásokkal.

Induláshoz tökéletes: Womanizer X Lovehoney Pro40 újratölthető klitoriszstimulátor

Szintet lépnél? Blowmotion Melegítő újratölthető férfi maszturbátor

Tudj meg többet: Orális szexjátékok férfiaknak és A top 10 legjobb játék a klitorisz stimulálásához

Prosztata masszírozók

Lovehoney PRO-Stim Elite szilikon prosztata masszázsgép

Gyakran a férfi G-pontjaként emlegetett prosztata a fenék belsejében található, és csodálatosan reagál a célzott masszázsra, köszönhetően a több ezer örömre éhes idegvégződésének.

A prosztata játékok ergonomikusan vannak kialakítva, hogy könnyedén becsússzanak, és a test formájával együttműködve intenzív belső stimulációt nyújtsanak. Némelyik vibrál, némelyik felszabadítja a kezedet a kéz nélküli kalandokhoz, és mindegyik tökéletesen ívelt, karcsú, valamint  szilárd, hogy egyenesen a P-pontodat célozzák meg.

Induláshoz tökéletes: Lovehoney PRO-Stim Elite szilikon prosztata masszázsgép

A következő lépést keresed? Desire Luxury App vezérelt újratölthető prosztatavibrátor

Tudj meg többet: Kezdők útmutatója a prosztata masszírozókhoz

Távirányítós játékok

Lovehoney Thrill Seeker 10 funkciós távirányítós vibrációs tojás

Manapság a távirányítók nem csak a csatornák átkapcsolására szolgálnak. Sokkal izgalmasabb dolgok felé mozdultak el a szenzációs orgazmusok formájában. A távirányítós vibrátorok sokféle formában és méretben kaphatók, amelyeket Te vagy a partnered irányíthat, otthon vagy bárhol, ahol csak akarjátok.

A távirányítós vibrációs tojások vagy vibráló bugyik elég diszkrétek az izgalmas játékokhoz, míg a kevésbé diszkrét vibráló dildókkal vagy vibráló péniszgyűrűkkel otthonod kényelmében játszhatsz szólójáték, előjáték vagy szex közben.

Távkapcsolatban élsz? Ne aggódj emiatt! A gyönyör istenei gondoskodtak róla, hogy az alkalmazással vezérelt vibrátorokkal, extra mérföldet (szó szerint) meghaladó orgazmusokat élj át.

Indulásnak tökéletes választás: Lovehoney Thrill Seeker 10 funkciós távirányítós szerelmi tojás vibrátor

Szintet lépnél? Desire Luxury App-vezérlésű, újratölthető prosztatavibrátor

Tudj meg többet: Miért van szükséged távirányítós szexjátékokra?

Felcsatolható szexjátékok

Lovehoney Perfect Partner Unisex üreges vibráló Strap-On 8 hüvelyk

A felcsatolható játékok a legváltozatosabb játéktípusok közé tartoznak, és rengeteg fajta közül választhatsz az igényeidnek, valamint a vágyaidnak megfelelően. Az üreges dildóktól kezdve, a pegging készleteken át, egészen a vibráló játékokig mindenki számára elérhető egy felcsatolható hám vagy dildó.

A párok számára izgalmas lehetőség, mivel a felcsatolható játékokat úgy tervezték, hogy megváltoztassák a szexuális dinamikát a kapcsolatokban, így élvezhetik heterók, melegek, biszexuálisok, és pánszexuálisok egyaránt. Induljatok felfedező útra!

Kezdésnek tökéletes: Lovehoney Kezdő Unisex Strap-On Harness Kit 5 hüvelykes Pegging dildóval

Szintet lépnél? Lovehoney Perfect Partner Unisex üreges vibráló Strap-On 8 hüvelykes Unisex vibráló Strap-On 8 hüvelykes

Tudj meg többet: Felcsatolható szexjáték útmutató

TENGA tojás maszturbátor

TENGA Egg Lovers Heart Textured Male Masturbator

Japán legkelendőbb szexjátékai,- a TENGA játékok híresek a pénisz tulajdonosok számára a maszturbáció innovatív megközelítéséről. Lenyűgöző, technológiailag fejlett maszturbátor kínálattal büszkélkedhetnek.

A TENGA játékok mind megjelenésükben, mind érzetükben egyedülállóak, mivel a valóságosnál jobb élményt nyújtanak, a csúcstechnológiás Flip Holes-tól kezdve az egyszer használatos tojásokig, maszturbáció, és az előjáték során. Alig várjuk, hogy lássuk, mi lesz a TENGA következő, kifinomult élvezetet nyújtó modellje!

Tökéletes kiindulópont: TENGA Egg Lovers Heart Textured Male Masturbator

Szintet lépnél? TENGA Zero Flip Hole újratölthető vibráló férfi maszturbátor

Tudj meg többet: Szexjáték útmutató férfiaknak

Péniszdugók

Aú! Kezdő 3mm/5mm szilikon üreges üreges péniszdugó készlet (3 db)

A péniszdugókat és péniszszondákat a húgycső tágítására használják. Eredetileg orvosi vizsgálatokhoz használták, de azóta sokan felfedezték, hogy szexuális élvezetre is használhatóak, lehetővé téve a mélyebb idegvégződések új, és izgalmas felfedezését.

Válassz a méretek és stílusok széles skálájából, a húgycsőben található rendkívül érzékeny idegvégződések stimulálása érdekében, a hozzáadott rezgések vagy elektromos stimuláció lehetőségével!

Kezdésnek tökéletes választás: Kezdő 3mm/5mm szilikon üreges üreges húgycső dugó készlet (3 db)

Szintet lépnél? DOMINIX Deluxe péniszdugó Glans gyűrűvel

Tudj meg többet: Kezdők útmutatója a péniszdugóhoz

Vibrátorok

Lovehoney Magic Bullet 10 funkciójú ezüst mini vibrátor

A szexjátékok világának szakértői megalkották azokat a játékokat, amelyek rezgéseket biztosítva magasabb szintre emelik a szexuális élményeket. A vibrátorok tökéletesek a G-ponthoz, a klitorisz izgatásához, a péniszhez, a mellbimbóhoz, a fenékhez, és nagyjából az összes erogén zónához. 

Kezdd kicsiben a mini vibrátorokkal, vágj bele valami nagyba a pálcás vibrátorok mindenre kiterjedő élvezetével, vagy válaszd a megbízható nyuszi vibrátort a kevert orgazmusokhoz – mindezek alapján könnyedén rájöhetsz, hogy melyik lesz az új barátod!

Kezdéshez ajánljuk: Lovehoney Magic Bullet 10 funkciós ezüst mini vibrátor

Szintet lépnél? Lovehoney Power Play 10 funkciós szilikon G-pont nyúl vibrátor 10 funkciós szilikon G-pont nyuszi vibrátor

Tudj meg többet: Vibrátorok Útmutatója

Womanizer

Womanizer Liberty by Lily Allen újratölthető klitorisz stimulátor

A Womanizer vibrátorok forradalmat jelentenek a csiklóizgató játékok világában, és egyedülállóak az intenzív klitorális élvezet megközelítésében.

Ahelyett, hogy rezgésekkel stimulálnák a csikló hihetetlenül érzékeny idegvégződéseit, a Womanizer játékok Pleasure Air technológiát alkalmaznak, hogy a szívás erejével lenyűgözzék azt, minden közvetlen érintkezés nélkül. Az intim élvezet észbontó megközelítése, hasonlóan észbontó eredményekkel.

Tökéletes kiindulópont: Womanizer Liberty by Lily Allen újratölthető klitoriszstimulátor

Szintet lépnél? Womanizer Duo újratölthető G-pont és klitorisz stimulátor

Tudj meg többet: Vibrátor útmutatója

Extra nagy játékok

BASICS Extra nagyméretű, valósághű vibrátor 7 hüvelykes

Legyen nagy, és még annál is több! A szexjátékok XL típusai a szó minden értelmében nagyok és merészek, és azoknak a vágyait elégíti ki, akik egyszerűen fogalmazva az átlagosnál sokkal nagyobb játékokat szeretik.

A haladóknak, akik a következő lépést keresik a méretben, az extra hosszú és/vagy extra széles popsi dugók vagy dildók széles választéka elérhető. Válassz a különböző anyagok, formák és textúrák közül, hogy fokozd az extra nagy kalandokat!

Kezdésnek tökéletes választás: BASICS Extra nagyméretű realisztikus dildó 7 hüvelyk

Valami nagyobbra vágysz? Lovehoney Nagy klasszikus szilikon popsi dugó 5,5 hüvelyk

Tudj meg többet: Bővebb információ: Hogyan használd a nagy méretű, és ököl dildókat?

Te szóló játékos!

Így van, Téged nézünk! A kezed az egyik legerősebb szexuális játékszer, amivel rendelkezhetsz, mivel ügyes végrehajtói az ujjazásnak, simogatásnak, csiklandozásnak, dörzsölésnek pontosan úgy, ahogyan Te vagy a partnered szereti.

Hogyan hozhatod ki tehát a legtöbbet nyögéskeltő ujjaidból? Hallgasd meg a The Lovehoney Guide to Second Base podcastot, ahol szakértőink legjobb tippjeit hallhatod – ez a tökéletes kiindulópont.

És utána? Látogass el az “Édes Élet útmutatója, hogyan kényeztesd az erogén zónáidat”(A Lovehoney Guide to Stimulating Your Erogenous Zones) című oldalra – tele van tanácsokkal, hogyan kerülhetsz közel a tested minden részéhez.

Zigasex 5000

Zigasex 5000

Shhh! Van egy kis titkunk! A szexjátékok jövőjét láthatod, azaz a Zigasex 5000-et. Ez egy olyan időutazó csodajáték, amely összegyűjti a múltból a legrobbanékonyabb orgazmusaidat, és igény szerint újraalkotja azokat az érzékszervi és memória másoló technológia segítségével. Állítsd össze saját könyvtáradat a valaha volt legjobb orgazmusaidból, és élvezd őket, amikor csak akarod!

Elég elképesztő dolog, nem? Sajnos egy kicsit füllentünk, de biztos lehetsz benne, hogy az Édes Életnél a “Szexjátékok mögötti ember” a legmodernebb játékokat kínálja a számodra!

A szerény dildó méretének és formájának tökéletesítésétől kezdve a Desire luxus szexjátékok legnépszerűbb termékcsaládjának megalkotásáig, -amelyet kizárólag a vásárlók visszajelzései alapján terveztek és fejlesztettek ki-,  a termékfejlesztési csapatunk tud egy-két dolgot a szexjátékok jövőjéről.

Olvass tovább, hogy megtudd pontosan Hogyan készítünk szexjátékokat?