Termék visszaküldés, elállási jog gyakorlása

Termék visszaküldésére a csomag átvételétől számítva 30 nap áll rendelkezésre.

Minket mint eladót a törvény csupán 14 naptári napra kötelez, azonban ettől eltérően, ügyfeleink érdekét szem előtt tartva, mi 30 naptári napot biztosítunk Vásárlóinknak arra, hogy elálljanak a vásárlástól!

Kérünk, mielőtt visszaküldöd a terméket, győződj meg arról, hogy tényleg hibás-e a termék (pl.: elem megfelelően van-e behelyezve a készülékbe?).

A visszaküldéshez töltsd ki az oldal alján található űrlapot, és ügyfélszolgálatunk felveszi veled a kapcsolatot.

A csere és a visszavétel feltételeiről bővebben itt olvashatsz. Utánvétes csomagot NEM veszünk át, kérünk, ezt vedd figyelembe!

Termék visszaküldés menete

Ha elállási jogoddal akarsz élni, akkor elállási szándékodat, egyértelmű nyilatkozatként köteles vagy eljuttatni hozzánk (például postán, vagy elektronikus úton küldött levél formájában), a rendeléstől számított 30 napon belül.
Az elállási jog benyújtásához, kérlek használd az oldal alján található űrlapot.

Minden esetben e-mailben visszaigazoljuk Feléd, amint elállási nyilatkozatod beérkezett hozzánk.

Írásban történő elállás esetén, az elállási jog benyújtásának kell beleesnie a 30 naptári napos határidőbe.1142 Budapest, Rákospatak utca 73/A.

Postai úton történő jelzés alkalmával, a postára adás dátumát, e-mailen keresztül történő értesítés esetén, az e-mail küldésének idejét vesszük figyelembe a határidő számítás szempontjából. Fontos, hogy leveled ajánlott küldeményként add postára, hogy minden kétséged kizáróan bizonyíthasd a feladás tényleges dátumát.

Elállás esetén a terméket postacímünkre: Csomag Szerviz Kft, 1142 Budapest, Rákospatak utca 73/A. kell visszajuttatnod, 30 napon belül, de legkésőbb elállási nyilatkozat benyújtását követő 30 napon belül. A határidő érvénye, ha a 30 napos határidő letelte előtt ellküldöd, postára adod a terméket és azt igazolni is tudod (postára adod, vagy az általad választott futárnak átadod) a terméket.

A termék visszaküldésének költsége Téged, mint Vásárlót terhel. Az utánvéttel visszaküldött csomagot/csomagokat nem áll módunkban átvenni. A termék visszaküldésének költségén kívül Téged semmilyen más költség nem terhel.

A visszatérítés során az eredeti fizetési móddal egyező fizetési móddal intézzük a kifizetést, kivéve, ha beleegyezel, hogy más fizetési módot alkalmazzunk a vissztérítés során. A visszatérítési módból adódóan Téged, mint Vásárlót semmilyen többletköltség nem terhel.

Kizárólag akkor vonhatunk felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó, vagyis nem rendeltetésszerű használat miatt következik be.

Felhívjuk figyelmét, hogy cserét nem tudunk biztosítani.

Minden vásárlásra 1 éves termékgaranciánk vonatkozik. Ha valami baj van a termékkel, a vásárlástól számított legfeljebb egy évig cseréljük ki.

A Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog

Az alábbi esetben nem gyakorolhatod elállási jogod:
Ha olyan zárt csomagolású termék esetén, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (pl. a szexuális segédeszközök, kozmetikai termékek, krémek, masszázsolajok). Az ilyen termékek visszavétele jogilag nem várható el akkor, ha a terméket közvetlenül védő csomagolást már felbontottad, és/vagy rendeltetésszerű használatát megkezdted, hiszen ilyenkor nem zárható ki, hogy a termék emberi testtel, vagy testnedvekkel, illetve baktériumokkal érintkezett, így a termék higiéniai, vagy egészségügyi minősége már nem garantálható.

Ezen termékek esetében az elállási jog csak akkor illeti meg a Vásárlót, ha a termék csomagolását még nem bontotta fel.

Amennyiben kérdésed merült fel az elállási jog gyakorlásával kapcsolatban, úgy további tájékoztatásért keress minket ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeinken.

Rendelés módosítása, lemondása, egyéb észrevétel: uzlet@edeselet.hu
Garanciális ügyintézés, elállási jog: visszakuldes@edeselet.hu

Visszaküldéshez szükséges adatlap

A termék visszaküldéséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kövesse az e -mailben kapott utasításokat.

Név*
E-mail*
Telefonszám*
Rendelésszám*
Miért szeretné visszaküldi a terméket?*
A bontatlan termékeket a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldheti. Ez az ígéret nem vonatkozik a fehérneműre, a kötöttségi cikkekre vagy a kenőanyagokra. Kérem, mondja el, miért változtatta meg véleményét, és miért szeretné visszaküldeni a terméket.
Olyan zárt csomagolású termék esetén, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (pl. a szexuális segédeszközök, kozmetikai termékek, krémek, masszázsolajok). Az ilyen termékek visszavétele jogilag nem várható el akkor, ha a terméket közvetlenül védő csomagolást már felbontottad, és/vagy rendeltetésszerű használatát megkezdted, hiszen ilyenkor nem zárható ki, hogy a termék emberi testtel, vagy testnedvekkel, illetve baktériumokkal érintkezett, így a termék higiéniai, vagy egészségügyi minősége már nem garantálható.
Milyen tételt (ek) küldesz vissza?*
Nagyon sajnáljuk, hogy valami nincs rendben a rendeléseddel. Kérjük, add meg nekünk a lehető legtöbb részletet.
Milyen tételt (ek) küld vissza?*
Mit szeretnél, mit tegyünk, amikor megkapjuk a terméket?*