Hogyan csempéssz szexjátékokat a kapcsolatotokba?

A szexjátékok témájának felhozatala nem a legkönnyebb dolog, különösen akkor, ha Te vagy partnered soha nem beszélt előtte róla. Gyakran félünk kimondani a másiknak a féltve őrzött vágyainkat, és perverzióinkat. Ráadásul eltérő a szexuális segédeszközökkel kapcsolatos gondolkodás is, hiszen sok pár életének szerves részét képezik, míg mások elzárkóznak a gondolattól is. Ha szeretnél egy –két segédeszközt becsempészni a mindennapjaitokba, akkor ez a cikk nektek szól. Lássuk!

Már régóta vágysz arra, hogy új szintre emeljétek az intim órákat? Nyitott lennél valami újra, de félsz, hogy a párod elutasító lesz? Hidd el, ez rengeteg párkapcsolatban problémát szokott okozni, és leggyakrabban mi vagyunk azok, akik túlgondoljuk a kérdéskört. A következő tippjeinkkel segítünk feloldani az ezzel kapcsolatos gátlásokat, hogy az új játékszerek bevezetése zökkenőmentesen zajlódjon!

Csak lazán!

Ha láttál valami izgatót az egyik felnőtt filmben, vagy reklámban, ami arra késztet, hogy kipróbálj egy új szexjátékot a partnereddel, akkor ne feszengj emiatt! Egyszerűen csak említsd meg neki egy séta vagy ebéd közben. Az is jó megoldás, ha megmutatod neki, mi lenne számodra igazán izgató az ágyban. Viszont fontos, hogy minden esetben lazán viselkedj, és ne erőltess rá semmit a partneredre!

Beszéljetek nyíltan és őszintén!

Ha úgy tűnik, hogy hajlandó folytatni a beszélgetést, akkor biztosítsd afelől, hogy ez nem őt helyettesíti, hanem ezzel felpezsdítitek a közös szexuális élményeket.  Ez fontos, mivel sokan azért nem mernek beszélni nyíltan a vágyaikról, mert úgy gondolják, hogy ezzel megbánthatják a másikat, és egy szexuális segédeszköz valami hiányt pótol az együttlétek során. 

Bíztasd!

Próbáld meg világossá tenni, hogy nem arról van szó, hogy le akarod cserélni őt, hanem egyszerűen szeretnél kipróbálni valami újat, hogy még izgalmasabbá tegyétek a szexuális életeteket. 

Az új dolgok kipróbálása mindig izgalmas! Olyan ez, mintha kipróbálnátok egy új éttermet, vagy felfedeznétek egy új nyaralóhelyet. Mindig jó móka új élményeket szerezni. Ráadásul ezzel erősíthetitek a kapcsolatot is. 

Ne ugorjatok rögtön a mély vízbe!

Könnyen lehet, hogy a fantáziád sokkal komolyabb vagy elrugaszkodottabb annál, amit a másik fél gondol vagy hajlandó megtenni. Fontos, hogy kicsiben kezdd a szexuális segédeszközök közös felfedezését!

Bár csábító, hogy megvedd a legdrágább vagy legmodernebb dildót, amit csak találsz, viszont nem biztos, hogy ez mindkettőtök számára ugyanazt az élményt nyújtja. Előbb beszéljétek át a közös igényeket, majd kezdődhet egymás vágyaink felfedezése!

Ne lepd meg váratlan ajándékokkal

A meglepetés nem mindig jó dolog. Különösen akkor nem, ha épp az aktus közben vagytok, és előállsz egy új, és szokatlan szexjátékkal. Ha megleped valamivel, viszont ő nem egyezett bele a játék használatába, az bizony visszaüthet még akkor is, ha ezt a legjobb szándékkal teszed.

Győződj meg róla, hogy a partnered előzetesen tisztában van a játékkal, és örül a használatának! Ezt követően már csak rajtatok múlik, hogy mikor vetitek be az új játékszert.

Szórakozzatok, és élvezzétek az életet!

Gyakran nehéz összeszednünk a bátorságunkat, ha egy ennyire intim téma kerül szóba. Ez néha ijesztő és stresszes lehet, ezért fontos, hogy ne úgy állj hozzá, mintha a kapcsolatotok jövője múlna rajta. Az a lényeg, hogy jól szórakozzatok, hiszen a szex egy közös kikapcsolódás, a játékok célja pedig az, hogy ezt még pezsdítővé varázsoljátok! 

Tartsd tiszteletben a döntését!

Amennyiben a partnered úgy dönt, hogy nem szeretne szexjátékokat vinni a kapcsolatotokba, azt tiszteletben kell tartanod. Ez nem azt jelenti, hogy nem gondolja meg magát a jövőben, így emiatt nem szabad elkeseredned. Az őszinte, és nyílt beszélgetés a kulcs. Adj meg neki minden szükséges információt, és időközönként dobd be a témát! 

A többi pedig csak rajta áll, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen, aminek csak a fantáziátok szabhat határt.