Hogyan használd a péniszpumpát?

A péniszpumpa nem csak intenzív, személyes élvezetet nyújthat, hanem tökéletesen felkészítheti a férfit a hálószobai akciókra, és növelheti pénisze hosszát, valamint a kerületét, amikor eljött az idő egy kis hancúrozásra!

A péniszpumpa vákuumot hoz létre a pénisz felett, hogy ösztönözze a véráramlást, és ahogy a véráramlás a péniszben fokozódik, a merevedési szövet kitágul, így erősebb erekciót biztosítva.

A péniszben lévő szövetek reagálnak a rendszeres pumpálásra, így az, hogy milyen nagy és erős lesz az erekciód, attól függ, hogy mennyi időd van rá. Pumpáld hetente egyszer vagy kétszer, és 2-3 hónapon belül akár 30 százalékos növekedést is tapasztalhatsz petyhüdt péniszed méretében!

Lépésről lépésre útmutató

Vágj bele egy teljesen vagy félig merev pénisszel- ha Bathmate pumpát használsz, akkor petyhüdt állapotban kell kezdened!

Kend be a pumpa nyílását és a péniszedet, hogy az könnyen becsússzon!

Helyezd a péniszed szárát a hengerbe, amíg a szivattyú alja erősen a testedhez nem nyomódik, így az légmentesen záródik.

Helyezd az ujjadat a levegőkioldó fölé, vagy állítsd be a pumpát úgy, hogy csak levegőt engedj a hengerbe az óramutató járásával megegyező irányban elforgatva.

Kezdd el lassan összenyomni és elengedni a pumpát, időt szánva arra, hogy megszokd az érzéseket és a nyomást.

Folytasd a pumpálást, amíg a péniszed határozottan meg nem merevedik.

Állj meg, és ellenőrizd a péniszedet – ha bármilyen szokatlan elszíneződést vagy kidudorodó ereket észlelsz, akkor hagyd abba. Ha minden rendben van, akkor folytasd bátran a felemelő érzéseket nyújtó pumpálást!