Kezdő útmutató a péniszpumpa használatához

A péniszpumpa segít fenntartani a nagyobb, erősebb erekciót, hogy olyan péniszt kapj, amilyenről mindig is álmodtál. A férfiasságot növelő eszközök hozzájárulnak az azonnali növekedéshez. Ez egy biztos módszer arra, hogy segítsen fenntartani az erős, hosszan tartó erekciót, függetlenül attól, hogy a partneredet akarod elkápráztatni vagy a szóló kalandokra akarsz felkészülni.

A péniszpumpa erősebb, nagyobb péniszt biztosíthat a kielégítőbb szexhez vagy maszturbációhoz.  Mi pedig azért vagyunk, hogy elmagyarázzuk a hogyanokat és a miérteket.

Miért használnak az emberek péniszpumpát?

Az emberek rengeteg okból használnak péniszpumpát, például az előjáték izgalmainak növelésére, a merevedési zavarok leküzdésére, valamint a nagyobb hímvessző megszerzésére.

A péniszpumpa nagyszerű módja annak, hogy nagyobb legyen a péniszed. Amikor a légmentes hengert a péniszed tengelye fölé helyezed, és a szívóerőt növeled, az ösztönzi a vér áramlását a szövetekbe, amelyek erős erekciót biztosítanak. Ahogy a véráramlás a péniszed tövénél és a makknál fokozódik, a merevedési szövet kitágul, hogy befogadja a beáramló vért, ami nagyobb péniszt eredményez.

Ha rajongsz a szopásért, és vágysz a szeretőd szája által nyújtott szívó érzésre, a péniszpumpa remek módja annak, hogy egyedül is élvezd azt. A péniszed tövére síkosítót kenve szoros tömítést hozhatsz létre, és a pumpával stimulálhatod a péniszedet, ami orgazmushoz juttat.

Ha merevedési zavarokkal küzdesz, a péniszpumpa kiváló módja annak, hogy természetes módon nagyobb péniszt kapj. Néhányan cukorbetegek vagy rossz vérkeringéssel küzdenek, ami csökkenti a pénisz vérkeringését, és ez gyenge vagy rövid ideig tartó erekciót eredményez. A péniszpumpa használata segíthet fenntartani és erősíteni az erekciót anélkül, hogy olyan gyógyszerekhez kellene folyamodnod, mint a Viagra.

Próbáld ki, hogy a pumpát előjátékként használod, amikor a partnered kényeztet, és fordítva. A péniszedbe vagy a szeretőd csiklójába pumpált vér hatására a terület érzékenyebbé válik minden érintésre és nyalásra. A péniszpumpát arra is használhatod, hogy megnagyobbítsd a szeretőd mellbimbóját vagy csiklóját, ügyelve a nyomás alkalmazására és a pumpálás sebességére.

A péniszpumpa különböző típusai

A péniszpumpát az igényeidhez kell igazítani, és ahhoz, hogy mit vársz a használatától. Olvass tovább a különböző típusú péniszpumpákról szóló útmutatásért!

A manuális műanyag pumpák a leggyakoribb péniszpumpa típusok, és a legjobbak, ha kevés pénzből szeretnél gazdálkodni, vagy csak most próbálod ki először az érzést. A péniszpumpa műanyag hengeréhez csatlakoztatott kézi pumpa összenyomásával növelheted a szívást a csőben, fokozatosan növelve ezzel a véráramlást a péniszben. A pumpálás gyakorisága és a péniszedre gyakorolt nyomás teljes mértékben a Te ellenőrzésed alatt áll.

A kioldós pumpák szintén gyakoriak, és csak a szivattyú alakjában különböznek az egyszerűbb pumpáktól. Ezek a ravasszal ellátott modellek még pontosabb ellenőrzést biztosítanak a pumpálás erősségét és az egyes pumpálások során alkalmazott nyomás mértékét illetően.

A vízpumpák úttörője a Bathmate volt. Ennél a modellnél levegő helyett vízzel töltött palackot használnak a még kényelmesebb élmények érdekében. A vízpumpa ideális befektetés, ha komolyan kezdesz a pumpálással foglalkozni, és napi szinten gyakorolnál.

Az automatizált és a vibráló pumpák fantasztikusan keverik az üzletet az élvezetekkel. Az automatizált pumpák lehetővé teszik, hogy olyan edzésprogramot állíts be, amelyben a pumpálás váltakozó intenzitással működik. A vibráló pumpák pedig izgalmas rezgéseket biztosítanak az edzéshez, így az élmények élvezetére koncentrálhatsz.