Vásárlói tájékoztató, termékeink működéséről szóló információs útmutató

Forgalmazó: Csomag Szerviz Kft.
A forgalmazó székhelye (és egyben a panaszügyintézés helye): 1142 Budapest, Rákospatak utca 73/A.

  • A forgalmazó cégjegyzékszáma/nyilvántartási száma: 01 09 296519
  • A forgalmazó adószáma: 25924057-2-42
  • Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve / engedélyező hatóság és engedély szám (ha van): Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

A forgalmazó elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: uzlet@edeselet.hu 

A szolgáltató telefonszáma: +36703506969

Síkosítók:

A síkosítók olyan anyagok melyeket kifejezetten arra a célra fejlesztettek ki, hogy a behatolást, megkönnyítsék. Alkalmazásuk többrétű, például anális vagy vaginális közösüléshez is használják az elégtelen hüvelyi nedvesedés esetén, vagy segédeszközök használatához. Léteznek folyékonyabb, zselészerű, krém és hab alakban, olajos , szilikonos, áttetsző és szagtalan, illetve ízesített és illatosított változatban is. A jó minőségű síkosító: egészségre ártalmatlan, hidratáló hatású,-könnyen lemosható, hosszan használható,és a legfontosabb, hogy nem károsítja az óvszert! Ilyenek a :vízalapú és szilikonalapú , erre a célra kifejlesztett készítmények. Az olajos készítmények erre nem megfelelőek, mint a sokak által ismert vazelin sem! Óvszer használatakor érdemes meggyőződni arról,hogy biztonságos síkosítót használ-e, különben a condom megsérülhet! Megfelelő condom barát síkosító dobozán, a következő instrukcióknak kell szerepelniük angolul: condom friendly (condom barát) vagy pedig - condom compatible (condom kompatibilis) . Tárolásuk napfénytől védett hűvös helyen ajánlott.

Óvszerek:

Az óvszer a férfiak által használt fogamzásgátló eszköz, amely a merev péniszre felhúzva megakadályozza az ondó bejutását a partner testébe. Célja a nem kívánt terhesség elkerülése és a szexuális úton terjedő betegségek ( AIDS, szifilisz vagy a kankó ) elleni védekezés.
Használata célszerű és praktikus, segédeszközzel is, védi a segédeszközt és higiénikus. Síkosító használata óvszer mellett is ajánlott ! Tárolásuk napfénytől védett hűvös helyen ajánlott a terméken feltüntetett szavatossági időn belül.

Felfújható gumibabák:

Legtöbbször ember formájú, férfi vagy női alakot öltő erotikus segédeszköz, mely az esetek nagy többségében vibrátorral kombinált. Ezeknél a termékeknél javasolt előzetes, valamint használat utáni tisztítás, higiéniai okokból, valamint síkosító használata. Az elemek behelyezésének módját előre ellenőrizze, ennek megfelelően helyezze be használat előtt, valamint a kikapcsoló gombbal szüntesse meg a vibrációt és vegye ki az elemeket, használat után, mert ez a termék meghibásodásához vezethet. Sok esetben az eltérő típusú babákat bulikon, legénybúcsúkon hangulatfokozásra is használják, nagy többségében ezek vibráció nélküliek (ezeknél a tisztítás fontos ). Figyelembe kell venni a terhelést, ugyanis nagy súly ráhelyezésével, kilyukadhat , elszakadhat a termék. Tárolása szobahőmérsékleten, napfénytől védve (így megelőzve az anyag idő előtti károsodását)

Péniszpumpák,mellpumpák, vagina és szemérem pumpák:

A vákuum pumpa egy igen hatásos készülék az erekció beállítására, valamint a pénisz átmérőjének és hosszának megnövelésére. Szakemberek szerint sok esetben a teljes impotenciában szenvedő férfiaknál is sikerült az erekció elérése a készülék használata során. Természetesen a készülék használatának sikerességét befolyásolhatja a használó egyén életkora és fizikai állapota, a megfelelő használat és annak rendszeressége. A pumpákon található leeresztő szeleppel csökkenthető, vagy megszüntethető a nyomás. Amennyiben feszültséget, vagy kellemetlen érzést észlel csökkentse a nyomást, vagy teljesen légtelenítse a készüléket.

A mellpumpák lehetnek: egy darabos mellpumpa, dupla mellpumpa kis vagy nagyméretű haranggal, bimbószívó kis pumpa (vibrációval, vagy vibráció nélkül).

Vagina ( a szívás hatására megduzzadt vagina és szeméremajkak ingerlékenyebbé válhatnak ) szemérem pumpa vibráció vagy vibráció nélkül készül.

Kifejezetten ajánlott vízalapú síkosító használata (az olajos vagy szilikonos síkosítók károsíthatják a termék anyagát)  Ezeknél a termékeknél javasolt előzetes, valamint használat utáni tisztítás, higiéniai okokból. Az elemek behelyezésének módját előre ellenőrizze, ennek megfelelően helyezze be használat előtt, valamint a kikapcsoló gombbal szüntesse meg a vibrációt és vegye ki az elemeket, használat után, mert ez a termék meghibásodásához vezethet. Figyelem: fokozatosan növelje a szívóhatást , hogy ne okozhasson sérülést.

Erekció tartó gyűrűk, örömgyűrűk, heregyűrűk:

különféle anyagokból készültek (zselé, bőr, fém, latex, stb.) az erekció megtartását segíti elő. a következők betartása ajánlott:
- ne használja tovább az előírtnál
- a használatok között 1 órát szüneteltesse a péniszre való felhelyezést
- mellőzze túlzott alkoholfogyasztás mellett
- fájdalomérzet esetén azonnal távolítsa el, használja az önnek megfelelő méretet

Gésa golyók, hüvelygolyók:

A gésa golyó két egymástól független golyóból áll, mely egy úgynevezett hüvelysúly ami a gátizmok erősítését szolgálja a hüvely közepéig, álló helyzetben kell felhelyezni először csak az egyik golyót. a medencefenéki izmok megfeszítésével kell a golyót mozgatni, ha a golyó kifelé kezd el csúszni, akkor valószínű, hogy a medencefenéki izmok helyett a hasi izmait használta ami helytelen. A súlyt naponta kétszer 15 percig javasolt használni. Amikor már 15 percen keresztül képes a súlyt kicsúszás nélkül folyamatosan megtartani, akkor térjen át a két golyó együttes használatára. A rendszeres használat szükséges legalább három hónapon keresztül, ezután már általában elegendő heti néhány alkalommal is. A súlyt a menstruációs ciklus alatt, terhesség esetén, hüvelyfertőzés esetén, szülés és nőgyógyászati műtét utáni 6 hétben, vagy más eszközökkel, mint pl: tampon, pesszárium és hasonló eszközök használata során tilos alkalmazni! Különböző alakú , több darabos golyó és gésagolyó kapható vibrációval és vibráció nélkül. 

Kifejezetten ajánlott vízalapú síkosító használata (az olajos vagy szilikonos síkosítók károsíthatják a termék anyagát)  Ezeknél a termékeknél javasolt előzetes, valamint használat utáni tisztítás, higiéniai okokból. Az elemek behelyezésének módját előre ellenőrizze, ennek megfelelően helyezze be használat előtt, valamint a kikapcsoló gombbal szüntesse meg a vibrációt és vegye ki az elemeket, használat után, mert ez a termék meghibásodásához vezethet.

 

Készletek:

Általában egy vibrátorból és több kiegészítőből álló szett. Kezdő és haladó szinten kiválasztható termékskálával. Általában vibrációs és vibráció nélküli, vaginális és anális termékeket tartalmaznak.

 Kifejezetten ajánlott vízalapú síkosító , vagy segédeszköz síkosító használata (az olajos vagy szilikonos síkosítók károsíthatják a termék anyagát)  Ezeknél a termékeknél javasolt előzetes, valamint használat utáni tisztítás, higiéniai okokból. Az elemek behelyezésének módját előre ellenőrizze, ennek megfelelően helyezze be használat előtt, valamint a kikapcsoló gombbal szüntesse meg a vibrációt és vegye ki az elemeket, használat után, mert ez a termék meghibásodásához vezethet.

Művaginák, önkielégítők:

Női nemi szervet helyettesítő önkielégítő eszköz vibrációval, vagy vibráció nélkül, különböző méretekben. Ajánlott vízalapú síkosító , vagy segédeszköz síkosító használata (az olajos vagy szilikonos síkosítók károsíthatják a termék anyagát)  Ezeknél a termékeknél javasolt előzetes, valamint használat utáni tisztítás, higiéniai okokból. Az elemek behelyezésének módját előre ellenőrizze, ennek megfelelően helyezze be polaritásnak megfelelően használat előtt, valamint a kikapcsoló gombbal szüntesse meg a vibrációt és vegye ki az elemeket használat után, mert ez a termék meghibásodásához vezethet.

Tojások, izgatók , masszírozók:

Előjátékokhoz, izgatásra használják. Csikón, szeméremrészen, testen, péniszen és here stimulálásra, vibráció nélkül, vibrációval vagy távvezérléssel, puha és merev vagy selymes bevonatú testbarát anyagokból készülnek.

Javasolt előzetes, valamint használat utáni tisztítás, higiéniai okokból. Az elemek behelyezésének módját előre ellenőrizze, ennek megfelelően helyezze be használat előtt, valamint a kikapcsoló gombbal szüntesse meg a vibrációt és vegye ki az elemeket, használat után, mert ez a termék meghibásodásához vezethet.

Felcsatolható vibrátorok:

Különböző változatai vannak: nőknek tömör belsővel és férfiak részére üreges belsővel , cserélhető feltéttel ellátott , vagy fix feltétesek vibrációval, vagy vibráció nélkül. Ajánlott vízalapú síkosító , vagy segédeszköz síkosító használata (az olajos vagy szilikonos síkosítók károsíthatják a termék anyagát)  Ezeknél a termékeknél javasolt előzetes, valamint használat utáni tisztítás, higiéniai okokból. Az elemek behelyezésének módját előre ellenőrizze, ennek megfelelően helyezze be használat előtt, valamint a kikapcsoló gombbal szüntesse meg a vibrációt és vegye ki az elemeket, használat után, mert ez a termék meghibásodásához vezethet.

Anál vibrátorok, tágítók:

Vékonyabb, keskenyebb átmérő javasolt kezdő szinten, vagy szettben, akár felfújható változatban is. Fokozatosan javasolt a tágítás az anális élmények szerelmeseinek.
A higiéniára nagyon figyeljünk, mert a fertőzés kockázata nagyobb! Használat után javasolt átfújni a terméket terméktisztító spray-el, majd langyos vízzel leöblíteni és szárazon tárolni.

Kiegészítésre és az élményszerzés örömtelibbé tételére választhatóak anális síkosítók , anális lazító spray-ek , öklöző síkosítók.

A segédeszköz használatakor ajánlott vízalapú síkosító , vagy segédeszköz síkosító használata (az olajos vagy szilikonos síkosítók károsíthatják a termék anyagát)  Ezeknél a termékeknél javasolt előzetes, valamint használat utáni tisztítás, higiéniai okokból. Az elemek behelyezésének módját előre ellenőrizze, ennek megfelelően helyezze be használat előtt, valamint a kikapcsoló gombbal szüntesse meg a vibrációt és vegye ki az elemeket, használat után, mert ez a termék meghibásodásához vezethet.

Műpéniszek herével, here nélkül:

A dildó pénisz alakú erotikus játékszer, ami nem vibrál. Segítségével felfedezheted szexuális érzékeny pontjaidat, és tapasztalatokra tehetsz szert, ennek köszönhetően teljes mértékben uralhatod szexualitásod. Formába , méretben nagyban hasonlít az igazira, de vannak különböző alakú és anyagú (fém, üveg, acryl stb. ) dildók is.

Vibrátorok ( vaginális, G-pont , anális )

Széles választékban elérhető termékek, a férfi és a nő erogén zónáinak stimulálására egyaránt alkalmasak. Vezérlés egyéni igények alapján választható: fokozatmentes szabályzás tekerőgomb segítségével, vezetékes távvezérlővel , vagy távirányítással vezérelhetőek.

 A segédeszköz használatakor ajánlott vízalapú síkosító , vagy segédeszköz síkosító használata (az olajos vagy szilikonos síkosítók károsíthatják a termék anyagát)

 Ezeknél a termékeknél javasolt előzetes, valamint használat utáni tisztítás, higiéniai okokból. Az elemek behelyezésének módját előre ellenőrizze, ennek megfelelően helyezze be használat előtt, valamint a kikapcsoló gombbal szüntesse meg a vibrációt és vegye ki az elemeket, használat után, mert ez a termék meghibásodásához vezethet. A loveclone , bőrhatású anyagú vibrátorokat tárolás ,előtt tisztítás után , mikor megszáradt, vagy szárazra töröltük javasolt bepúderezni , hogy az anyag minősége hosszabb ideig megmaradjon.

.

Női és férfi fehérneműk, babydollok, hálóruhák, szerepruhák, cicaruhák

Minden terméken található rövid magyar nyelvű leírás, valamint nemzetközi jelzés a használati útmutatáshoz.

Tilos a termékeket mosó és szárítógépbe tenni, vasalni!

Tisztításuk, langyos vízben , kímélő mosószer használatával javasolt, különben károsodhat az anyag.

.

Ajándék tárgyak, szórakoztató tárgyak, játékok, egyéb ajándék tárgyak numizmatikai termékek, műanyag árú.

Ezek a tárgyak készülhetnek papírból,fából, textilből, műanyagból, fémből, üvegből stb., nagyrészt csomagolva kerülnek forgalomba. Nagy része a termékeknek (szexre hívó csengő, pénisz és vagina alakú termékek, sípok, stresszlabdák, trófeák, szemtakarók, párnák, perselyek, hőmérők, poharak, bögrék ,

kötények, stb.) 18 év felettiek számára készültek, ezért gyerekeknek nem adhatóak, ajándékozhatóak.

.

Akkumulátorral működő termékek:

Vannak termékek amelyek nem elemmel, hanem akkumulátorral működnek. Ezek a termékek csomagolásukban tartalmazzák a töltéshez szükséges töltőt. Minden esetben csak a gyári töltőt használják, és győződjenek meg a csatlakozás nedvességmentességéről. Első használat előtt teljes feltöltés szükséges a minél további működés érdekében. Bizonyos termékek esetében, már vezeték nélküli úgynevezett mágneses tölthetőségre is van lehetőség. Ezekhez a termékekhez usb kábelt mellékel a gyártó, melyet számítógépünk usb portjába vagy a mobiltelefon töltő adapterébe tudunk bedugni, majd a terméket csatlakoztatni a mágnese részhez. Így kezdődik el a töltés.

.

Figyelem:

A segédeszközöket kizárólag 18 éven felüli személy használhatja, saját felelősségre, rendeltetés szerint.

Tisztítsa a termékeket használat előtt és után, langyos szappanos vízzel, ügyelve, hogy ne kerüljön víz az elektromos részekbe ( a termék meghibásodását okozza)

Az elhasznált elemeket boltjainkban , vagy gyűjtő helyeken erre a célra kijelölt tároló dobozokba elhelyezheti. Minden termék csomagolásán egyedi vonalkóddal és termékkóddal ellátott címke található mely a termékről rövid útmutatóval rendelkezik.