A kezdők útmutatója a péniszdugóhoz

Stimuláld az idegvégződéseket, amelyekről nem is tudtad, hogy léteznek!

Eredetileg orvosi eljárás volt, így talán hallottál már a péniszdugóról. Biztos elgondolkodtál már azon, hogy miért tenné ezt bárki is saját örömére? Sokan azonban új módon térképezik fel a testüket, és fedezik fel a húgycsőjátékkal járó izgató érzéseket.

Az Édes Életnél arra bátorítunk, hogy fedezd fel a tested, és ismerd meg, mit szeretsz. Viszont itt is figyelembe kell venned a biztonsági intézkedéseket. A következő útmutató megmutatja, hogyan használhatod a péniszdugót a lehető legbiztonságosabban:

Mi az a péniszdugó?

A péniszdugó, más néven húgycső dugó vagy péniszszonda egy olyan eszköz, amelyet az orvostudományban a húgycső tágítására használnak orvosi vizsgálatokhoz. Azonban szexuális örömszerzésre is használható.

A szonda lehetővé teszi a mélyebb idegvégződések és egy teljesen új érzés felfedezését. A csövet nem hosszan tartó viselésre tervezték, de stimulálhatod vele a test olyan területeit, amelyek egyébként elérhetetlenek.

A péniszdugók sokféle méretben és stílusban kaphatók. Némelyik extra hosszú a belső prosztata- és hólyag stimulációhoz, míg mások vibrációval vagy akár elektromos stimulációval fokozzák az izgalmat. Rengeteg férfi számol be arról, hogy a húgycsőbehatolás révén kéz nélküli, közvetlen érintkezéses prosztataorgazmust élnek át.

Fontos, hogy körültekintő légy, amikor kiválasztod a megfelelő méretű szondát. Egy túl vékony vagy merev játékszer átszúrhatja a húgycső falát, míg egy túl vastag szonda túlságosan megnyújthatja a húgycsövet és szakadást okozhat.

Mi az a húgycsőszondázás?

Mielőtt belemerülnénk abba, hogyan kell behelyezni egy péniszdugót, nézzük meg a húgycsőjátékot alaposabban!

A húgycsőszondázás a húgycső tágításának folyamata egy dugó vagy szonda behelyezésével. Az emberek azért csinálják ezt, mert ahogy a pénisz feje is szuperérzékeny az érintésre, úgy a húgycső is tele van erősen érzékeny idegvégződésekkel, amelyek stimulálása csodálatos érzés.

Egyes húgycsőjátékokat kifejezetten a megnyújtott orgazmusokhoz terveztek, míg mások elég hosszúak ahhoz, hogy elérjék az egyébként érinthetetlen erogén zónákat, például a prosztatát.

Hogyan kell használni a péniszdugót?

1. Válassz bölcsen!

Kezdd azzal a szondával, amelyik a legjobban illeszkedik a húgycsövedhez, minimális nyújtással vagy ellenállással.

Az első alkalommal szondát használóknak rugalmas, közepes méretű péniszdugót kell választaniuk. Amíg nem vagy gyakorlott ebben a játékban, addig a túl merev vagy túl karcsú darabok kiválasztása növelheti a húgycsőfal átszúrásának a kockázatát.

A túl vastag játék használata ugyanolyan kockázatos, mint a túl vékonyé. Hallgass a testedre, és dönts megfontoltan a megfelelő méret kiválasztásakor!

2. Tartsd tisztán!

Mindig győződj meg arról, hogy játékaid teljesen sterilek a használat előtt! Így elkerülheted a húgyúti fertőzések kialakulását. Azokat a játékokat, amelyeket biztonságosan fel lehet forralni (sebészeti acél és szilikon), használat előtt érdemes forralni legalább 10 percig! Így minden baktérium, és szennyeződés eltávolítható róla.

Édes Élet Pro Tipp: Játék előtt tisztítsd meg a kezeidet és a nemi szervedet, sőt, a teljes sterilitás érdekében akár sebészkesztyűt is használhatsz!

3. Kend be magad, mielőtt belemerülsz!

Mindig használj steril síkosítót, hogy tovább csökkentsd a húgyúti fertőzések kockázatát! Rakj egy bőséges adag steril kenőanyagot a péniszed nyílásához és a játékszer első néhány centiméteréhez.

Ne feledd, hogy szükség esetén el kell távolítani és újra be kell kenni!

4. Helyezd be a szondát!

Stabilizáld a szondát az egyik kezeddel, és helyezd a játék egyik végét a pénisznyílásodba (ezt kezdetben könnyebb petyhüdt állapotban). Hagyd, hogy péniszdugó a gravitáció segítségével fokozatosan „beleessen” a nyílásba.

A szonda eléri azt a pontot, ahol természetesen megáll. Hagyd, hogy a húgycsöved ellazuljon a játékszer körül! Most már kísérletezhetsz azzal, hogy óvatosan mozgatod be és ki körülbelül fél centivel!

A mélyebb felfedezéshez a húgycsöved természetes kanyarulata miatt lehet, hogy változtatnod kell a behatolás szögén. Anatómiailag a makk nyílása valamivel szélesebb, mint maga a húgycső, ezért soha ne erőltess bele túl nagy játékot!

5. Lassan és biztonságosan

Némi gyakorlásra lehet szükség, hogy megtaláld a számodra tökéletes játékszöget, ezért lassan és óvatosan csináld! Soha ne kapkodj! Ha pedig éles fájdalmat érzel, akkor azonnal hagyd abba!

A játék után néhány órával vagy egy nappal (különösen az első néhány alkalommal) égő érzést tapasztalhatsz vizelés közben. Ez normális, de lehet, hogy legközelebb több síkosítót kell használnod. 

Ha szokatlan folyást, erős vérzést, lázat vagy görcsöket tapasztalsz, abban az esetben is azonnal fordulj orvoshoz!