Hogyan viselj latexet?

Szereted a fényes, szexi ruhadarabokat? Akkor már biztos kipróbáltad a PVC-t vagy a lakkbőrt!  A következő lépés ebben az esetben a latex vagy a gumi tesztelése. Nem kell megrögzött fetisisztának vagy divatrajongónak lenned ahhoz, hogy kipróbáld, viszont ez az útmutató segíthet kiválasztani a megfelelő méretű darabot, és megmutatni számodra, hogyan is viseld őket!

Mielőtt belevágnál, ellenőrizd, hogy nem vagy-e latexallergiás:

  • Vágj csíkokra egy olcsó latexkesztyűt, és helyezd a bőröd különböző pontjaira (melltartópánt alatt, zokni belsejében, derékszíj helyére), majd egy-két óra múlva ellenőrizd, hogy jelentkeznek-e az irritáció jelei.
  • Lehet, hogy azt gondolod- „De én már használtam óvszert, tudom, hogy nem vagyok allergiás”. A biztonság kedvéért azért érdemes a test különböző részein anyag tesztet végezni, mielőtt tetőtől talpig latexba burkolnád magad!

Hogyan kell felvenni a latex ruhát?

Mivel a latexgumi egy rugalmasan illeszkedő anyag, elég trükkös le- és felvenni. Ráadásul könnyen megsérülhet, ha nem vagy elég óvatos!

1. Első a biztonság!

Mielőtt elkezdenél latexba öltözni, tegyél meg néhány biztonsági óvintézkedést!

Először is, ne próbálj meg gumiba öltözni, amikor egyedül vagy! Kérj meg egy barátot vagy partnert, hogy segítsen neked.

Édes Élet Pro Tipp: Mivel az anyag hajlamos összecsomósodni, ez korlátozhatja a légzést, és kényelmetlen lehet visszabújni bele. A gumi nem légáteresztő, így nagyon óvatosan kell felhúzni a fejedre!

2. Legyen stratégiád!

Mielőtt felöltözöl, nézd meg a ruhadarabot, és logikusan gondold át, hogyan tudod a legjobban felvenni!

Egy pólót vagy topot a fejed fölé kell húzni, viszont a legtöbb ruhadarabot a legjobb lábbal felvenni. Ha alulról nehezen tudsz felöltözni, akkor pedig inkább a fejedtől kezdd az öltözködést!

3. Készítsd elő a latex ruhát!

Ezt követően elő kell készítened a ruhadarabot, hogy könnyen bele tudj bújni. Használhatsz például hintőport vagy kukoricalisztet, hogy segítsd az öltözködést, vagy akár az Édes Élet speciális latex öltözködési segédanyagát! Ezek segíthetnek abban, hogy a ruhadarabok kellően csúszósak maradjanak.

Édes Élet Pro Tipp: A púder jobb a latex felsőkhöz, ha nem akarod tönkretenni a frizurádat vagy a sminkedet a síkosítóval. Hátránya, hogy mattá teszi a gumit és nehezebben fényesedik. Emiatt az öltözködési segédanyagok és a szilikonos síkosítók sokkal népszerűbbek a latex hívei körében.

4. Kend be, hogy könnyebben csússzon!

Miután kiválasztottad a síkosítódat, fordítsd ki a ruhádat, és kend be!

Csak egy nagyon vékony réteg kenőanyagra van szükséged a ruhád belsejében, hogy segítsen az öltözködésben, ezért kend fel alaposan mindenhol, majd fordítsd vissza a megfelelő irányba!

Ha hintőport vagy kukoricalisztet használsz, akkor a testedre is kell egy keveset kenni. Ugyanezt kell tenned az öltözködési segédanyaggal vagy a szilikonos kenőanyaggal is!

5. Bújj bele a latex ruhádba!

Ha Te, a ruhád, vagy mindkettő jól be van kenve, akkor kezdd el az öltözködést!

A legjobb, ha teljesen meztelenül kezdesz neki, mivel a gumi alatt nem fogsz alsóneműt viselni. Az illeszkedés olyan szoros, hogy még a legkisebb bugyi sem fér be alá.

Lassan és óvatosan öltözz, ügyelve arra, hogy a latex ne csomósodjon össze menet közben! Vagy lassan, apránként lazíthatod fel a gumit, biztosítva, hogy ne ragadjon össze. Úgy is megpróbálhatod a műveletet, hogy a kezedet a ruhadarab belsejébe csúsztatod, és a kézfejeddel eltolod a gumit a testedtől, majd felemeled azt.

Ha nehezen megy, állj meg egy kicsit, és hagyd, hogy a latex felmelegedjen. Nem szabad összeszorítanod a latexet, mert ettől szétrepedhet!  A gumi sérülésének fő okai, ha túl hamar túlságosan megnyújtod a gumit, vagy ha véletlenül a körmöddel átszúrod.

Miután a ruhadarab a helyén van, beállíthatja az illeszkedést úgy, hogy a kezedet a ruhadarab belsejébe helyezed, és a kézfejeddel a helyére nyomod vagy húzod. Egy utolsó gyengéd rántással fejezd be a munkát!

6. Hogyan lehet a latex ruházatot fényessé tenni?

A latexnek csillogásra van szüksége, hogy fényes legyen. A magas fényesség eléréséhez egy speciálisan kifejlesztett latexfényezőt vagy szilikonos kenőanyagot kell a felületbe masszírozni, például a Pjur Cult Latex Shiner Ultra Shine Spray-t.

Édes Élet Pro Tipp: A legtöbb latexfényezőhöz egy polírozó kendő használata javasolt. A fényesítés aktusa hihetetlenül erotikus lehet – különösen, ha olyan szerencsés vagy, hogy valaki más csinálja helyetted!

  • Mielőtt elkezdenéd a fényezést, győződj meg róla, hogy nincs por a latex külső oldalán. Ha van por, töröld át egy nedves ruhával, és távolítsd el róla!
  • A szórófejes flakonok esetében a fényezőt egyenesen a latexre vidd fel, majd masszírozó mozdulatokkal dörzsöld végig rajta!
  • Ha a latexet viselsz, vigyél magaddal egy üveg fényezőt, hogy az este folyamán pótolni tudd, ha a latex elhalványulna!

Ne feledd: A fényesítő nem szívódik be a latexbe vagy a bőrödbe, de más szövetekbe igen, és átragadhat más emberekre is. Tehát vigyázz, hogy kihez nyúlsz és hova ülsz, nehogy foltot hagyj a bútorokon!

Voilá! Készen állsz az indulásra!