Hogyan válaszd ki a tökéletes PVC ruhát?

A PVC ruhák nagyszerűen kihangsúlyozzák szexi, és csillogó egyéniségedet – na de melyik stílus a legjobb neked? Sokan azt gondolják, hogy a PVC ruhák és a latex ruhák ugyanazok, viszont ez nem így van. Bár mindkettő nagyszerű a csillogó, alakformáló megjelenéshez.

A PVC (vagy polivinil-klorid, vagy vinil) egy műanyag polimer, amelyet a szövet bevonására használnak, hogy fényes, vízálló felületet hozzanak létre, míg a latex a gumi egy formája, amely egy korlátozóbb érzést nyújt.

A PVC egy olcsóbb alternatívája mind a latexnek, mind a bőrnek, és sokkal kisebb az allergiás reakció kialakulásának a kockázata. Gyakran megtalálható fétis vagy BDSM ihletésű ruhákban.

De honnan tudod, hogy melyik a legjobb PVC ruházat a számodra? Olvass tovább Édes Élet szakértői tippjeinkért és legjobb ajánlásainkért!

Miért válaszd a PVC-t?

  • Nem igényel fényezést, mint a latex szövet, hiszen minden további segítség nélkül fenntartja a fényes felületet.
  • Megfogja a hőt, így még az apró ruhák viselésekor is meleg marad.
  • Vízálló és tisztára törölhető.
  • Könnyebben ápolható, mint a latex és a bőr, mivel szintetikus szövet, amely nem igényel ápolást.
  • Olcsóbb, mint a latex vagy a bőr.
  • A latexre allergiások is viselhetik.
  • Könnyen keverhető és kombinálható más PVC ruhadarabokkal.

Hogyan válaszd ki a legjobb PVC ruhát?

Először is válaszd ki, hogy melyik testrészedet szeretnéd megmutatni! Ha olyan stílust választasz, amely kiemeli a kedvenc testrészedet, biztosan jobban fogod érezni magad!

Válaszd ki a megfelelő szabást! Mivel a legtöbb PVC ruhát úgy tervezték, hogy alakformáló legyen, és nem mindig olyan rugalmas, mint más anyagok, így olyan méretet érdemes választanod, amit valójában hordasz. Nem célszerű szűkebb darabot választanod, hiszen abban nem fogod komfortosan érezni magad! 

Nézd meg a vásárlói véleményeket, vagy lépj kapcsolatba ügyfélszolgálati csapatunkkal, ha nem vagy biztos benne, hogy melyik méret a számodra igazi!

Ha nem vagy biztos benne, hogy a PVC a megfelelő anyag a számodra, akkor először vegyél valami kisebb darabot, például egy melltartót vagy egy szoknyát, amely könnyen párosítható más anyagokkal! Ha pedig tetszik, akkor válassz egy komplett macskanő jelmezt az érzéki együttlétekért! 

Mire vársz még? Miau!