Hogyan találd meg a G-pontodat?

Ebben a blogban a megfoghatatlan G-pontot vizsgáljuk meg, annak a reményében, hogy felejthetetlen gyönyöröket éljetek át a partnereddel. Olvass tovább, hogy megtudd, mi is valójában a G-pont, hogyan találhatod meg, és hogyan érheted el az első G-pontos orgazmusodat!

Mi az a G-pont?

Bár a G-pont úgy hangzik, mint egy menő éjszakai klub, valójában egy erogén zóna, ami a nőknél megtalálható. (Ha esetleg érdekelne, a férfiaknak is van saját különleges pontjuk, de ezt prosztatának hívják, és ez egy külön blogbejegyzést érdemel.)

A G-pont egy belső “forró pont”, általában a hüvely belsejében 2-3 cm-re található. A péniszhez hasonlóan a G-pont megduzzad, amikor felizgulsz, és szivacsos tapintásúnak érezheted.

Egyesek azt feltételezik, hogy a G-pont egy mítosz, de ez a hatalmas csoda nem a Loch Ness-i szörny. A G-pont nagyon is létezik, és Te is megtalálhatod a sajátodat – csak egy kis gyakorlásra lesz szükséged. Egyesek szerint azért érzi magát olyan jól ez a megfoghatatlan pont, ha stimulálják, mert valójában a csikló meghosszabbítása. Ez egy kicsit furcsán hangozhat, de ha jól megnézed a csiklót, láthatod, miért van alapja ennek az elméletnek.

Bár a csikló látható része kicsinek tűnhet, a valóságban a csikló belülről sokkal nagyobb. Kicsit úgy néz ki, mint egy büszke anyalúd, amelyik védi a tojásait. Látod? Vagy csak mi képzelgünk?

Bármit is látsz, a csikló széles szárnyfesztávolsága lehet a válasz a G-pont rejtélyére. Ez megmagyarázza, hogy a G-pont és a csikló egyidejű stimulációja miért lehet olyan csodálatosan bizsergető.

A G-pont megtalálása a kezeddel

Mint említettük, a G-pont általában a hüvely belsejében 2-3 centiméteren belül található. De mivel minden vagina más (és a maga különleges módján gyönyörű, awww), előfordulhat, hogy a G-pontod kicsit feljebb, vagy lejjebb van. Lehet, hogy egy kis ideig fel kell fedezned, hogy megtaláld a kincset.

De mielőtt a rejtett élvezetekre vadászol, megfelelően be kell melegedned. A G-pontodat sokkal könnyebb megtalálni, ha fel vagy izgatva, ezért dőlj hátra, fogd a síkosítódat, és élvezd a játék bemelegítő aktusát, mielőtt a fő aktus elkezdődik.

Most, hogy alaposan ráhangolódtál a G-pont felfedezésére, kend be egy vagy két ujjadat a kedvenc síkosítóddal, és csúsztasd be a hüvelyedbe úgy, hogy a tenyered felfelé nézzen.

Az ujjbegyeiddel tapogasd végig a hüvely falát. A G-pontnak dudoros textúrája van, amely felemelkedik, amikor felizgulsz, ezért futtasd végig az ujjaidat a belső fal mentén, amíg meg nem találod.

Ha úgy érzed, hogy megtaláltad a pontot, próbáld meg stimulálni úgy, hogy két ujjaddal simogatod. Míg egyeseknek érzékenyebb a G-pontjuk, másoknak erősebb nyomásra van szükségük, ezért kísérletezz azzal, hogy mi esik jól.

Ha úgy érzed, hogy megtaláltad a megfelelő területet és nyomást, folytasd az ujjaiddal való stimulálását. Ringathatod az ujjaidat előre-hátra, vagy kipróbálhatod a körkörös mozdulatokat is!

Ahogy igazán belemerülsz, erős pisilési ingert érezhetsz – ez teljesen normális. A G-pont stimulálása spriccelő orgazmust okozhat, ami élvezéskor nagyon hasonló érzés lehet, mint a “mindjárt bepisilek” érzés. Ahelyett, hogy meghátrálnál ettől az érzéstől, inkább vágj bele, és sodródj az árral (szó szerint).

Míg egyesek hihetetlenül kielégítőnek találják ezt az intenzív stimulációt, ez nem mindenkinek való. Ha nem élvezed az érzést, nem nagy ügy, több száz módja van annak, hogy kielégítsd magad. Ha azonban ez a Te utad, akkor tartsd a nyomást egyenletesen, a másik kezeddel pedig stimuláld a csiklót, így máris a G-pontos orgazmus felé tarthatsz!

A G-pontod megtalálása szexjátékokkal

Az ujjak mind szépek és jók, de ez itt a 21. század, és a szexjátékok forradalmasítják a kielégülés módjait – itt az ideje, hogy a tudománynak is legyen haszna!

Rengeteg olyan szexjáték létezik, amelyet kifejezetten a G-pont stimulálására terveztek. A dildóktól kezdve a vibrátorokig ezek a G-pont kereső eszközök általában keményebbek, mint az átlagos játékszerek, lehetővé téve, hogy megfelelő nyomást gyakorolj a pontodra. A G-pont dildók gyakran kemény anyagokból, például üvegből vagy fémből készülnek, míg a G-pont vibrátorok szilárdabb műanyagból készülnek.

A fő különbség az átlagos vibrátor és a G-pontra kialakított vibrátor között azonban a csúcsban rejlik. Az ívelt játékok pontos nyomást gyakorolnak a hüvelyfalra, amikor behelyezik, és mélyen a G-pontba küldik a rezgéseket.

Amikor kiválasztod a G-pont szexjátékodat, keress olyat, amelyiknek markáns íve és sima gömbölyű feje van – a nagy felületnek segítenie kell a megfelelő pont stimulálásában. Ha csak belső stimulációra vágysz, próbálj ki valami olyasmit, mint a Fifty Shades Darker G-Spot Vibrator. Ha pedig egy kis klitorális stimulációval szeretnéd kiegészíteni a bulit, nem hibázhatsz egy olyan nyuszi vibrátorral, mint a Happy Rabbit G-Spot Vibrator.

A játék használata a G-pontod megtalálásához pontosan olyan, mintha az ujjaidat használnád, kivéve, hogy a vibrátorod elvégzi helyetted a nehéz munkát. Egyszerűen kend be a játékodat síkosítóval, és helyezd be a hajlított gömböt a köldököd felé dőlve. Ezután lassan engedd fel és le a vibrátort a hüvelyfaladon, vagy ha vibrátort használsz, kapcsold be a vibrálást, és élvezd az utazást!

Melyek a legjobb szexpozíciók a G-pontod stimulálására?

Tudnod kell, hogy a G-pontot nehéz stimulálni pénisszel. Ennek oka, hogy a pénisz nehezen tudja azt a határozott nyomást kifejteni, amire a G-pontodnak szüksége van. Azonban szórakoztató kipróbálni.

A G-pont stimulálásához a legjobb pozíciók azok, amelyek mély behatolást és némi kontrollt biztosítanak a mozgás felett. Ezek lehetővé teszik, hogy a partnered péniszét vagy felcsatolható játékát a megfelelő pont felé irányítsd.

Próbálj felülre kerülni, és addig mozgatni a csípődet, amíg úgy nem érzed, hogy eltaláltad a pontot! Vagy gondolkodj úgy, hogy a kutyapóz egy variációjában fekszel le, úgy, hogy inkább hasra fekszel, ahelyett, hogy a kezeiddel támasztanád meg magad.

Nézz meg néhányat a kedvenc “G-pont kereső pózainkból”:

A hét pozíciója: Lábat fel!

A hét pozíciója: Fogd meg jól!

A hét pozíciója: Mélybúvárkodás G pont módra

A hét pozíciója: Figyelj a jelekre!