Beszéljünk nyíltan!

Vetkőzzünk le, üljünk le a kanapé két végére, és folytassunk kétirányú maszturbációs csevejt. Most pedig beszélgessünk a legfontosabb dolgokról…

Miért?

Az, hogy nyitott lábakkal ülsz bárkivel szemben, miközben kielégíted magad, sebezhetővé tehet, de próbálj meg túllépni ezen, hiszen ez egy szexuálisan felszabadító dolog is lehet a számodra. Ráadásul felhevült állapotban szuper dögös dolog nézni egymást, egy közös önkielégítés közben. 

Hogyan?

Helyezkedjetek el a kanapé két végében, így egymással szemben vagytok. Egészen egyszerűen kezdjétek el izgatni magatokat! Tartsátok végig a szemkontaktust, hogy fokozzátok az intenzitást, és úgy élvezkedjetek, mintha senki más nem figyelne benneteket. Azaz ne fogjátok vissza magatokat! Úgy csináljátok, ahogyan általában maszturbáltok, amikor egyedül vagytok.

Próbáld ki!

Lehet, hogy az ujjaid abszolút profik, amikor az éhes gyönyörzónáidat ingerled, masszírozod és simogatod. De mit szólnál egy kis extra érzéshez az izgató textúrák és rezgések révén? Egy vibrátor vagy egy péniszgyűrű egyenesen a csúcspont mennyországába repíthet!

Tedd még jobbá!

Hívd meg a kanapén ülő partneredet, hogy távolról (nos, a kanapé méretétől függően nem túl messziről) vegyen részt a játékban a távirányítós játékok segítségével! Válassz a távirányítós vibrátorok, vibráló péniszgyűrűk és fenékdugók széles választékából, ami csak tetszik. A távirányító lehetővé teszi, hogy a pozíció hatását növeljétek, ami kulcsfontosságú ahhoz, hogy megtudjátok, mi hozza meg egymás kedvét, és mi az, ami hihetetlenül beindít mindkettőtöket!