Interszexuális kalandozások

Találkozz az interszexualitással, és élvezd az édes, nyugodt szexet, amely lehet olyan lassú és érzéki vagy olyan gyors és szenvedélyes, amilyet csak szeretnél. Tökéletes a felszíni vagy mély behatolás rajongói számára, hiszen az interszex új szögeket is kínál, amelyek a felháborítóan intenzív orgazmusok kulcsai lehetnek.

Hogyan?

A fogadó partner hasra fekszik, a feje az ágy tetején, a lába pedig az ágy végében van. Az adó partner felmászik rá, és úgy fekszik, hogy a lábai az ágy egyik oldalán, a feje pedig a másik oldalon legyenek, így kereszt alakot hozva létre.

Miért?

Az interszex ideális, ha már unod a behatolás egyforma szögét, és szeretnéd egy kicsit feldobni a dolgokat. Attól függően, hogy vaginális vagy anális behatolásnak hódolsz ebben a pozícióban, a felül lévő partner 45 fokos szöge új és izgalmas érzéseket nyújt a G-pont, az A-pont vagy a P-pont számára.

Végső soron a felső partner irányítja a tempót, és mivel mindkét partner a másiktól elfordulva áll, a testen keresztül történő kommunikáció kulcsfontosságú. Ha a lassú és egyenletes tempó beválik, akkor folytasd ebben a tempóban. Ha a gyors lökések jó reakciót váltanak ki, akkor ez a helyes út.

Próbáld ki!

Ha a fogadó partner nem igazán találja el a megfelelő pozíciót, akkor csúsztass a medencéje alá egy párnát vagy szexpozíciót fokozó eszközt, hogy kísérletezz a behatolás különböző magasságaival. Ne feledd – mindenki más és más, és egyszerű változtatásokkal is nagy eredményeket érhetsz el!

Tedd még jobbá!

Akár a vaginális, akár az anális szexnek hódolsz a pózban, egy fenékdugó hozzáadása mindkét partner számára finom teltségérzetet adhat az orgazmus megéléséhez. Ha a hozzáadott izgalom a célod, rengeteg vibráló fenékdugó közül választhatsz, és a hordható páros vibrátorok izgalmas választékát is megtalálhatod.