Hogyan válassz fehérneműt a testalkatodnak megfelelően?

Szexi új fehérneműt szeretnél vásárolni vagy magadnak, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Ne aggódj! Mi itt vagyunk, hogy segítsünk! Ha ajándékba veszel fehérneműt a kedvesednek, és nem sok támpontot találtál a fehérneműs fiókjában arra vonatkozóan, hogy milyen fazonokat és formákat kedvel, akkor itt az ideje, hogy kutatómunkát végezz! Ez az útmutató segít kiválasztani valamit, ami lenyűgözően fog állni neki, biztosítva, hogy magabiztosnak és szexinek érezze magát.

Vess egy pillantást a testére, és elemezd az alakját!

Valószínű, hogy a következő négy fő testforma egyikébe fog tartozni, és ebből láthatod, hogy milyen alsóneműt ajánlunk az alakodhoz.

Homokóra alkat

A homokóra  testalkatoknak számos kulcsfontosságú tulajdonsága van, amelyeket igazán érdemes hangsúlyozni, különösen a keskeny derék,- ezért olyan fehérneműk, amelyek valóban kiemelik a legjobb idomait, elengedhetetlenek.

A baszkok, fűzők és bustierek a leghízelgőbb fehérneműk, mivel kiemelik a melleket, megmutatják a derekat és felhívják a figyelmet a mesés fenékre.

Egy csinos, fodros nadrággal és egy lábhosszabbító harisnyával párosítva tökéletes lesz az összkép!

Homokóra testalkat jellemzői:

Nagy keblek – 40%

Kis derék – 20%

Csípős fenék – 40%

Körte alkat

Az egyik legáhítottabb testalkat, a körte alak irigylésre méltó derékkal rendelkezik, amely úgy tűnik, hogy kilométerekről magára vonzza a figyelmet!

A babydollok igazán jó választásnak bizonyulnak a körte alakú lányok számára – a dekoltázs és az ívek kialakításával hízelegnek a felsőtestnek, de a gyönyörű, kerek popsi kiemeléséhez érzéki anyaggal takarják azt.

Azoknak a lányoknak is nagyszerűek, akik esetleg kicsit aggódnak a csípőjük vagy a combjuk miatt, mivel mindenféle hosszúságban kaphatók, és mindent elfedhetnek, amit el akarsz rejteni.

Körte testalkat jellemzői:

Átlagos mellbőség – 30%

Átlagos derék – 30%

Gömbölyded fenék – 40%

Nyalóka/alma forma

Sokan több ezer forintot költenek arra, hogy elérjék ezt a kinézete.

A melltartó szettek nagyszerűek a nyalóka alakú hölgyek számára, mivel a lehető legjobb módon hízelegnek – magasan a mellkasodon, sok támasztékkal és a természetes ívek hangsúlyozásával.

A melltartó szettekhez egy sor hozzáillő fehérnemű is jár, így ha magabiztos vagy a popsijával kapcsolatban, válassz egy hozzáillő tangát. Ha minden figyelmet a dekoltázsára szeretnél irányítani, válassz hozzá illő bugyit.

A nyalóka testalkat jellemzői:

Nagy mell – 40%

Karcsú derék – 30%

Átlagos fenék – 30%

Egyenes/atletikus alkat

Az oszlopos hölgyek karcsú teste valójában hihetetlenül kívánatos, és rengeteg lehetőség áll rendelkezésükre, ha fehérneműkről van szó.

A baszk szettek, body-k és fűzők tökéletesek az egyenes testalkatúak számára, mivel a testhez simulnak, és komoly íveket varázsolnak oda, ahol korábban nem voltak!

A legtöbbjük 2 vagy több darabos szettben kapható, így a test felbontásával kiemelheted az egyes részeket – a gyönyörű hosszú testedet, a csinos fenekedet és a pimasz kebleidet!

Az egyenes testalkat jellemzői:

Átlagos mellbőség – 35%

Átlagos derék – 30%

Átlagos fenék – 35%