Hogyan fedezd fel az anális maszturbációt?

Dr. Megan Fleming

Maszturbáció május van, ami remek alkalom arra, hogy fokozd a játékodat és a gyönyör felfedezését. A legtöbb ember számára az anális szó nem semleges, és elég erős reakciót vált ki legtöbbünkből. Sokan azonnal „nem” vagy „nekem nem” választ adnak az anális játék gondolata hallatán, anélkül, hogy valaha is megérintették volna a végbélnyílásukat, hogy felfedezzék a gyengéd masszírozást és nyomást. Határozottan hiszem, hogy az igazi tudás a tapasztalati tudás. Annyira sok kondicionált elképzelésünk van arról, hogy mi kellemes és mi nem, mi megengedett és mi tilos.

Csak annyit mondhatok, hogy ha még nem próbáltad ki az anális játékot, akkor nincs jobb alkalom, mint a jelen. Lehet, hogy neked való, de lehet, hogy nem. Nem fogod megtudni, ha nem próbálod ki! Egy másik ok, amiért érdemes kipróbálni, az a tudat, hogy a szemérem ideg ugyanaz az ideg, amely részt vesz a csikló, a szeméremtest, a pénisz és a gát ingerléséből származó élvezetekben.

A szóló anális játékban az a nagyszerű, hogy felfedezheted az érzéseket és az élményt úgy, hogy te vagy az adó és a fogadó.

Kezdd a higiéniával! Fontos, hogy ürítsd ki a beleidet és zuhanyozz le, valamint külsőleg tisztítsd meg magad antibiotikus szappannal. 

Tudd, hogy sohasem lehet elég a síkosító. Bár vita van arról, hogy a vízalapú vagy a szilikon jobb-e, ne feledd, hogy a végbélnyílás nem tud benedvesedni, és sokan, – akiknek van tapasztalatuk az anális játékban-, inkább a szilikont részesítik előnyben, mert az tovább tart. Ez azt jelenti, hogy a szilikonos síkosító nem kompatibilis a szilikonos szexjátékokkal.

Kerülj pozícióba! Kezdd a mellkasodhoz felhúzott térdekkel és egy párnával vagy ékkel a medencéd alatt, hogy jobban hozzáférj a fenekedhez!

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni annak fontosságát, hogy csak akkor vezesd be a masszázst vagy bármilyen anális játékot, amikor már nagyon fel vagy izgatva. Szóval élvezd, hogy a szokásos maszturbációs játékoddal felhevülsz és felizgatod magad!

Kezdd a mutató- vagy középső ujjaddal, dörzsöld/masszírozd a végbélnyílásodat és a belső peremét. Hasznos lehet, ha megfeszíted/összehúzod a PC izmaidat (Kegel)/ a fenekedet, lazításkor pedig jól bekened az ujjadat kb. fél centire. Lazíts, tartsd 3-4 másodpercig, majd ismételd meg az izmokat összehúzva, a végbélnyílást ellazítva, és az ujjadat egyre beljebb csúsztatva! Annyi időt szánj rá, amennyi csak szükséges.

Vannak, akik igazán élvezetesnek találják, ha a másik kezükkel egyszerre simogatják a csiklójukat vagy a péniszüket. Fontos, hogy soha ne használd az ujjadat vagy a játékot, anális szexet követően a csikló vagy a szeméremtest stimulálására, mivel ez fertőzéseket okozhat!

Az anális szexjátékok is remek lehetőséget nyújtanak az élvezet felfedezésére, mivel nem mindig rendelkezünk az ujjaink rugalmasságával vagy kézügyességével ahhoz, hogy elérjük a legjobban érzett belső helyeket. Győződj meg róla, hogy bármi, amit a fenekedbe dugsz, ki tudsz szedni onnan, mert ha nem, akkor az orgazmus során az izmok összehúzódnak, vákuumhatás alakulhat ki, ahol felcsúszhat a játék, és elveszhet a végbélben. Gondoljuk, hogy Te sem szívesen látogatnál el a sürgősségire.

Győződj meg róla, hogy minden használat után megtisztítod a játékokat, és hogy teljesen szárazak, mielőtt elrakod őket! Ha nem porózusak, például szilikon vagy rozsdamentes fém, és nem rezegnek vagy vízállóak, akkor használhatsz vizet és enyhe illatmentes kéz- vagy mosogatószert. A könnyebbség kedvéért a Lovehoney Fresh Toy Cleanert is ajánljuk, amely minden szexjátékon biztonságosan használható.

A G-pont és a P-pont stimulációját is az anális játékokon keresztül fedezheted fel. Ne feledd, ismétlés a tudás anyja! Feltételezve, hogy az élményed nem volt fájdalmas (piros lámpa és abbahagytad), és érezted az érzést (sárga lámpa), azt javasoljuk, hogy próbáld meg többször, hogy lásd, ahogy ellazulsz az élményben, a sárga lámpa zöldre vált, és most már van egy új, a szexuális menübe/repertoárba felvehető öröm gyakorlatod.

Kövesd az élvezetet, és nézd meg, hogy hova vezet!

Ajánlásaink

Kezdő prosztatadugó: Lovehoney Jeweled Metal Beginner’s Butt Plug

Kezdő prosztatamasszírozó: We-Vibe Vector App & Remote Controlled Prostate Massager

Haladó prosztatamasszírozó: Fun Factor Duke Rechargeable Vibrating Prostate Massager

Rimming szimulátor: B-vibe Remote Control Rechargeable Vibrating Butt Plug

Gondolkodj el egy pillanatra azon, hogy mi okoz számodra szexuális örömöt. Most pedig gondolj arra, hogyan jöttél rá, hogy ezt felfedezd magadról. Valószínűleg elég sok mindent közvetlen tapasztalat útján tanultál meg. Nehéz lehet tudni, hogy mit szeretsz, amíg ténylegesen ki nem próbálod. És néha olyan dolgokról is kiderül, hogy csodálatosak, amikről sosem gondoltad volna, hogy élvezni fogod őket.

A maszturbáció május tökéletes ürügy arra, hogy egy kis önismereti kutatásba kezdj, és felfedezd az öröm új forrásait. Biztos van néhány új módszer, amit kipróbálhatsz az anális kényeztetések alkalmával.

Az anális játék beépítése a maszturbációba olyasmi, amit bármely nemű vagy szexuális irányultságú személy potenciálisan élvezhet. Ez önmagában is élvezetet nyújthat, mivel ezen a területen számos ideg fut keresztül, amelyek a nemi szervekkel kapcsolódnak. Sokan azonban arról is beszámolnak, hogy fokozza az orgazmust. Az anális ingerlés a fokozott tudatosság állapotába hozhat, amitől mindent intenzívebbnek érezhetsz.

A következőkben az anális maszturbációhoz néhány ötletet fogunk megvizsgálni, a kezdőtől, egészen a haladóig. Előbb azonban néhány biztonsági tipp és gyakorlat:

  • Lazíts, lélegezz, és kezdj neki lassan! Szánj rá időt, és ne erőltess semmit. Ha fájdalmat tapasztalsz, hagyd abba!
  • Használj síkosítót! Sok síkosítót! A végbélnyílás nem nedvesedik természetes módon a szexuális ingerlésre, ezért a mesterséges síkosító használata elengedhetetlen. Ügyelj azonban arra, hogy olyan kenőanyagot használj, amely kompatibilis az általad használt játékokkal!
  • Kezdd kicsiben! Első alkalommal ne válassz nagy játékot – és még ha tapasztalt is vagy, először használj kisebb játékot a tágításhoz!
  • Győződj meg arról, hogy bármit is teszel be, az ki is tud jönni! Más szóval, ne menj túl a játék alján, nehogy megakadjon!
  • Győződj meg róla, hogy a játékok tiszták a használat előtt és után egyaránt.

Kezdő ötletek

Kezdők számára az análdugó gyakran remek kiindulópont. Ez egy kicsi, de sokoldalú játék, amely segíthet felfedezni az anális érzéseket az első alkalommal.

A szilikon anális gyöngyök egy másik lehetséges behatolási módot kínálnak. Ez a játék egy kicsit rugalmasabb abban az értelemben, hogy felfedezheted a behatolás különböző mélységeit. Emellett alkalmazkodik a tested alakjához, amely növelheti a kényelmet.

Középhaladó ötletek

Ha már van egy kis gyakorlatod, akkor fontolj meg egy anális játék szettet! Ez lehetővé teszi, hogy kísérletezz néhány különböző típusú játékkal (análdugók, gyöngyök), amelyek közül néhány motoros funkcióval rendelkezik. Ez igazán segíthet abban, hogy megérezd, mit élvezel, és mi működik a legjobban a testednek.

Ha van prosztatád, akkor fontold meg egy olyan prosztatamasszírozó eszköz használatát, amely arra van optimalizálva, hogy segítsen megtapasztalni a P-pont orgazmusát.

Haladó ötletek

Ha úgy érzed, akkor potenciálisan valami nagyobbat is választhatsz. Az anális gyöngyök, popsi dugók és dildók sokféle formában és méretben kaphatók (a lehetőségek végtelenek!), így ez egy egyszerű módja annak, hogy keverd az élményeket és folytasd a felfedezést!

Egy másik megközelítés azonban az, hogy olyan játékokat keresünk, amelyek egyszerre kínálnak nemi és anális stimulációt. A Double Penetration Vibrator például egyszerre képes vaginális és anális stimulációt is nyújtani. Néhány anál dugóhoz egy csatlakoztatott farokgyűrű is tartozik, amely egyidejűleg biztosíthat pénisz- és anális stimulációt is.

Folytasd egy lépéssel tovább, és vond be a partneredet a játékba, egy távirányítású popsidugóval, és hagyd, hogy a partnered irányítsa az érzéseidet!

Egész évben a maszturbáció lelkes szónokai vagyunk, de mikor lehetne többet, és jobban beszélni róla, mint a Maszturbáció hónapjában? A szólójáték nem csak a mentális jólétnek tesz jót, de ha megérted, hogy mi indít be, az segíthet abban, hogy a partnereddel is jobban élvezd a szexet. Szóval készítsd elő a kezed, a síkosítót, a játékokat, és szeresd önmagad!