Kezdő útmutató az anális gyöngyökhöz

A rendkívül népszerű anális gyöngyök minden popsibarát kincses doboz alapdarabjai.

Az anális gyöngyök nagyszerű módjai annak, hogy lassan és finoman megtapasztaljuk az anális gyönyöröket. A legtöbb anális gyöngy kis gömbökkel kezdődik, és minél hosszabbra veszed, annál nagyobb lesz a kerülete, így a tested alkalmazkodni tud a mérethez. A sima és gömb alakú anális gyöngyök könnyen behelyezhetők és nem ijesztőek.

Szakaszos formájukkal, a sima gömbökkel és az ergonomikus, könnyen kezelhető kialakításukkal az anális gyöngyök használata olyan eufórikus érzést ad, amelyet sokan hihetetlenül kellemesnek találnak, és a szokásos orgazmust földrengető élménnyé változtathatja.

Hogyan kell használni az anális gyöngyöket?

Ha kíváncsi vagy, hogyan kell behelyezni az anális gyöngyöket, ne aggódj, ez egyszerű. De van néhány tipp, amit a használat előtt, közben és után ajánlunk.

  • Használj síkosítót: mielőtt elkezdenéd, kend be az anális gyöngyöket és a fenekedet egy sűrű anális síkosítóval, és helyezkedj el kényelmesen.
  • Melegítsd be magad: az anális gyöngyök használatát sokkal pihentetőbbnek találhatod, ha már fel vagy izgatva, ezért ingereld magad, vagy vegyél részt egy kis előjátékban, mielőtt nekilátsz.
  • Kezdd el nyomni: kezdd el csak az első egy-két gyöngyöt magadba nyomni, majd szokd meg a gyengéd anális behatolás érzését.
  • Nyomj be többet: amikor úgy érzed, készen állsz, nyomj be többet, egyik kezeddel nyomd be a gyöngyöket, a másikkal pedig tartsd széttárva a végbélnyílásodat.
  • Amikor „tele” vagy: amikor elérsz az utolsó gyöngyhöz, akkor „telinek”kell érezned magad.
  • Lassan húzd ki: az orgazmus elérésekor, akár maszturbáció, akár szex közben, lassan húzd ki a gyöngyöket, és tapasztald meg a szuper-kellemes érzést.

Melyik anális gyöngyöt válaszd?

Ha első alkalommal próbálkoznál az anális behatolással, akkor az anális gyöngy jó választás lehet a számodra. Olyan rugalmas gyöngykészlet, amely kicsiben kezdődik, és fokozatosan növekszik, így lassan hozzászokhatsz az érzésekhez.

Próbáld ki a Lovehoney kezdő gyöngyöket vagy a Fifty Shades of Grey Pleasure Intensified Silicone Anal Beads (A szürke ötven árnyalata) anális gyöngyöket. Az extra rugalmasság lehetővé teszi, hogy különböző területeket stimulálj soloban is, amíg meg nem találod a a legérzékenyebb pontokat!

Ha extra lendületet szeretnél adni az anális játékodnak, próbálj ki egy rezgő anális gyöngykészletet, mint a Lovehoney BASICS vibráló anális gyöngyök vagy a Lovehoney Smooth Mover 10 funkciós gyöngyös anális vibrátort. Sokan úgy gondolják, hogy a rezgések az anális masszázshoz vagy a rimminghez hasonló érzéseket keltenek.

A biztonság az első

A könnyű eltávolíthatóság és a nyugalom érdekében győződj meg róla, hogy olyan gyöngyöket választasz, amelyek gyűrűs hurokkal vagy kitágított alappal rendelkeznek. Ha az anális gyöngyök nem rendelkeznek ezzel a húzó gyűrűvel, győződj meg róla, hogy legalább két gyöngyöt szabadon hagysz a könnyű eltávolítás érdekében!

Vágj bele az átható popsi élvezetekbe!