Hogyan használd a csiklóizgató vibrátort?

A több mint 8000 idegvégződéssel rendelkező csikló az egyik legérzékenyebb erogén zóna, ami stimulálás hatására pillanatok alatt érzékennyé válhat.  A hölgyek többsége csak így tudja elérni az orgazmust, amihez kiegészítve az ujjaikat vagy különböző játékszereket használnak. Ezek közül az egyik legelterjedtebb a csiklóizgatós vibrátor, ami a legtöbb hölgy féltve őrzött szentélyében megtalálható. A vibrátorok ezen fajtája kiváló módja annak, hogy felfedezd a gyönyört, és potenciálisan akár többszörös orgazmust is átélj. 

A csiklóizgató vibrátorok rengeteg örömet tudnak nyújtani. Ráadásul nem csak a hölgyek körében. Most megmutatjuk, hogyan hozd ki a maximumot a tiédből!

Fedezd fel a játékszered!

Először is, térképezd fel a testedet! Kezdd azzal, hogy végigvezeted a játékot a belső combodon, a mellbimbóidon, a popsid vagy a vénuszdombod körül. Így megtudod, hol vannak a legérzékenyebb területeid. Használj egy kis balzsamot vagy vízalapú síkosítót, hogy fokozd az élményt!

A csiklóizgató vibrátor ilyen módon történő használata lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározd a tested bizonyos területeit, amelyek a legnagyobb élvezetet vagy érzékenységet nyújtják. Tapasztald ki, hogy mely pontokon érzel izgalmat, amikor kipróbálod a játék különböző beállításait és sebességeit.

Próbálj ki különböző pozíciókat!

A legtöbb csiklóizgató vibrátor kicsi, így többféle pozícióba is beilleszthető. Ez segíthet elérni a csikló különböző részeit, így más-más intenzitású orgazmusokat tapasztalhatsz meg.

A felejthetetlen gyönyör érdekében próbáld ki, hogy hason fekve becsúsztatod a vibrátort magad és a paplan közé, hogy új módon élhesd át az ingerlést! Teszteld bátran a különböző pozíciókat! Így kitapasztalhatod a különböző ingereket, érzéseket.

Párosítsd egy másik játékkal!

Párosítsd csikló vibrátorodat egy olyan hüvelyi vagy anális behatolásra tervezett játékkal, mint a vibrációs tojás. Pattintsd be a tojást a hüvelyedbe, majd az egyik kezeddel irányítsd a rezgéseket, a másikkal pedig hagyd szabadon a vibrátort!

Az elképzelhető legintenzívebb pulzálásokért kombináld a játékokat!

Add meg a gyönyört álmaid férfijának!

Az intenzív élvezetekért próbáld ki kedveseden is a kedvenc játékszeredet! Játékszertől függően használhatod a gát, a golyók, és a végbélnyílás körül is. Olyan élvezeteket adhatsz ezzel párodnak, amilyeneket korábban még nem tapasztalt meg. 

Édes Élet Pro tipp: a legalacsonyabb rezgésszámtól kezdve kísérletezz azzal, hogy orális szex közben az arcodhoz tartod a vibrátort.

Add meg az élvezetet álmaid nőjének!

Használj egy kis ízesített vagy bizsergető síkosítót, és ha az adott csikló vibrátor alkalmas rá, akkor csúsztasd ki-be partnered hüvelyébe, miközben a száddal a csiklóját kényezteted.

A további élvezetekért simogasd a csiklóját a játékszerrel, miközben ujjaidat használod benne a vegyes stimulációhoz. 

Fokozd a hatást a közös élvezetekért!

Ezek a kompakt és könnyen irányítható vibrátorok nagyszerű kiegészítői a páros szexnek. 

Használd a csiklóizgató vibrátort a közös élvezetekre! Így az előjáték, és a szex során is stimulálhatod a partnered (és a saját) érzékeny területeit, a további izgalmak érdekében.

Kényeztesd magad

Jól esne egy kis énidő? Kapcsold be a vibrátort, és csúsztasd be a fehérneműdbe, majd lazulj el. Ülj egy székre és kényeztesd magad, vagy csak feküdj az ágyon egy párnával a lábaid között – a vibráló lehetőségek tárháza végtelen.

A lényeg, hogy minél több élvezetet szerezz magadnak, és partnerednek!