Hogyan használd a vibrátort?

Csiklóizgató vagy klasszikus? Nyuszifüles vagy távirányítós? Olvasd el az Édes Élet csapatának legjobb tippjeit, amelyek segítenek maximalizálni a rezgési élményeket!

Tudtad, hogy a szexjátékok egyik legnépszerűbb kategóriájaként a vibrátorok rengetegféle formában, méretben és célra elérhetők? Manapság rengeteg vibrátor közül lehet választani, ezért számos specifikus ajánlás áll rendelkezésre, viszont ez az útmutató néhány általános tanácsot ad, hogy a legjobbat hozd ki féltve őrzött játékaidból!

Használj megfelelő síkosítót!

Mivel sok vibrátor külsőleg, a test olyan területein használható, amelyek nem síkosodnak önállóan, fontos, hogy megfelelő síkosítót válassz a játékhoz! A síkosító használata csökkenti a súrlódást a játékszer és a bőröd között, ami segít abban, hogy önfeledten kényeztesd a tested különböző pontjait.

Édes Élet Pro Tipp: Az, hogy milyen síkosítót használhatsz, attól függ, hogy milyen anyagból készült a játékod. A műanyag vibrátorok szilikon-, olaj- vagy vízalapú síkosítóval használhatók, de a szilikon, gumi és realisztikus tapintású (TPE vagy TPR) vibrátorokat csak vízalapú síkosítóval szabad használni, mivel más síkosítók roncsolhatják az anyagot.

Először találd ki a beállításokat!

Néhány vibrátort rendkívül egyszerű beállítani, viszont másokat (mint például a nyuszi vibrátorok) általában bonyolultabbak. Ahhoz, hogy a vibrátorod mindig úgy viselkedjen, ahogyan azt elvárod tőle a játék során, először szánj rá néhány percet, hogy felfedezd a kezelőfelületét!

Hihetetlenül izgató lehet egy vibrátort tesztelni, miközben elképzeled, ahogy a csiklódon vagy a G-pontodon végzi a dolgát! Ha már biztos vagy benne, hogy Te irányítasz, térj a tárgyra, és élvezd ki!

Oszd meg az élményeket a partnereddel!

Lehet, hogy az alkalmazások által vezérelt és távirányítású vibrátorok inspirálnak a partnereddel való megosztásra, viszont a legkisebb mini vibrátorok is hatalmas izgalmat okozhatnak, ha együtt használjátok. A vibrátorok közös használata új izgalmakat adhat az előjátékhoz vagy a szexhez, és abban is segíthet, hogy felfedezd azokat a gyönyör pontokat, amelyekről talán nem is tudtad, hogy léteznek.

Miért ne adhatnád meg partnerednek a választást a közös vibrátoros kalandokhoz? Használhatod magadon, miközben ő nézi, átadhatod neki az irányítást, vagy akár meg is nézheted, hogy mennyi élvezetet tudsz nyújtani, ha rajta használod!