Hogyan használd a nagy és az ököl dildókat?

Ha a „szuper hosszú” és a „szuper vastag” kielégítően hangzik a számodra, akkor készen állsz arra, hogy elolvasd szakértői útmutatónkat arról, hogyan élvezd az extra nagyméretű dildókat!

A nagyméretű dildók széles skálában elérhetők, – az életnagyságú méretektől kezdve, egészen az extra nagyokig. Minden méret ide tartozik, ami a szeretőd nadrágjában is elférne. Vannak rövidek és vastagok, vannak hosszúak és vékonyak – a legnagyobbak és a legmerészebbek pedig hosszúak, vastagok és rendkívüüüül érzékiek!

Ha a dildójátékodat lángolóan szexivé szeretnéd tenni, útmutatónk segíthet az óriás méretű darabokkal való ismerkedésben, illetve top tippeket adunk arra, hogyan érheted el velük a legnagyobb élvezetet!

Síkosító, síkosító, és még több síkosító

A legtöbb dildóhoz hasonlóan az XL dildók és az ököldildók is általában belső kielégülésre szolgálnak. A legtöbb dildóval ellentétben a nagyméretűek szinte biztosan megnyújtják a testedet a befelé vezető úton, ezért elengedhetetlen, hogy síkosítót használj, méghozzá sokat!

Édes Élet Pro Tipp: Győződj meg arról, hogy a megvásárolt dildóhoz megfelelő síkosítót használsz; a vízbázisú fajtával nem lehet hibázni. Válassz egy vastagabb, anális síkosítót is, ha hátul szeretnél játszadozni, és egy hüvelybarát síkosítót a vaginális kalandokhoz!

Kezdj lassan, és játssz fokozatosan

Mindig fontos, hogy kicsiben kezdj és haladj felfelé, de ez még inkább igaz a nagy dildókra. A testednek időre van szüksége, hogy felkészüljön egy extra nagy dildóra, hogy élvezni tudd az élményt; soha ne siess bele a dolgokba előjáték vagy bemelegítés nélkül, mert kárt tehetsz magadban!

Kezdd azzal, hogy megbizonyosodsz róla, hogy teljesen fel vagy gerjedve – játszhatsz egy kisebb játékkal, vagy akár közösülhetsz is a partnereddel, hogy felizgulj! Ha készen állsz, terülj szét egy kényelmes pozícióban, és lassan kezdd el behelyezni a dildót.

Megpróbálhatod a hátadon fekve, párnával a feneked alatt, felemelt és széttárt lábakkal, vagy guggolj le a dildó fölé, így teljesen Te irányíthatod a mélységet!  Amint a dildó legszélesebb részén túljutottál, a tested lazábbá válik, ami lehetővé teszi, hogy a saját tempódban fedezd fel az érzéseket.

Fedezd fel a vastag, telt érzéseket!

Amint a dildó bent van, a határ a csillagos ég! Egyesek szeretik csavargatni magukban, hogy stimulálják az összes belső erogén zónát, míg mások inkább befelé és kifelé tolják. Kísérletezz, hogy kiderítsd, mit szeretsz jobban – csak ne feledd, hogy lassan és egyenletesen haladj!

Az ököl dildók olyan „telt” érzést nyújtanak, amelyek stimulálják a belső falakat, és a megnyúlás érzését biztosítják, ami sokak fantáziája. Figyelj oda, hogy mit mond a tested! Így válhat igazán élvezetessé a masszív szexjáték minden egyes centimétere!

Ha fájdalmat vagy kellemetlenséget kezdesz érezni, akkor állj le! Amikor nagy dildót vásárolsz magadnak vagy a partnerednek, fontos, hogy ne feledd, hogy a testnek vannak határai, és lehet, hogy Te vagy ő nem tud kezelni egy nagy dildót, különösen vaginálisan – csak egy bizonyos határig mehetsz el!

Sokan aggódnak amiatt, hogy a nagyméretű dildók használata tartósan megnyújtja őket, és „lazák” maradnak. A tested természetes rugalmassága azonban megakadályozza ezt, és az izmaid feszességét már egy-két nappal a vibrátorral való játék után visszanyered.

Készen állsz az igazán nagy kalandokra?