Hogyan használd a tapadókorongos dildót?

Szabadítsd fel a kezed, és indulj egy mini körútra a ház körül, és azon túl egy tapadókorongos dildó segítségével! Ezeket a pajkos játékszereket sokféle módon, helyszínen és forgatókönyvben használhatod. Mindenféle formában, méretben és típusban kaphatók az önfeledt kalandok érdekében. Amikor a tapadókorongos dildó használatáról van szó, akkor alkalmazd a „ragaszd fel és nézd meg” megközelítést és biztosak vagyunk benne, hogy jól fogod csinálni. De miért ne hagynád, hogy szakértőink elmondják, milyen sokféleképpen használhatod?

A lista végtelen, de mi leszűkítettük a legjobb tippekre és trükkökre. Segítünk, hogy közösen, és szólóban is élvezzétek a tapadókorongos dildót. Íme!

Kezdjük az alapoktól: mindig használj síkosítót!

A vízalapú síkosító segít a csúszósabb, élvezetesebb találkozáshoz vezető úton a tapadókorongos barátoddal. A legtöbb tapadókorongos dildó olyan anyagokból készül, amelyek kompatibilisek a vízalapú síkosítókkal.

Ahhoz, hogy a dolgok tiszták maradjanak, javasoljuk, hogy a játék után mosd le a dildó tetejét egy szexjáték tisztítószerrel, és a következő kalandig tárold valahol biztonságosan és szárazon!

Kényeztető pozícióban

A tapadókorongos dildók egyik legjobb tulajdonsága, hogy számos szexpozícióhoz igazíthatók.

A kutyapóz a tapadókorongos játékok rajongóinak az egyik kedvence – egyszerűen rögzítsd a falhoz vagy a fejtámlához. Testreszabhatod a magasságot, és szabályozhatod a szöget, a mélységet és a sebességet, amellyel élvezheted a dildód adta lehetőségeket.

Édes Élet Pro Tipp: Ez a szexjáték eléggé megdolgoztatja a lábizmaidat (ki mondta, hogy a testmozgás unalmas?). Próbáld ki, hogy egy vízszintes, sík felületre ragasztod, és guggolsz vagy ülsz rajta! Így könnyedén lovagolhatsz a csúcsra vezető útig!

Ragaszd nedves helyre!

Ragaszd fel egy sima, sík felületre a tapadókorongodat, és már mehet is a móka! A fa- vagy csempézett padló/fal a legjobban bevált és legmegbízhatóbb lehetőség, amely a ház számos pontján megnyitja az alkalmat a játékra.

A fürdőkád oldala segítségével a vibrátoron lovagolhatsz úgy, hogy a vibrátort a kád oldalához ragasztod, és leereszkedsz rá, hogy könnyedén ritmusba kerülj! A vécéülőke jó magasságot és stabil alapot biztosít a lovagló törekvésekhez!

Melegítsd fel a hangulatot azzal, hogy a meleg víz végigfut a testeden, miközben kielégíted magad! Ragaszd a barátodat a zuhanyzó csempéire a számodra megfelelő magasságban, és lovagolj el a legintenzívebb orgazmusig! A zuhanyfej extra stimulációt nyújthat az élvezetes fürdőszobai kalandokhoz!

Ragaszd fel szilárd helyre!

A székek előnye, hogy lovaglás közben stabilan tartanak. Ragaszd a vibrátorodat a szék ülésére, fordulj a szék háta felé, és használd a szék háttámláját a további támasztás érdekében! Így igazán kemény munkát végezhetsz.

Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy hozzáférj egy masszázs sztalhoz, az is kiváló alapot adhat a tapadókorongos játékhoz, mivel úgy vannak kialakítva, hogy a legtöbb felnőtt súlyát is elbírják. Azt tanácsoljuk, hogy a biztonság kedvéért engedd le a legalacsonyabb szintre.

Ragaszd fel a tükörre!

A tükrök tökéletes felületet biztosítanak a dildók rögzítéséhez, és a fantasztikus kilátás további pluszt adhat mindehhez!

Nézd, ahogy fel-le lovagolsz a dildódon! Ha a földön lévő vagy a fali tükörhöz rögzíted, akkor a kutyapóz extra vizuális stimulációval járul hozzá a földöntúli élményekhez.

Csatold fel a további izgalmakért!

A sokoldalú tapadós dildó különféle felcsatolható hevederekkel párosítható, így rengeteg izgalmas játéklehetőséget kínál Neked és partnerednek.

A dildó felcsatolása utat mutathat a hüvelyi és anális behatolás felé, amit játék nélkül talán nehéz lenne elérni, függetlenül attól, hogy van-e péniszed vagy sem. További inspirációért tekintsd meg a hámok és készletek gyűjteményét!

Hárman párban

Ha az édeshármas gondolata felizgat, viszont a partnered nem szeretne még egy főt, akkor a felragasztható dildó tökéletes megoldást nyújthat. Ragaszd oda, ahová csak akarod, és lovagold meg a „másik” férfit a hármas szimulációban, vagy végezz rajta orális beavatkozást, miközben a partnered hátulról behatol beléd! Ez csak néhány javaslat. Kísérletezz bátran az extra merev játékszereddel a lakás különböző pontjain!