Hogyan használd a péniszgyűrűt?

Potenciálisan növelheted az állóképességedet, fokozhatod az erekció méretét és késleltetheted az orgazmust a péniszgyűrű segítségével, ezért úgy gondoljuk, hogy mindenkinek (akinek pénisze van) pontosan tudnia kell, hogyan kell használnia azt!

Itt jövünk mi a képbe. Ha hallottál már a péniszgyűrűkről, de nem vagy biztos benne, hogyan működnek és mit tehetnek a szexuális életedért, akkor jó helyen jársz! Ezek a zsebrakéták rengeteg módon fokozhatják a szexuális élményt azoknál is, akik vaginával rendelkeznek.

A következőkben mutatunk pár tippet, hogy pontosan tudd, hogyan kell használni a péniszgyűrűt! 

Mit csinál egy péniszgyűrű, és hogyan működik?

Szerintünk “többfunkciós” is lehetne a péniszgyűrű középső neve. Lehet, hogy „állóképességi gyűrűk”, „szerelmi gyűrűk” vagy „péniszgyűrűk” néven látod őket felsorolva, de mind ugyanazt a fantasztikus munkát végzik az erekció és az élvezet fokozásában. Mit nem lehet rajta szeretni?!

A péniszgyűrűk megakadályozzák a vér visszaáramlását a péniszbe, ami azt jelenti, hogy a vér hosszabb ideig a péniszben marad. Ez a megnövekedett vérmennyiség a péniszben erősebb erekciót eredményez, és fokozhatja az érzékenységet, ami segíthet abban, hogy az erekciót keményebbnek érezzük, és a szokásosnál tovább tartson. Nem rossz dolog, igaz?

Egyéni tapasztalataid a választott péniszgyűrűtől függően változhatnak, de egy dolog biztos: a péniszgyűrűk az élvezetek teljesen új világát nyithatják meg a számodra.

Hogyan viseld a péniszgyűrűt?

Vannak, akik a pénisz szárán viselt péniszgyűrűket választják, míg mások a pénisz és a herék körül egyaránt viselt péniszgyűrűk érzését kedvelik. Bármelyik típus mellett is döntesz (vagy esetleg mindkettőt ki szeretnéd próbálni), az alábbi praktikus útmutatónk végigvezet a legjobb tippeken és trükkökön, hogyan viselj egy péniszgyűrűt, és hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet!

Találd meg a megfelelő méretet!

Mielőtt a hálószobában a péniszgyűrűre támaszkodnál, javasoljuk, hogy próbáld fel a méret és az illeszkedés szempontjából. A péniszgyűrűvel semmiképpen sem szabad, hogy kényelmetlenül érezd magad. Ha láthatóan szűkül a pénisz azon a helyen, ahol a péniszgyűrű ül, a péniszed nagyon vörös vagy kékes színű lesz. Ez azt jelenti, hogy a gyűrű túl kicsi, és azonnal el kell távolítanod!

Előfordulhat, hogy többféle méretű gyűrűt kell kipróbálnod, mielőtt megtalálod a számodra megfelelőt.

Csúsztasd fel egy kis síkosítóval!

A péniszgyűrűt akkor érdemes felhúzni, amikor a péniszed petyhüdt! Így általában könnyebb felcsúsztatni egy kis síkosító segítségével. A művelethez vízbázisú síkosítót ajánlunk, mivel ez minden péniszgyűrűvel kompatibilis, függetlenül attól, hogy milyen anyagból készültek.

A péniszgyűrű felhelyezésekor egyszerűen csúsztasd a gyűrűt a péniszed fölé, egészen a tövig, ügyelve arra, hogy arra, hogy ott maradjon. Ha a herék előtt viseled péniszgyűrűt, akkor is felteheted, ha már részben megmerevedett.

Ha kakas- és golyógyűrűt viselsz, amelyek a herék mögött, a pénisz tövénél ülnek, akkor először a heréket húzd át, egyesével! Ezután óvatosan áthajthatod a péniszedet a gyűrűn, és a helyére csúsztathatod!

Hogyan kell használni a péniszgyűrűt szólójátékhoz?

A péniszgyűrűk nem csak a partnerrel történő aktus meghosszabbítására szolgálnak. Próbáld ki a vibráló péniszgyűrű viselését szólójáték közben, hogy észbontó rezgéseket adj a maszturbációhoz!

A péniszgyűrűk a vaginaimádók számára is remek kísérői lehetnek a szóló kalandoknak. Sőt, a neve ellenére a péniszgyűrűknek még csak nem is kell péniszre kerülniük ahhoz, hogy örömet szerezzenek neked és partnerednek. Miért ne próbálnád ki, hogy egy rugalmas, vibráló péniszgyűrűt két-három ujjad köré csúsztatva izgató csiklóvibrátorrá alakítod?

Egy vibráló péniszgyűrűt is feltehetsz kedvenc dildódra, így létrehozva egy teljesen egyedi játékot! Ráadásul a legtöbb péniszgyűrű elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a zsebedben, így ideális a hétvégi kiruccanásokhoz, vagy arra az esetre, ha egy kicsit hancúroznál.

Ráadásul, ha veszel egy péniszgyűrű-készletet, és úgy gondolod, hogy a legkisebb méret nem illik a tövedhez, megpróbálhatod a golyóidat egyenként átcsúsztatni rajta, és heregyűrűként használni helyette. A lehetőségek tárháza végtelen!

Biztonságos a péniszgyűrű használata?

Igen, a péniszgyűrű használata teljesen biztonságos, amennyiben betartod a viselésre vonatkozó utasításokat, és biztosítod, hogy nem viseled az ajánlottnál hosszabb ideig. Mindig ellenőrizd a csomagolást, amelynek útmutatást kell adnia erre vonatkozóan!

A péniszgyűrű semmiképpen sem okozhat fájdalmat. A túl szoros gyűrű több kárt okozhat, mint hasznot!

Tehát amíg biztonságosan játszol, addig hátradőlhetsz, és élvezheted a gyűrű vibrálását!

Mennyi ideig viselheted a péniszgyűrűt?

A péniszgyűrűt legfeljebb 30 percig viselheted. Ha ennél hosszabb ideig viseled, fennáll a veszélye, hogy túlságosan korlátozza a véráramlást, ezért ne vidd túlzásba.

Mivel a péniszgyűrű korlátozza a véráramlást, ezért normális, ha a péniszed kissé duzzadtnak tűnik a viselése során. Fontos azonban, hogy fél óra után mindig vedd le a péniszgyűrűt, hogy a véráramlás a péniszedben visszaálljon a normális szintre!