Útmutató a vibráló péniszgyűrűkhöz

A vibráló péniszgyűrűk a legkelendőbb szexjátékok közé tartoznak, és általában az elsők közé, amelyeket a párok kipróbálnak…könnyű belátni, hogy miért. A péniszgyűrű sok pénisszel rendelkező személy határozottan kedvenc szexjátéka, de mi a helyzet a vibráló fajtával? Ha szereted az extra érzéseket, akkor a vibráló péniszgyűrű lehet a számodra legjobb választás. De mi is ez pontosan? Hogyan kell használni? Következő útmutatónk mindent elárul!

Mi az a vibráló péniszgyűrű?

A vibráló péniszgyűrű egy kis szexjáték, amely a péniszedre húzva, a tövén ül meg. Egy vibrátorral van felszerelve, és többféle stílusban kapható.

A legalapvetőbb egy rugalmas, egyszer használatos gyűrű, amelynek tetején egy kis golyós vibrátor található, de vannak dupla gyűrűk is, amelyek a herék és a pénisz tandemszerű összeszorítását kínálják, valamint hármas stimulátorok, amelyek a gátat is simogatják.

A hozzáadott rezgéseknek megvan az ereje, hogy szex közben stimulálják a másik félt is. 

Hogyan kell használni a vibráló péniszgyűrűt?

Mielőtt vibráló péniszgyűrűt használnál, fel kell húznod! Az abszolút kezdőknek sokkal könnyebb lesz feltenni egy rugalmasabb péniszgyűrűt.

Várd meg, amíg teljesen feláll, kend be egy kis vízalapú síkosítóval a gyűrű belsejét, és nyújtsd ki az ujjaiddal. Ezt követően helyezd az erekciód tövéhez. Ha dupla gyűrűt használsz, óvatosan nyújtsd ki a második gyűrűt, hogy a heréid körül vagy a péniszed tövénél üljön.

Miután a helyére került, észre kell venned, hogy a péniszed megduzzadt a véráramlás korlátozása miatt.

Amint megbarátkoztál a péniszgyűrű érzésével és illeszkedésével, elkezdhetsz kísérletezni a rezgésekkel. Kapcsold be őket a nyomógomb vagy a kapcsoló segítségével, és lépj végig a beállításokon, ha többsebességes vagy többfunkciós rezgésekkel rendelkezik!

Mit csinál egy vibráló péniszgyűrű?

A nem rezgő péniszgyűrűkhöz hasonlóan a rezgő változatok is csökkentik a véráramlást a péniszben, ami segíthet az erekció méretének és keménységének növelésében, valamint az állóképesség növelésében. Ez azt jelenti, hogy sokan, akik vibráló péniszgyűrűt viselnek, élvezetesebb szexet és maszturbációt tapasztalnak.

Miből készül a péniszgyűrű?

A skála olcsóbb végén lévő péniszgyűrűk általában bőrbiztos gumiból készülnek, amely szuper nyúlékony és alkalmas mind vizes, mind a szilikon alapú síkosítókkal való használatra.

A középkategóriás anyagok közé tartozik a TPE és a PVC. A TPE szép és rugalmas, de gyakran tartalmaz latexet, amire érdemes odafigyelni, ha érzékeny a bőröd vagy speciális allergiád van. A PVC kevésbé nyújtható és inkább a szilikonhoz hasonlít.

Egy magasabb kategóriájú péniszgyűrű általában szilikonból készül, amely selymesen sima és hipoallergén, de kevésbé rugalmas, mint más anyagok. A szilikon játékok csak vízalapú síkosítóval használhatók.

A legjobb pozíciók az élvezetért

Azok a pozíciók a legjobbak, ahol szabadon mozoghattok, és a testetek is közelebb kerülhet egymáshoz, mivel így beállíthatjátok a vibrációval való érintkezés szintjét.

Hozd ki a legtöbbet a misszionáriusból egy kis extra vibrálással – a csiklóval való maximális érintkezés azt jelenti, hogy mindketten élvezhetitek a rezgéseket. Ráadásul ez a póz jól működik a felcsatolható péniszek esetében is. Csak rakd rá a gyűrűt, és már mehet is a móka!

Édes Élet Pro Tipp: Nem kell partnerrel lenned ahhoz, hogy élvezd a péniszgyűrűt! Ha van pénisze, akkor használd a maszturbáció fokozására, vagy csúsztasd az ujjaidra, és használd klitorisz vibrátorként!