Hogyan használd a vibrációs tojást?

Kíváncsi vagy vibráló tojásokra és a használatukra? Böngészd végig praktikus vibrációs tojás-útmutatónkat, és tudj meg mindent a kielégítő, kéz nélküli rezgések titkairól! Elmagyarázzuk, hogyan működik a vibrációs tojás, hogyan kell használni, és megmutatjuk a legjobb modelleket is ebben a kategóriában. Íme minden, amit tudni érdemes!

Mi az a vibrációs tojás és hogyan működik?

Oké, először is, mindent a maga idejében. Talán elgondolkodtál már azon, hogy mi a fene az a vibrációs tojás?  Ne tévesszen meg az, hogy milyen kicsinek tűnik, hiszen elképesztő érzéseket adhat!

A vibrációs tojás egy szexjáték, amelyet a hüvelybe helyeznek, hasonlóan a Kegel golyóhoz. A legtöbb vibrál, és távirányítóval vagy akár okostelefonos alkalmazással is vezérelhető – így tökéletesen használhatóak egyedül vagy a partnereddel. 

Nézd meg kedvenc távirányítós vibárciós tojásainkat ide kattintva!

A távirányító (vagy az alkalmazásvezérlő) különösen szórakoztatóvá teszi a vibrációs tojás használatát a párok számára, mivel az egyik partner átveheti az irányítást a másik élvezetének irányítása felett. Akár vezetékes, akár egy alkalmazással vezérelt, – ha az egyik partner kezében van a hatalom, és a tojás a másik G-pontja körül foglalatoskodik,  akkor az rengeteg élvezetet tud nyújtani mindkét fél számára.

A legtöbb vibrációs tojás kis méretű és diszkrét kialakítású, amelyek lehetővé teszik, hogy akár a saját otthonodon kívül is viselhesd őket. Bármelyik típusú vibrációs tojás legyen a zsebedben, most megmutatjuk a legjobb tippeket és trükköket a szenzációs kielégüléshez!

Készen állsz arra, hogy magad is kipróbáld? Az Édes Élet tippjeiben többet is elmagyarázunk, de néha jobb megmutatni, mint elmondani. Nézd meg a saját szemeddel a praktikus (vagy inkább kéz nélküli) videós útmutatónkban!

Hogyan használd a vibrációs tojást?

Most, hogy már tisztában vagy azzal, hogy mi is az a vibrációs tojás és hogyan működik, ideje rátérni arra, hogyan is használd!

Fokozd az élvezeteket!

Bár a vibrációs tojások külsőleg klitorisz vibrátorként is használhatók, elsődlegesen behelyezhető vibrátorként működnek. Ha a lehető legteljesebben szeretnéd élvezni a vibrálásokat (ki ne szeretné?), akkor hasznos, ha a behelyezés előtt bemelegítesz egy kis előjátékkal vagy maszturbálással. És természetesen mindig bőséges síkosítót kell használnod!

A műanyag vibrációs tojásokat mindenféle síkosítóval lehet használni, de a vízalapúval sosem fogsz hibázni, mivel ez mindegyik vibrációs tojással kompatibilis, beleértve a csúcskategóriás szilikonokat is.

Erősítsd a belső izmaidat!

Amellett, hogy a vibráló tojások fantasztikus élvezetet nyújtanak, a medencefenék izmainak erősítésére is kiválóan alkalmasak. Amikor a tojást behelyezed, a hüvelyfalad automatikusan összenyomódik, hogy a tojást a helyén tartsa, ezzel egyidejűleg segítve az izmok erősítését. Ezek ugyanazok az izmok, amelyek az orgazmushoz is hozzájárulnak, így az erősebb medencefenék minden szempontból nyerő!

Édes Élet Pro Tipp: Próbáld ki, hogy bepattintod a vibráló tojást, mielőtt nekilátsz egy unalmas házimunkának az otthonod körül! Ez löketet ad a rendrakáshoz, és hozzájárul az erősebb, intenzívebb orgazmushoz a jövőben. Csak ne feledd, hogy a vibrációs tojás eltávolító zsinórját mindig a testeden kívül hagyd!

Oszd meg az izgalmakat!

Akárcsak a kétszemélyes reggeli a kedvenc éttermedben, vagy a frissen húzott ágyneművel ellátott ágy, a vibráló tojás is szenzációs lehet, ha megosztod partnereddel!  Milyen előjáték lehetne jobb annál, mint amikor az egyik fél irányítja a távirányítót, miközben a másik hangosan élvezkedik?

Hagyd, hogy a partnered irányítsa a rezgéseket, miközben Te hátradőlsz, és csak élvezed a kényeztetést!  Alternatívaként próbáld ki a vibrációs tojás viselését orális szex közben az igazán észbontó stimuláció érdekében!

És a szórakozásnak nem kell itt véget érnie. Miért ne mernéd a vibrációs tojást a nyilvánosság előtt is “megmutatni”? Általában csendes játék, így a rezgés nem hallható a moziban vagy egy pubban. Így mindketten megtapasztalhatjátok a nyilvános izgalmakat úgy, hogy a körülöttetek lévők nem tudnak semmiről. Izgalmasan hangzik ugye?

Próbáld ki csikló vibrátorként is!

Leginkább a vibrációs tojás belső viseléséről beszéltünk, de sok közülük fantasztikusan alkalmas a klitorisz stimulálására is – és ki ne szeretné a sokoldalú gyönyöröket átélni?

Egyes vibrációs játékok a tojás testében és „farkában” is rezegnek, így a farkat használhatod a csiklóra, miközben a tojás a G-pontodat ingerli. Akár viselhetsz egyet a bugyidban is, ami gyors és egyszerű alternatíva a fehérneműs vibrációhoz. Feküdj hanyatt, és használd ki, hogy az ujjad egyetlen érintésével megváltoztathatod a beállításokat!