Hogyan használd a felcsatolható dildót?.

Fedezd fel a határtalan izgalmakat egy felcsatolható játékkal!

Tudtad, hogy a felcsatolható szexjátékokat úgy tervezték, hogy felcseréljék a szexuális dinamikát a kapcsolatban? Heterók, melegek, biszexuálisok, pánszexuálisok… nagyjából bárki használhatja őket! Ebben az útmutatóban minden információt megosztunk veled, amire szükséged lehet, ha szeretnéd bevezetni a felcsatolható játékokat a kapcsolatotokba, – beleértve azt is, hogy mi az a pegging, hogyan válassz dildót a hámodhoz és hogyan használd a felcsatolható segédeszközöket.

Mi az a pegging?

A pegging az, amikor egy pénisz nélküli személy egy felcsatolható pénisz segítségével behatol egy pénisszel rendelkező személybe. Míg a leszbikusok már régóta használnak egymáson ilyen kiegészítőket, a strap-on (felcsatolható) játékok manapság egyre népszerűbbek a hetero párok körében is.

Gyakran kérdezik, hogy a pegging meleggé tehet-e? Nem. A pegging szórakoztató? Abszolút.

Míg egyesek aggódnak bizonyos szexuális aktusok miatt, mi azt mondjuk, hogy amíg mindenki jól érzi magát, kit érdekel? Végtére is, a testrészek élvezetének, stimulálásának semmi köze ahhoz, hogy kihez vonzódsz.

Hogyan válassz olyan dildót, amelyik illik a hámodhoz?

A legtöbb felcsatolható hámon vagy egy lyuk vagy egy O-gyűrű található, amelybe egy dildót helyezhetsz. Általában legalább egy dildóval vannak felszerelve, hogy elindulhass a felcsatolható péniszek útján. Azonban, ha egyszer felfedezed a strap-on szex örömeit, akkor garantáltan vérszemet kapsz, hogy új formájú és méretű dildókat is kipróbálj a hámoddal!

Ahhoz, hogy olyan dildót válassz, amely illeszkedik a hámhoz, kezdj a hámon lévő O-gyűrű belső átmérőjének megmérésével. Győződj meg róla, hogy csak azt a helyet méred meg, amelyen a dildó átmegy, nem pedig az O-gyűrű teljes szélességét!

Édes Élet Pro Tipp: Ahhoz, hogy olyan O-gyűrűt vagy hámot válassz, amely a dildódhoz illeszkedik, mérd meg a dildód kerületét, közvetlenül a szélesített talp felett (ahol az O-gyűrűben fog ülni).

Hogyan kell a dildót a hámba helyezni?

Helyezd a dildót a helyére, mielőtt felvennéd a hámot – így sokkal könnyebb lesz! Ha a hámodnak van cserélhető O-gyűrűje, győződj meg róla, hogy az O-gyűrű a hámhoz van rögzítve, mielőtt elkezdenéd.

Ha a vibrátorod hosszú és sima, lapos, szélesített alappal, mint az Édes Élet 7 hüvelykes ívelt szilikon vibrátora, akkor egyszerűen bele tudod csúsztatni az O-gyűrűbe.

Ha hatalmas dildód van, ami még esetleg méretes herékkel is rendelkezik, mint a Lifelike Lover Realistic Dildo 6 Inch, akkor óvatosan össze kell csípned a kitágult alapot, és át kell húznod az O-gyűrűn.

Akárhogy is, egy kis vízalapú síkosító segíthet megkönnyíteni a dildó átjutását az O-gyűrűn.

Most pedig térjünk át a felcsatolható játékok útmutatójára!

Hogyan kell helyesen használni a felcsatolható dildót?

Sokféleképpen lehet használni egy felcsatolható dildót. És bár a teljes élvezet nagymértékben függ a sebességtől, a tolóerő mélységétől és az általad kedvelt pozícióktól, van néhány strap-on tippünk, hogy könnyebbé és kényelmesebbé tegyük az élményt.

1. Használj síkosítót!

Akár hüvelybe, akár végbélnyílásba hatolsz, egy jó síkosító elengedhetetlen.

Ha anális behatolást végzel, akkor mindenképp anális síkosítót ajánlunk, mivel az sűrűbb és kevesebb újbóli alkalmazást igényel.

Ha pedig a vibrátorod szilikonból készült, ne használj szilikonos síkosítót – helyette inkább vízalapút válassz!

2. Lassan haladj!

Fontos, hogy előtte mindketten szánjatok időt arra, hogy „bemelegedjetek” és belelazuljatok a játékba. Ez különösen fontos az anális behatolásnál.

Próbálj először ujjakkal és kisebb játékokkal kísérletezni! Csak akkor kezdj el felcsatolható dildót használni, ha úgy érzed, készen állsz rá.

3. Kommunikáljatok!

Ne feledd, hogy a viselő nem fogja érezni az új péniszét! Tehát, ha Te vagy a befogadó, akkor el kell mondanod a partnerednek, hogy mi esik jól és mi nem.

Ha te vagy az adó, akkor pedig mindenképpen figyelj nemcsak a partnered szavaira, hanem a reakcióira is. Hagyd, hogy ő irányítsa a behatolás mélységét és sebességét.

4. Tökéletesítsd a strap-on pozíciót!

Találjátok meg azt a pozíciót, amely mindkettőtök számára a legkényelmesebb, és amely a befogadó kezébe adja az irányítást. A kutyapóz vagy a kanalazás a kedvencek közé tartozik.

5. Egyezzetek meg egy biztonságos szóban!

A biztonságos szó egy olyan kifejezés, amelynek kimondása után azonnal leáll a játék. Ezek létfontosságúak a biztonság és a játék közbeni nyugalom szempontjából.