Hogyan használj egy dupla végű dildót?

Szeretnél egy dildót, de nem hagynád ki a partneredet a szórakozásból? Akkor pattanj fel egy dupla végű dildóra a kétszeres élvezetért, vagy használd szólóban az észbontó behatoláshoz!

Ha mindig is szeretted volna élvezni a dupla behatolást, vagy Te és a partnered szeretnétek kipróbálni a pegging játékot, akkor egy dupla dildó lehet pont az, amit keresel! A dupla végű dildó egy hosszú dildó, amelynek mindkét végén van egy-egy formázott fej a behatoláshoz. Bár a méret minden bizonnyal tényező a dupla dong vásárlásakor, a különböző színek, textúrák és anyagok közül is választhatsz. És természetesen vannak vibráló változatok is.

Válaszd ki a tökéletes párost!

A dupla végű dildók széles választéka elérhető.  A különböző textúrák, méretek és funkciók választékával a legjobb kérdés, amit feltehetsz: kinek a „végébe” fog kerülni?

Ha mindkét végét megtartod magadnak, egy dupla behatolásos buli reményében, akkor egy rugalmas dildóval, mint például a Hoodlum Tapered Double Penetration Realistic Double Dildo, könnyebb megbarátkozni. Elsőre ingatagnak és nehézkesnek érezheted, de egy kis hajlítással és csavarással azt tapasztalhatod, hogy sokkal szilárdabbá válik. Ha olyat választasz, amelynek vékonyabb a vége, az megkönnyíti az anális behatolást a kezdők számára.

Ha azonban együtt játszotok, és olyan dupla dildót szeretnétek, amely egy kicsit keményebb, akkor a Doc Johnson Veined Double Header Dildo 18 Inch a Neked való. A dildó merevsége lehetővé teszi, hogy egymásnak nyomódjatok, és valóban súrlódást hozzatok létre.

Ha szeretnéd fokozni a dupla élvezetet, akkor nem találhatsz jobbat egy dupla végű vibrátornál. Ezeknek a dupla dildóknak van egy rövidebb, csonka vége, amely belül ül, és egy hosszabb vége, amely a testen kívül helyezkedik el. A rezgések egy kis golyós vibrációból származnak, így mindkét partner számára szuper érzéseket biztosíthat!

Hogyan használj egy dupla dildót egyedül?

Kezdetben fontos, hogy mindkét végét kend be vízalapú síkosítóval, majd helyezkedj el akcióra készen! 

Feküdj a hátadra, majd a csípőd alá egy-két párnát helyezve, kényelmesen tárd szét a lábaidat. Lassan helyezd be a dupla dildó egyik végét, majd a másik végét hajlítsd maga felé, hogy fogantyúként használhasd, és irányíthasd a tolóerejét!

Hajlítsd a dildót „U” alakúra, és támaszd egy felületnek úgy, hogy mindkét vége felfelé nézzen. Guggolj fölé, és óvatosan vezesd az egyik fejet a végbélnyílásba, a másikat pedig a hüvelybe. Ezután képes leszel a dildón ugrálni, és kettős behatolást elérni!

Duplázz a partnereddel!

Az egyensúly és a pozícionálás a fő szempontok, amikor a partnereddel használod a dupla dildót, ezért kísérletezz, hogy kitaláld, mi válik be nektek!

Megpróbálhatod, hogy mindketten négykézláb térdeltek, és a dupla dildó mindkét végére egyszerre támaszkodtok. Ez lehetővé teszi, hogy mindketten a saját tempótokban vegyétek fel a dildót!

Édes Élet Pro Tipp: Alternatív megoldásként üljetek egymással szemben, majd félig „rákpózban” húzzátok magatokat a kezetekre és a lábatokra. Csúsztassátok a dupla dildót magatok közé, és lassan vezessétek be! Ha összekulcsoljátok a lábatokat, mindketten élvezhetitek a vibrátor teljes hosszát, miközben előre és hátrafelé toljátok, így továbbra is megmarad a szemkontaktus.