Hogyan használd az üveg és fém dildókat?

Ha a „gyönyörű” az utolsó szó, ami eszedbe jut, amikor a szexjáték gyűjteményedre gondolsz, akkor valószínűleg még nincs üveg vagy fém dildód. Az Édes Élet, a fém- és üvegjátékok széles választékát kínálja, a különféle textúrájú és formájú, csillogó rozsdamentes acél dildóktól kezdve, a kézzel fújt análdugókig.

Így nem számít, hogy milyen preferenciáid, és testrészeid vannak, biztos találsz egy gyönyörű dildót, amely teljesíti a vágyaidat, és új érzéseket ad az előjátékhoz, a szexhez és a szóló kalandokhoz.

Síkosság a tetőfokon

Az üveg és a fém csiszolt felülete simább, mint a latex, az ABS műanyag vagy a szilikon, ami azt jelenti, hogy sokkal kisebb a súrlódás, így nem lesz szükséged annyi síkosítóra, mint mondjuk a szilikonos játékaidnál.

Egyes anyagokkal ellentétben nem sérülnek, ha bizonyos síkosítókat használsz, így nyugodtan kenegesd a játékodat a legselymesebb szilikonos síkosítóddal!

Észre fogod venni, hogy a játékod még csúszósabbá válik, fokozva ezzel az intenzív érzéseket.

Hűtsd le!

Néhány más anyagtól eltérően az üveg és a fém hihetetlenül érzékeny a hőmérsékletre, és melegíthető vagy hűthető, hogy új külső és belső érzéseket adj a játékához.

Ahhoz, hogy libabőrös borzongást okozz partnered hátán, próbáld ki, hogy a játékodat egy tál hideg vízbe teszed, vagy 10 percig a hűtőszekrényben hűtöd, mielőtt használnád.

Próbáld ki, hogy a hideg játékodat végigfuttatod a szeretőd combjának belső oldalán, vagy a hegyét végigvezeted a mellek szélén, egészen a mellbimbó hegyéig, hogy ingereld őket!

Mindig ellenőrizd az alkarod hőmérsékletét, hogy meggyőződj arról, hogy kényelmes-e a használat, különösen, ha azt tervezed, hogy behelyezed a játékodat!

…vagy melegítsd fel!

A hőmérséklet-játék különösen izgalmas a fogadó fél számára, ha a meleget és a hideget kombinálod – különösen, ha a kettő váltogatásával fokozod a várakozást!

A legbiztonságosabb módja az üveg vagy fém játékod felmelegítésének, ha egy edényt megtöltesz forró csapvízzel, és 10 percre alámeríted.

Öntsd ki a víz nagy részét, amíg a dildó csak félig merül el, majd óvatosan vedd ki! Ismétlem, mindig teszteld a hőmérsékletet az alkarodon, hogy elkerüld a csúnya baleseteket!

Ezután a játékkal simogathatod, és ingerelheted partneredet- próbáld meg masszázsolajjal vagy masszázsgyertyával fokozni a hangulatot!

Masszírozd meg kedvesed!

A játékok sima, kemény felülete tökéletesen alkalmas masszázsra. Masszírozd, és kényeztesd a kedvenc erogén zónáin, és melegítsd fel a játékot a még nagyobb élvezetért!

Selymes masszázsolajjal vagy masszázsgyertyával párosítva az üveg és a fém siklik a bőrön, és közben oldja a feszültséget.

Édes Élet Pro Tipp:Használj egy gyöngyös dildót, mint a Lovehoney Beaded Sensual Glass Dildo vagy a Desire Luxury Beaded Stainless Steel Dildo! A háton és vállakon történő cirógatásokhoz szuper választás!