Hogyan használj egy üreges felcsatolható játékot?

Csússzanj bele egy nagyobb, merészebb péniszbe az örök erekció erejével, és merülj el az üreges felcsatolható játékok világába.

Ha merevedési zavarokkal, korai magömléssel küzdesz, vagy csak egy módot keresel arra, hogy megváltoztasd a péniszed hosszát, kerületét és érzését, az üreges felcsatolható péniszek egyszerű módot nyújtanak arra, hogy mindezt megvalósítsd.

Sok pár élvezi az üreges felcsatolható játékokat, mint a fantáziák felfedezésének módját, mivel a behatolásban részesülő partner örök erekciót tapasztalhat, amely a megszokottól eltérő érzést nyújthat. De nem csak a péniszes emberek viselhetik: néhányat csomagolási és stand-to-pee (pisilésre alkalmas segédeszköz) célokra terveztek, illetve néhány vaginával rendelkező személy inkább ezeket részesíti előnyben, mert könnyebbek, mint a szokásos vibrátor + hám kombók.

Bármi legyen is az oka az üreges segédeszköz kiválasztásának, ezek a tippek segítenek abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az élményből.

Kend be, mielőtt felcsatolod!

Az üreges segédeszköz viselésekor sokan elfelejtenek gondolni a megnövekedett kerületre. A péniszhosszabbítókhoz és a péniszhüvelyekhez hasonlóan az üreges felcsatolható segédeszköz az egész péniszt körbeöleli, így minden irányban megnöveli annak méreteit.

A síkosító mindig fontos része a sima, érzéki behatoló szexnek, de még inkább, ha a behatolás eszköze a szokásosnál nagyobb. Javasoljuk, hogy bőségesen spriccelj vízalapú síkosítót az üreges segédeszköz külső oldalára, és ha a péniszedet belehelyezed, akkor egy jó maréknyi síkosítót tegyél a péniszedre és a játék belső oldalára is.

Hosszabb ideig tart

A pénisszel rendelkező emberek számára az üreges segédeszközök egyik legnagyobb előnye, hogy addig tart, ameddig csak kell. Ha Te és partnered valaha is azon kapta magát, hogy bárcsak egy kicsit keményebb lenne az erekciója vagy egy kicsit hosszabb ideig tartana, akkor az üreges segédeszköz lehet a megoldás a számotokra.

Az üreges segédeszköz csökkentheti a péniszed érzetét, ami segít csökkenteni a korai magömlés esélyét. Ez a kellemes pásztoróra útjába állhat. Az üreges segédeszközök az ejakuláció után is kemények maradnak, ami lehetővé teszi, hogy továbbra is örömet okozz a partnerednek, amíg ő készen nem áll a leállásra.

Fedezd fel a fantáziákat és a közös élményeket

Még ha boldog, kizárólagos kapcsolatban is éltek a partnereddel, akkor is lehetnek fantáziáid más élményekről, amelyek nem jönnek létre a kettőtök testével. Ez egy másik nagy előnye az üreges segédeszközöknek, amelyek megváltoztathatják a péniszed méretét, alakját és még a színét is, hogy megfeleljen mindkettőtök közös fantáziájának.

Ráadásul a legtöbb üreges játék elég merev ahhoz, hogy pénisz nélkül is viselhető legyen, így egy hüvelyes partner is viselhet egyet, hogy behatolhasson a szeretőjébe. Vásárolhatsz akár egy vibráló felcsatolható modellt is, hogy izgalmas új elemet adj a közös kalandokhoz!

Forma és funkció

Bár nem szokták őket üreges felcsatolható játékként emlegetni, a protéziseket vagy a stand-to-pee (STP) vizelésre alkalmas protéziseket itt meg kell említenünk. Az STP-ket általában úgy tervezték, hogy a rövidnadrág vagy boxer stílusú alsónadrágokba illeszkedjenek. Üregesek, hogy lehetővé tegyék a pénisz nélküli személy számára, hogy pisilés közben állhasson.

Ez a fajta üreges felcsatolás valóban segíthet csökkenteni a depressziót a transz személyek vagy bárki számára, aki kellemetlen érzéstől szenved, amikor ülve kell pisilnie. Ha Te nem tartozol közéjük, akkor is felfedezheted az STP-protézis előnyeit a következő kempingezés vagy fesztiválozás alkalmával – nem kell a bokrokban guggolnod többé!