Kezdő útmutató a fenékdugó használatához

Készen állsz arra, hogy kihasználd a popsidban rejlő gyönyöröket?

Következő útmutatónkból mindent megtudhatsz, amit a fenékdugók csodálatos világáról tudnod kell…

Hogyan működik a fenékdugó?

A testedhez illeszkedő alakú szexjáték, amely segít felfedezni a hátsó ajtón túl rejlő örömöket. A popsi dugók azon kevés behelyezhető játékok közé tartoznak, amelyeket úgy terveztek, hogy beléd dugják, és a helyükön maradjanak.

Általánosságban elmondható, hogy a fenékdugók kúp alakúak. Általában vékonyabb „nyakkal” rendelkeznek az aljukon, és a biztonságos behelyezés érdekében szélesített alappal látják el őket.

A popsi dugó használata soha nem lehet fájdalmas, és megfelelő előkészítéssel, valamint lassú fokozatossággal nagyszerű bevezetés lehet a csúcsra jutás új és potenciálisan intenzívebb módjához. 

Olvass tovább, hogy felfedezd a legjobb fenékdugó tippjeinket, amelyekkel a lehető legkielégítőbb módon tapasztalhatod meg a gyönyör új szintjét!

Miért használj fenékdugót?

Ha új vagy az análdugók világában, megbocsátható, ha azon tűnődsz, hogy mégis mi lehet a célja?

A fenékdugó finoman feszíti a végbélnyílást, a teltség és a nyomás érzetét keltve, miközben stimulálja az érzékeny belső és külső idegvégződéseket. Amikor a medenceizmok orgazmus közben összehúzódnak, a popsidugó fokozhatja az érzést, mintha valamit összenyomna. Egy ilyen használata a szexuális repertoár részeként intenzív anális kiteljesedést és csodálatos orgazmusokat eredményezhet. Igen, később megköszönheted nekünk!

A popsidugó mesés módja annak, hogy először fedezd fel az anális játékot, akár szóló maszturbációval, akár partnereddel.

Először is ki kell választanod a számodra megfelelő darabot. Nézd meg az alábbi praktikus videós útmutatónkat, amely segíthet meghozni ezt a fontos döntést. 

Hogyan kell behelyezni a fenékdugót?

Mint minden szexuális tevékenységnél, a biztonság kulcsfontosságú, ezért fontos, hogy tudd, hogyan kell megfelelően használni és behelyezni a fenékdugót!

Mosakodj meg!

Mivel a fenekedről van szó, ezért fontos, hogy alaposan megmosakodj mindenhol. Az anális kalandokhoz szükség van egy kis extra előkészületre, hogy biztos legyél benne, hogy tiszta vagy. 

A tisztaság nem csak higiéniai okokból vagy a partnereddel szembeni udvariasság miatt fontos: ha tudod, hogy alul tiszta vagy, az segít neked is ellazulni és jobban élvezni a kalandokat!

A legtöbb ember számára a tisztaság alapvető dolog. Ha már voltál WC-n, akkor a dugó használata előtt alaposan tisztálkodj meg a kádban vagy a zuhany alatt. Ha extra óvintézkedéseket szeretnél tenni, akkor anális öblítéssel is átöblítheted a végbélnyílásodat körülbelül 45 perccel azelőtt, hogy elkezdenéd használni a popsidugódat!

Szeresd a síkosítót!

A vaginával ellentétben a végbélnyílás nem tud benedvesedni, ezért még inkább elengedhetetlen, hogy az anális szexhez illeszkedő síkosítót használj, amikor popsi dugót használsz. Nem számít, hogy milyen dugóval játszol, vagy milyen méretűvel, a síkosító elengedhetetlen!

Az, hogy milyen típusú kenőanyagot használsz, attól függ, hogy milyen anyagból készült a fenékdugód, de egy jó minőségű, vízbázisú anális síkosítónak kompatibilisnek kell lennie bármelyik anális szexjátékkal.

Melegíts be és kezdj hozzá lassan!

Ami a bemelegítést illeti, mielőtt belevágnál, egy jól bekent ujjal simogasd a végbélnyílásodat, majd próbálj ki egy kis behatolást ugyanazzal az ujjal! A fenékdugó behelyezése előtti orgazmus is sokat segíthet az ellazulásban.

Kend be a dugót vízalapú anális síkosítóval, majd helyezkedj el kényelmesen, akár:

  • Négykézlábra hajolva (más néven kutyapózban).
  • Hanyatt fekve, párnával a feneked alatt és szétvetett lábakkal.
  • A dugó fölé guggolva, a lábadon vagy térden állva.
  • Csúsztasd be a dugót, és tarts szünetet, ha kellemetlen érzést tapasztalnál! 

Fogd meg mind az alapot, mind a szárat, helyezd a csúcsot a végbélnyíláshoz kissé a hasad felé dőlve, majd óvatosan nyomd meg!  Érezned kell, hogy a hegye beléd hatol.

Amikor kényelmesen érzed magad, akkor nyomd be egy kicsit jobban a dugót, a kezedet levéve a szárról, és csak a dugó alját használd! Ha még így is komfortosan érzed magad, akkor nyomd tovább, és hagyd, hogy a dugó karcsú nyaka befelé üljön, miközben a szélesedő alja kívülre támaszkodik.

Fenékdugó tippek

Most, hogy sikeresen behelyezted a fenékdugót, itt az ideje, hogy rátérj az igazi mókára…

Tedd azt, amitől a legjobban érzed magad!

Ha a dugó a helyén van, érezned kell a teltség érzését – itt az ideje, hogy elkezdj játszani! Élvezheted az ingerlés más formáit is, amíg a dugó benned pihen, vagy kipróbálhatod az orgazmus késleltetését is az új és izgalmas érzésekért. Alternatívaként próbáld meg mozgatni a dugót befelé és kifelé, használva a szélesített talpat!

Hancúrozhatsz a partnereddel, vagy a kedvenc vibrátoroddal, miközben a fenékdugó új szintre emeli az élvezeteket!

A fenékdugó behelyezésével csökken a medence térfogata, és ennek következtében a hüvely szűkebbnek tűnhet. Ez igazán megváltoztathatja a kedvenc vibrátoroddal történő játék érzését. A fenékdugó által biztosított további textúra miatt a partnered is másképp érezheti a hüvelyedet.

A csúcsponton az orgazmikus összehúzódások a popsidugó körül intenzívebben érződnek, mint dugó nélkül. Stimulálják a végbélnyílás körüli idegvégződéseket, amelyeket általában figyelmen kívül hagynak.

Ha a dugó viselése közben érted el a csúcspontot, akkor az ezen a területen lévő izmok éppen most húzódtak össze. Ez azt jelenti, hogy várnod kell egy picit a játék eltávolításával, hogy az izmaid ellazuljanak.

Emeld a következő szintre!

Tehát kipróbáltad a kezdő análdugókat, és most készen állsz a következő szintre? Akkor mutatunk pár szuper tippet, amelyekkel tovább fokozhatod az élményeket!

  • Adj hozzá szenzációs rezgéseket egy zümmögő popsi dugóval, mint a Lovehoney Butt Tingler 10 Function Vibrating Butt Plug Small.
  • Stimuláld a P-pontodat a Lovehoney Booty Buddy szilikon fenékdugóval, amely kellemes nyomást gyakorol a prosztata mirigyre.
  • Haladj tovább a nagyobb dolgok felé a Lovehoney Pleasure Probe 5 Function Vibrating Prostate Massagerrel vagy a Lovehoney Classic Silicone Medium Pluggal.

Plusz, ha érdekel a popsidugó használata az anális szex előszobájaként, nézd meg az alábbi kezdő anális útmutatót:

-Videó helye-

Mennyi ideig hagyhatod bent a fenékdugót?

A fenékdugót különböző ideig hagyhatod bent, javasoljuk azonban, hogy legalább óránként vedd ki, és ismételd meg a síkosító használatát. Így nem fogsz kellemetlen érzést tapasztalni mozgás közben!