Kezdő útmutató az anális szexjátékokhoz

Régóta érdeklődsz az anális szexjátékok iránt, és végre rászántad magad, hogy befektess egybe? Na, és melyiket fogod beszerezni? Ha még nem vagy biztos benne, hogy melyik lenne az ideális, akkor hagyd, hogy az Édes Élet elkalauzoljon az anális kiegészítők világába, hogy megtaláld a számodra tökéleteset!

Tisztulj meg!

Az anális kalandok felfedezése előtt szükség van egy kis extra előkészületre, hogy biztos legyél benne, hogy tiszta vagy. A tisztaság nem csak a higiénia vagy a partnereddel szembeni udvariasság miatt fontos – a tudat, hogy alul tiszta vagy, segíthet Neked is (mint a befogadónak) jobban ellazulni és élvezni az élményt.

A legtöbb ember úgy győződik meg arról, hogy tiszta-e odalent, hogy aznap már volt-e WC-n. A játék használata előtt alaposan meg kell mosakodni a kádban vagy a zuhany alatt. Ha pedig extra óvintézkedéseket szeretnél tenni, anális zuhannyal is átöblítheted a végbélnyílásodat körülbelül 45 perccel a játék előtt.

Használj síkosítót!

A hüvelytől eltérően a végbélnyílás NEM tud benedvesedni. Ez azt jelenti, hogy bármilyen anális behatolás felfedezésekor síkosítót KELL használnod. Javasoljuk, hogy használj vízbázisú anális síkosítót!

A vízbázisú síkosító nem minden szexjátékkal és óvszerrel kompatibilis, viszont az análspecifikus formula sűrűbb, és tartósabb, mint a hagyományos síkosító a jobb kényelem és élvezet érdekében.

Melegítsd be magad!

Nem, nem a futásra gondolunk (bár valószínűleg nem ártana). Az anális játékhoz való bemelegítés azt jelenti, hogy kis, sekély behatolással kezdjünk, mielőtt mélyebbre hatolnánk!

Amikor készen állsz a behatolásra, ugyanazzal a jól bekent ujjal lassan és óvatosan fedezd fel! Ez segít ellazítani az anális izmaidat, és felkészíteni őket a behatolásra, ha úgy döntesz, hogy magasabb szintre lépsz! Sokan szeretnek ebben a szakaszban kísérletezni az análdugókkal.

Fedezz fel többféle játékot!

Az anális játékkal való móka önmagában is rendkívül élvezetes lehet, és annak használata nem feltétlenül jelenti azt, hogy a következő lépés az anális szex. Fedezd fel a rendelkezésére álló anális játékok teljes választékát, például a fenékdugókat, anális gyöngyöket, anális szondákat, prosztata masszírozókat és anális vibrátorokat, hogy valóban kiderítsd, mit szeretsz.

Ha nehezen tudod teljes mélységben behelyezni a játékot, akkor adj hozzá több síkosítót, és enyhén nyomd meg a játékod alját. Ne feledd, hogy a kezdők számára a legjobb játékok kúpos hegyűek és karcsúak! MINDEN anális játéknak kiugró alappal kell rendelkeznie, ami megakadályozza azt, hogy esetleg besüllyedjen a végbélnyílásba.

A játék után

Ha egy anális játék (különösen egy popsidugó) viselése közben érted el a csúcspontot, akkor az ezen a területen lévő izmok épp most húzódtak össze, ami azt jelenti, hogy várnod kell egy-két pillanatot, mielőtt eltávolítanád a játékot. Lehet, hogy egy csepp síkosító hozzáadásával könnyebben kicsúszik.

Ha megfelelően felkészültél, és a játék előtt elmentél a WC-re, akkor rendkívül valószínűtlen, hogy bármilyen rendetlenséggel találkozol. Ha azonban mégis találnál valami „újat” a játékodon, ne bosszankodj rajta! A kaki az anális játék foglalkozási ártalma. Ez egyszerű tény. Tisztítsd meg magad és a játékodat, majd lépj tovább!