Miért használnak az emberek fenékdugót?

A szexjátékok közül a legtöbb ember a fenékdugót emelné ki. Ez a jellegzetes kinézetű eszköz kúpos hegyével megkönnyíti a behelyezést, a kiszélesedő alap pedig a testen kívül helyezkedik el, hogy megakadályozza a dugó behúzását. Míg a „hogyan” magától értetődő, sokan csodálkoznak, hogy „MIÉRT?!”.

Dióhéjban, miért használnak az emberek fenékdugót? Mert a szex, a maszturbáció, az előjáték vagy bármilyen más típusú szexuális aktus során viselt dugó nagymértékben fokozhatja az orgazmust és az élvezetet (nemtől és kortól függetlenül).

Olvass tovább, és megtudhatod, melyek a legjobb popsidugók az első alkalomra!

Miért használnak a férfiak fenékdugókat?

Mondhatnánk, hogy a férfiak valójában úgy vannak bedrótozva, hogy élvezzék az anális behatolást. A prosztata egy hihetetlenül érzékeny mirigy, amely különösen szexi érzés, amikor megsimogatják, és körülbelül két-három hüvelyk mélyre nyúlnak a végbélnyílás elülső falán.

Egy férfi már attól is átélhet orgazmust és/vagy magömlést, ha csak a prosztatáját stimulálják. Ezek az orgazmusok állítólag sokkal intenzívebb érzést keltenek, mint a pénisz ingerléséből származó orgazmus, és az egész test összerezzen ettől az energiától.

Egy görbe popsidugó vagy egy speciális férfi prosztata játék viselése segít abban, hogy biztosan a megfelelő pontot érd el. Prosztata stimulációval a maszturbáció élvezetétől kezdve, az orális szexen át, a partnered kutyapózban (vagy bármilyen módon!) történő kielégítéséig minden sokkal szenzációsabb érzést nyújt.

Ez azonban nem csak a prosztatáról szól. Ahogy a medence izmai elkezdenek összehúzódni az orgazmus során, az anális izmok összehúzódnak a dugó körül, és a görcsöket erősebbnek és keményebbnek érzik. Az orgazmusos összehúzódások a popsi dugó körül intenzívebbnek érződnek, mint anélkül, ami javítja a csúcspontod erejét és időtartamát.

Miért használnak a nők análdugót?

Az egyik legnagyobb szexmítosz az, hogy a nők nem élvezik az anális szexet, és hogy csak azért vesznek részt a mókában, hogy boldoggá tegyék a partnerüket. Ez egyszerűen nem igaz. Egy análdugó használata mindenféle szexet élvezetesebbé tehet a nő (és a partnere) számára is.

A popsidugó nagyobb nyomást gyakorol a hüvely hátsó falára, növelve az érzés szintjét, amit a nő tapasztal – akár egy dildó, vibrátor vagy a partnere pénisze által. Sok nő orális szex közben is szívesen használ fenékdugót. A csúcsponton a popsidugó körüli orgazmikus összehúzódások intenzívebben érződnek, mint anélkül, és stimulálják a végbélnyílás körüli idegvégződéseket, amelyekről általában megfeledkeznek.

Néhány nő azért használja a popsidugót, hogy fokozza partnere élvezetét. A fenékdugó behelyezésével csökken a medence térfogata, és ennek következtében a hüvely szűkebbnek érződik. A fenékdugó által biztosított feszesebb nyomás és a plusz textúra szintén más érzést kelt a vaginában, és komolyan élvezhetővé teszi azt.