Hogyan gyakorold a kötözést? Tippek kezdőknek

Amikor a legtöbb embernek a bondage (kötözés) jut eszébe, akkor egyből egy férfira és egy nőre gondol, akik szőrös bilincsekkel az ágy rácsaihoz vannak láncolva. Bár ez egy szórakoztató módja annak, hogy belekezdjünk a megkötözéses mókába, a bondage kapcsán sokkal több mindent lehet élvezni és felfedezni.

A kötözés használható a testrészek egymáshoz húzására, bizonyos végtagok szétfeszítésére, a test egy másik tárgyhoz való rögzítésére, vagy akár a „mumifikáció” hatásának megteremtésére is. Bármit is szeretnél kipróbálni, a bondage egy biztos módja annak, hogy bővítsd szexuális repertoárodat, és megfűszerezd a hálószobai huncutkodásokat.

1. technika: Bilincselj meg, biztos úr!

Talán kézenfekvőnek hangzik, de a bilincs remek módja annak, hogy belevágj a kötözéses játékba. Akár rendőrtiszt, akár pajkos bűnöző fantáziád van, vagy csak szereted a megkötözés érzését, a bilincsek megadják a tehetetlenség érzését, miközben még mindig képes vagy mozogni.

Az egyik legalapvetőbb bondage technika az, hogy megbilincseljük a partnerünket, amikor az ágyon fekszik. Ha úgy bilincseled meg partneredet, hogy a kezét az ágyrácshoz rögzíted, és megnyújtod a testét úgy felfedezheted a bőre minden egyes centiméterét.

Alternatív megoldásként vedd rá a partneredet, hogy üljön egy székre, és bilincseld meg a kezét a háta mögött. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan azt csináld, amit szeretnél, anélkül, hogy hozzád érhetne- nagyszerű ötlet a pajkos öltáncokhoz!

2. technika: A partnereddel megkötözve

A kezek összebilincselése nagyon szórakoztató, de miért hagynád ki a többi végtagot az akcióból? Különböző bilincseket használva összekötheted a bokákat, a csuklókat, a nyakat, sőt akár az összes végtagodat összekötheted.

Nagyszerű módja a különböző típusú korlátozásokkal való kísérletezésnek, ha beruházol egy kis Bondage szalagba. Ez minden testrészen használható, és ha egyszer megtaláltad a neked tetsző kötéstípust, akkor akár megvásárolhatod a speciális felszerelést is.

Ha szeretsz teljesen kiszolgáltatva lenni a szeretődnek, akkor a bilincsek megadják számodra a tökéletes érzést. Ezeket a bilincseket rögzítheted úg , hogy a partnered egy puha felületen térdel felfelé. Az előre dőléstől és a zuhanástól való félelem erotikusan izgalmas, különösen akkor, amikor rájössz, hogy Te irányítod a partnered egyensúlyát…

3. technika: Tárd szét őket!

A kötözés a végtagok egymástól való távol tartását is magában foglalja, valamint az egymáshoz húzását, és erre a legjobb módszer a szétfeszítő rúd. A sokféle méretben kapható szétfeszítő rudak széttárják a végtagjaidat, így nem tudod megakadályozni a testedhez való hozzáférést.

A lábtágítóval való felállás megnehezíti a járást, és egy perverz fegyelmi forgatókönyv részeként is felhasználható. Ha fekve használod, az szexi orvosi hangulatot teremt, ami remekül működik, ha orvos vagy nővér ruhával párosítod.

4. technika: Mami?!

A teljes testes kötözés ijesztően hangozhat, de nagyon erotikus lehet, ha jól csináljuk. Kezdők számára a bondage szalag a megoldás. Ez a rugalmas PVC szalag tetőtől-talpig körbetekerhető a test körül, így teljesen mumifikálódhatsz! De légy óvatos – a dolgok nagyon gyorsan felmelegedhetnek, ezért mindenképpen tarts szünetet, ha túl melegnek érzed magad.

Ha egy kicsit kalandvágyóbb szeretnél lenni, fektess be egy Shibari Bondage kötélbe. Ezt a test minden részének lefogására lehet használni, és nagyon szép lehet, ha helyesen van megkötve. A Shibari kötél a szorítás érzetét kelti, és feszülhet a bőrön, ezért ügyelj arra, hogy ne szorítsd el a vérkeringést!

5. technika: Labdázás

Ha a testrészek lefogásával már végeztél, és valami perverzebbre vágysz, miért ne próbálnád ki a kötözést, amely valamilyen érzékszervi megvonással is jár?

A golyós szájkosár egyfajta bondage felszerelés, amely nyitva tartja a szájat, és megakadályozza, hogy a partnered beszéljen. Próbáld ki a „csendes kihallgatás” forgatókönyvét! Kösd egy székhez, és csúsztasd a szájába a golyós szájkosarat, majd „vallasd” a testét úgy, hogy egy tollcsiklandozóval ingereled – ha zajt csap, adj neki egy lágy fenekelést, hogy emlékeztesd, ne legyen olyan pajkos!

Édes Élet Pro Tipp: Nem számít, milyen típusú kötözést csinálsz, győződj meg róla, hogy van egy biztonsági szó, amit ha kimond a partnered, azonnal abbahagyod, amit csinálsz!