Kötözési technikák haladóknak

Szeretnéd a következő szintre emelni a kötözési technikátokat? Van néhány ötletünk, hogyan fokozhatod a perverz játékotokat.. .Ha azon kaptad magad, hogy egy kicsit több változatosságra vágysz a nyakkendő- és táncjátékotokban, akkor jó hírünk van a számodra. A BDSM világa csodálatosan széles, rengeteg kiegészítővel és dinamikával, amit felfedezhetsz. 

Íme néhány javaslat, hogy elvesszetek a perverz játékok csábító útvesztőjében!

Milyen BDSM technikákat próbálhatsz ki?

Ha már belevetetted magad a kötelezés technikájába, lehet, hogy úgy döntesz, hogy ez olyasmi, amivel tovább szeretnél kísérletezni.

Hagyományosan a párok úgy kísérleteznek, hogy megkötözve, szexuális tárgyként játszadoznak egymással. Itt az örömszerzés egyoldalú, hiszen az a fél, aki meg van kötözve, nehezen tudja kényeztetni a párját. Ezért eleinte ez nagyszerű szórakozás, de a párok gyakran úgy találják, hogy ez a fajta játék egy idő után egyoldalúvá válik.

Édes Élet Pro Tipp: A játékok és eszközök egész tárházát felfedezheted, de hatalmas képzelőerőre lesz szükséged, hogy a fejedben lévő forgatókönyvek frissek maradjanak. Ha számodra is izgalmas témákat építesz be a kötözéses játékodba, könnyebb lesz újra és újra megújítani az élményt!

1. Kötözés és fegyelmezés

A kötél fegyelmezési eszközként való használata nem azt jelenti, hogy valakit lekötözöl, hogy ne tudjon mozogni, miközben vered. Sőt, gyakran éppen ellenkezőleg. A kötözésben lévő szerető nagyon készséges tanítvány lehet, és azzal, hogy mozdulatlanul tartod a kezét, lehetőséged van arra, hogy átvedd a domináns pozíciót, és olyan trükköket taníts meg neki, amelyeket nem tud elsajátítani, ha nem hagyja abba a fogdosást.

Mutasd meg a partnerednek, hogyan tudod kielégíteni a kezed vagy a játékaid segítségével!

Adj neki egy teljes maszturbációs bemutatót! Használhatsz szexjátékokat is az élvezet fokozása érdekében! Halkan suttogj a fülébe, hogy mit csinálsz, hol szereted, ha megérintenek és hogyan – részletesen leírva az érzéseket, amelyeket átélsz. Ha a szeretőd ellenáll, akkor is tarts ki! Ezt hívják „ingerlésnek és tagadásnak”. Tudod, hogy akarja, de nem kaphatja meg. Addig nem, amíg meg nem tanulja meg, hogyan kell.

Tanítsd meg a szerelmednek, hogyan kell hatékonyan használni a szexpózokat!

A kötöttségnek nem kell teljesen korlátozónak lennie – megengedhet némi mozgást. A lábszélesítők és a felső karfékek csodálatos eszközök. A lábszélesítők (főleg olyan nőknél és férfiaknál használják, akik szeretik az anális játékot) könnyű hozzáférést biztosítanak a lábak közötti intim területekhez, és egy praktikus rúddal van ellátva, a nehezebb pozíciókban való kapaszkodáshoz / pozícióba kötéshez.

Ha a partnered karjait a feje fölé kötözöd (könnyű, ha van egy rácsos ágyad) az lehetővé teszi a törzs, a lábak és az ágyék teljes mozgékonyságát. A partnered részben megkötözve olyan szeretővé válik, akit folyamatosan mozgathatsz. Rakd őt pózokba, és tanítsd meg neki, hogy mi az, ami igazán bejön neked. A kikötözésnél nem áll fenn annak a veszélye, hogy „rossz irányba” mozdul el, mielőtt elélveznél. A részleges megkötözés lehetővé teszi, hogy a szeretőd veled együtt mozogjon a behatolás során, miközben megtartja az egyensúlyát.

Tanítsd meg a szeretődnek, hogyan végezzen rajtad észbontó orális szexet!

Vedd bele a kötözést az orális szexbe – kötözd a partnered térdre, és kérd meg, hogy kényeztessen a szájával!  Mondd el neki, hogyan és hol mozogjon, és milyen jó érzés, amikor jól csinálja. Ezt a leckét nem fogja elfelejteni!

2. Kötözés és érzékszervi játék

Amikor a látás, a hang, az érintés, az ízlelés vagy a hallás korlátozva van, azt nevezzük érzékszervi játéknak. Az érzékszervi játék egy lassan felépülő előjáték, amely mind az elméteket, mind a testeteket erotikussá varázsolja. Az érzéki ingerlés különböző módszereivel kísérletezve többet tudhatsz meg a partnered testéről.

Az előjáték szerelmeseinek, – különösen azoknak, akik úgy érzik, hogy nem kapnak eleget,- az érzékszervi játék a megoldás. Csodálatosan működik a kötözéssel, mivel megakadályozza, hogy partnered elragadtassa magát, és idő előtt véget vessen a jelenetnek. Nem feltétlenül kell megkötöznöd a partnered ahhoz, hogy élvezd az érzéki játékot, viszont egy szemkötő nagyban fokozza az élményt. Használhatsz fejhallgatót is, hogy kizárj minden olyan hangot, amit esetleg hallhat, és ami elárulhatja a játékot (pl. rezgések)!

Meleg/hideg

  • Használj különböző hőmérsékletű tárgyakat és anyagokat, hogy felébreszthesd szeretőd idegvégződéseit!
  • Próbáld ki a jeges és olvasztott masszázsgyertyákat felváltva, vagy az üveg dildókat, amelyek melegíthetők és hűthetők is!
  • Ügyelj arra, hogy a forró és hideg érzéseket olyan testrészen csináld, amely kezdetben nem túl érzékeny, például a kar vagy a láb, hogy felmérd szerelmed reakcióját!

A forró viasz vagy a felmelegített olaj csepegése a jég hűsítő bizsergésével váltakozva a legcsábítóbb módon fogja felizgatni partneredet.

Élvezet/fájdalom

Kezdd kellemes érzésekkel, majd folytasd egy kis fájdalmas játékkal, amelyet további kellemes érzések követnek.

A test a fájdalom hatására adrenalint és dopamint szabadít fel a véráramba, ami egy nagyon rövid ideig tartó természetes mámort okoz. Ez azt is okozza, hogy az idegvégződések éberebbé válnak, ami azt jelenti, hogy az élvezethez való visszatérés sokkal kielégítőbbé válik, és a test érzékenyebben reagál.

Nincs szükséged semmilyen eszközre ahhoz, hogy eljátszadozz az öröm és a fájdalom forgatókönyvével. A verés a legegyszerűbb módja az ilyen típusú játékkal való kísérletezésnek, és bármilyen szexuális élménybe beilleszthető a masszázstól a behatolásig.

Egy andalító masszázs során kínálj fel egy könnyű ütést a vállakra, a fenékre, a combok és a vádlik hátuljára, hogy felébreszd az érzékeket (ez meggátolja azt is, hogy a partnered elaludjon).

Ha partnered élvezi ezt a fajta játékot, érdemes beruházni néhány eszközbe, például tollcsiklandozóba, korbácsba vagy fenekelő lapátba. A fenekelő lapát nagyjából ugyanúgy működik, mint a kezed, de nagyobb felületet kínál, és sokkal élesebb fájdalmat tud okozni. A korbácsnak általában bőrből készült vége van, amelyet a testre lehet húzni és csiklandozni, valamint „elfenekelni” (ostor vagy korbács használatakor flagellációnak nevezik). Ne feledd, hogy lassan építsd fel, és gondosan ismerd ki a partnered ingerküszöbét! 

3. Kötözés és ingerlés

A játék egy extrább formája, amikor a domináns fél arra törekszik, hogy a lekötözött partnert a csúcspontra juttassa, de aztán csökkenti az ingerlés intenzitását vagy teljesen abbahagyja, hogy az izgalom alábbhagyjon. A domináns partnerek gyakran az alárendelt mellett vesznek részt ebben a játékban, saját szexuális izgalmukat a megkötözött partner feletti ellenőrzésükkel szinkronban kontrollálva.

Ezt a játékot kipróbálhatjátok kötözés nélkül is, amit „orgazmus-ellenőrzésnek” neveznek. Ebben az esetben az alárendelt partner mozgásának elfojtása lehetővé teszi a domináns számára, hogy hatékonyabban ingerelje és kihúzza a játékot. A korlátozás megakadályozza a megkötözött partnert abban, hogy tovább ingerelje magát.

Eltérően a professzionális BDSM gyakorlattól,- ahol az alárendeltnek gyakran megtagadják az orgazmushoz való jogot (ez az úgynevezett kötözés és tagadás), vagy „tönkretett orgazmust” kínálnak (ahol az ingerlés az orgazmus pontján megszűnik, így kevésbé élvezhető), a kötés célja a szexuális frusztráció intenzitásának fokozása, hogy az átélt csúcspont intenzívebb legyen.

A kötés és ingerlés során a kommunikáció kulcsfontosságú, így a megkötözött partner világosan kifejezheti a szexuális izgalmának szintjét. A domináns partner ezután úgy irányíthatja a játékot, hogy a csúcspontot csak hosszabb játékidő után érje el. Általában a domináns partner két-három alkalommal hozza a megkötözött partnert az orgazmusig, mielőtt megengedi neki, hogy egy hatalmasat élvezzen.