Hogyan használd a mellbimbó bilincseket – és szívókat?

A mellbimbóid a két legérzékenyebb testrészed, ezért érdemes megtanulnod, hogyan kényeztesd őket extra erotikus figyelemmel.

Az imént említettük, hogy a mellbimbók szuperérzékenyek, így ha azon tűnődsz, miért javasoljuk, hogy valami „bilincsnek” nevezett dolgot rögzíts rájuk, nem vagy egyedül. A mellbimbóbilincsek és-szívók mindenféle intenzitással kiemelkedő stimulációt biztosítanak, és különösen nagyszerűek azok számára, akik nem szeretik a vibrációt.

A viselés során a mellbimbó-szívók gyengéden szívják meg a kis „szerelem gombokat”, ami különösen hasznos lehet a fordított mellbimbók felélénkítésében. Ezzel szemben a mellbimbócsipeszek szilárdan megragadják a mellbimbókat, és közvetlen stimulációt biztosítanak. Ez lehet gyengéd vagy olyan intenzív, amilyet csak szeretnél.

Mind a mellbimbócsipeszek, mind a mellbimbószívók elindítják a vérkeringést a mellbimbóidba, és eltávolításuk után extra érzékennyé teszik őket, így remekül beilleszthetők a partnereddel való játékba vagy az önálló felfedezésbe. Olvasd el az útmutatónkat a viselés (és eltávolítás) legélvezetesebb módjairól!

Adj hozzá síkosítót!

A síkosító minden szexjátékot élvezetesebbé tesz, és ez alól a mellbimbójátékok sem kivételek. Akár mellbimbócsipeszt, akár mellbimbószívót használsz, a síkosító segít fokozni az érzést, és biztosítja a jó szívó hatást.

Előfordulhat, hogy a túl sok síkosító miatt a mellbimbóbilincsek kicsúsznak a helyükről.  Mindenképpen kísérletezz, hogy megtaláld a számodra megfelelő mennyiséget, mivel a túl kevés is ugyanolyan probléma lehet, mint a túl sok! Vizes bázisú kenőanyagot ajánlunk, mivel az minden típusú fogóval és szívóval kompatibilis.

Kezdd lágyan!

Ha először használsz mellbimbócsipeszt vagy szívókát, akkor javasoljuk, hogy mielőtt a mellbimbóidon használnád, próbáld ki őket egy kevésbé érzékeny testrészeden! Jó hely a kipróbálásra az ujjad hegye vagy a fülcimpád. Ha állítható szívót használsz, mindenképpen lazán kezdd, és lassan növeld a szívás hatását, amíg az intenzitást megfelelőnek nem érzed.

Győződj meg róla, hogy soha nem viseled a bilincseket vagy a szívókákat 10 percnél hosszabb ideig egyhuzamban, mivel a keringésed megzavarása ennyi időre zsibbadttá teheti a területet, ahelyett, hogy érzékennyé válna. Ne feledd, hogy a mellbimbócsipesz vagy mellbimbószívó viselése soha nem lehet fájdalmas!

Érzékelés keresése

A mellbimbó játékokban az a nagyszerű, hogy az intenzitás minden szintjét megélheted velük – ha csak egy pár mellbimbószívó gyengéd kényeztetésére vágysz, akkor ez egy kiváló módja a játéknak. Alternatívaként, ha intenzívebb élményekre vágysz, kereshetsz súlyozott mellbimbóbilincseket és fémbilincseket is, amelyek valóban szorítanak.

A mellbimbócsipeszek általában gumi- vagy szilikon véggel rendelkeznek, amelyeket a mellbimbók csípésére kell használni. Ha állíthatók, akkor rendelkezhetnek egy állítógyűrűvel, amelyet elforgathatsz az intenzitás növeléséhez vagy csökkentéséhez.

Próbáld ki a mellbimbócsipesz vagy mellbimbószívó viselését előjáték vagy akár szex közben a partnereddel – ezek gondoskodnak arról, hogy a mellbimbóid mindig a huncutkodás részei legyenek, még akkor is, ha a partnered keze vagy szája mással van elfoglalva.

Miután leveszed a mellbimbócsipeszt, izgató bizsergést érezhetsz a területen – ez remek alkalom arra, hogy a szeretőd nyalogatással, simogatással, csókokkal és csiklandozással folytassa, amivel a saját örömöd is fokozódhat!