Hogyan használd a Bondage nyakörvet?

A bondage nyakörv sokkal több, mint egy divatos kiegészítő. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan használhatod a BDSM játékok fokozására.

A nyakörvek az alárendeltség és az irányítás legjobb vizuális szimbólumai. Gyakran viselik a hálószobában (vagy fétis klubban) az alárendelt partnerek, hogy jelezzék a pozíciójukat.

Ha az első bondage nyakörvet keresed, akkor a legjobb helyen jársz! Ebben az útmutatóban segítünk eligazodni abban, hogy mit kell figyelembe venned a vásárlás előtt, és hogyan hozhatod ki a legtöbbet a nyakörvedből!

Miért használnak az emberek Bondage nyakörvet?

Vannak, akik pusztán esztétikai okok miatt szeretik a nyakörveket, viszont vannak olyanok is, akik szeretnék kihozni a legtöbbet a viselésükből!

1. A nyakörv viselése fehérneműkkel egyszerű módja annak, hogy egy kis fétis hangulatot kölcsönözz a megjelenésednek.

2. Egyes nyakörvek O-gyűrűkkel vagy D-gyűrűkkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik kedvenc bondage kiegészítőid rögzítését.

3. A bondage nyakörvek ideálisak szerepjátékokhoz, például a kölyökkutya-játékhoz. Csatlakoztass pórázt a hatás fokozásáért!

4. Az O-gyűrűkkel ellátott bondage nyakörvek tökéletesek csukló- vagy akár bokabilincsek rögzítésére.

5. A nyakörv felhelyezése a szeretődre hihetetlenül intim aktus, amely tökéletes BDSM előjátéknak.

Válaszd ki a számodra legjobbat!

A nyakörvek választéka óriási. Az Édes Élet webáruház olyan fantasztikus kínálattal rendelkezik, hogy nehéz lesz meghoznod a végső döntést.

A legjobb, ha azzal kezded, hogy átgondolod, mire szeretnéd használni a nyakörvedet. Lehet, hogy szerepjátékhoz használnád, de lehet az is, hogy az iskolai stílusú fegyelmezés rajongója vagy. Bárhogy is legyen, nálunk biztos megtalálod a stílusodhoz legjobban illő darabot!

Íme egy kis áttekintés a piacon kapható bondage nyakörvek főbb típusairól:

  • O-gyűrűs nyakörvek

Sokoldalú és könnyen használható, ezek gyakran csattal vagy tépőzáras rögzítéssel vannak felszerelve hátul, elöl pedig egy O-gyűrű vagy D-gyűrű van rögzítve. Ez lehetővé teszi a bilincsek, pórázok vagy kötél rögzítését.

Próbáld ki Te is! Bondage Boutique Advanced Deluxe bőrnyakörv

Bilincs és nyakörv

A bilincs és nyakörv szett nagyszerű módja annak, hogy kísérletezz a viselésük fétis központú oldalával.

A nyakörv végére egy sor láncot rögzítenek mellbimbó- vagy csiklóbilincsekkel, amelyek korlátozzák a nyak és a test mozgását.

Próbáld ki Te is! DOMINIX Deluxe bőrnyakörv mellbimbócsipeszekkel

Póráz és nyakörv

Bár a nyakörveket és pórázokat külön-külön is áruljuk, megvásárolhatod őket egyben is.

Ha „engedelmes kölyökkutya és büszke gazdi” játékot tervezel, akkor az összeillő készlet megvásárlásával jelentős összegeket takaríthatsz meg!

Próbáld ki Te is! Bondage Boutique Intermediate műbőr nyakörv és póráz

A tökéletes illeszkedés megtalálása

Az, hogy a nyakörv jól illeszkedjen, két dologtól függ: a mérettől és a rögzítéstől.

Mielőtt megvásárolnád a nyakörvet, használj egy rugalmas mérőszalagot (mint amilyet a szabók használnak) a nyakad legszélesebb részén, hogy megállapítsd a kerületet. A megkötő résznek a kulcscsontod fölött kell ülnie, ezért ezt a részt kell megmérned.

Édes Élet Pro Tipp: Jegyezd fel a méretet, és hasonlítsd össze a termékoldalon található maximális és minimális méretekkel! Ha a nyakadnak kerülete hasonló a felsorolt méretekhez, akkor megtaláltad a megfelelő nyakörvet.

A megfelelő anyag kiválasztása

A bőr azért népszerű választás a nyakörvek esetében, mert tartós, hosszú élettartamú és fantasztikus illata van. Az olyan valódi bőr nyakörv, mint a DOMINIX Deluxe Heavy bőr nyakörv tökéletes választás mindenkinek, aki szereti a bőr fényűző érzését a bőrön!

Egyesek azonban a valódi bőr merevségét túl szorosnak találják. Ebben az esetben az olyan műbőr opciók, mint a Bondage Boutique Intermediate Faux Leather nyakörv és póráz az ideális választás a számodra.

Hogyan viselj nyakörvet biztonságosan?

Miután megrendelted a ragyogó bondage nyakörvedet, itt az ideje, hogy helyesen rögzítsd! Akár tépőzárat, vagy csatokat használsz a nyakörv  fontos, hogy kényelmesen és biztonságosan illeszkedjen.

A nyakörvet egy tükör előtt rögzítsd, vagy még jobb, ha megkéred a partneredet, hogy tegye fel helyetted.

A fejednek egyenesen, előre felé kell néznie. Miután körbetekerted, lassan húzd meg a nyakörvet, ügyelve arra, hogy még mindig tudj lélegezni és nyelni.

Amikor úgy gondolod, hogy a szorosságot sikerült eltalálnod, próbáld meg a két ujjadat a gallér alá csúsztatni körbe-körbe. Ha ez nem sikerül, akkor a gallér túl szoros.

Soha ne húzd túl a gallért! Amint bármilyen kellemetlenséget érzel, azonnal hagyd abba. Lehet, hogy csak a gallér dörzsölődik, amit megelőzhetsz, ha egy kis hidratáló krémet kensz a nyakadra.

Használd a biztonsági szót, ha szükséges! Ez lehet a különbség egy mesés BDSM élmény és egy szörnyű aktus között.