Hogyan használd a tollas csiklandozót?

Sokan szeretnek új módszereket felfedezni, hogy egy kis izgalmat csempésszenek a hálószobába! A tollas csiklandozó a klasszikus szexjátékok közé tartozik, ettől függetlenül mit sem veszít az értékéből. Az előjáték során stimulálja a másik fél érzékeit, és rengeteg lehetőséget rejt magában, amikről lehet, hogy még nem is hallottál. Most mutatunk pár tippet az élvezetes használatért!

Az olyan érzéki játékokkal való kísérletezés, mint az erotikus masszázs, a hideg-meleg váltakozása a testen és a könnyed fenekelés mind nagyszerű módja annak, hogy azonnal felpörgessétek az élvezetet. Ha teljesen új vagy az effajta játékokban, akkor érdemes valami kevésbé félelmetes dologgal kezdened, például egy tollas csiklandozóval.

Rengeteg olyan szexjáték van, amelyek bizonyos szintű készséget vagy önbizalmat igényelhetnek. A tollas csiklandozók tökéletes egyensúlyt teremtenek ebben, hiszen rendkívül könnyű a használatuk, ráadásul hívogatóan puhák és izgalmasak. 

Mi az a toll csiklandozó?

A tollas csiklandozó egy olyan eszköz, amely általában egy vagy több puha tollból áll, amelyeket egy vékony szár tart össze. Gyengéd érzékszervi izgatásra használják. Bár gyakran a bondage játékok közé sorolják, nem kell feltétlenül a BDSM-hez tartoznia ahhoz, hogy élvezd a csiklandós játékot. Sok pár szereti a toll csiklandozókat a hálószobában használni, mert romantikusak és csodálatos érzés az érzékszerveknek.

A toll csiklandozó célja, hogy stimulálja az érzékeket, és felébressze a központi idegvégződéseket a kielégítőbb, teljesebb szexuális élmény érdekében. Egy enyhe érintés elegendő ahhoz, hogy fokozza a bőr érzékenységét és az élvezetet.

Hogyan kezdj neki?

Hagyd, hogy a csiklandozó puha hegye gyengéden végigsimítsa partnered bőrét. A teste tetőtől talpig bizseregni fog, ami extra-érzékeny bőrt hagy a későbbi játékhoz.

Kísérletezz a különböző típusú érintésekkel! Az alig észrevehető érintések és a hosszan tartó simogatások kombinációjával variálhatod a játékot. Figyelj arra, hogyan reagál kedvesed a cirógatásra! Gyorsan meg fogod tudni, hogyan és hol szereti.

A tollas csiklandozók nagyszerű kiegészítői bármelyik játéknak. Különösen népszerűek azon párok körében, akik valami újat szeretnének kipróbálni a hálószobában, de nem szeretik a behelyezhető játékokat.

A jelenet beállítása

Bár a toll csiklandozók önmagukban is fantasztikus érzést nyújtanak, van néhány módja annak, hogy még tovább fokozd az élményt.

Miért ne próbálnád ki egy szemkötő bevezetését? Az Édes Élet oldalán rengeteg különleges darab közül válogathatsz! Sokan úgy gondolják, hogy az egyik érzékszerv korlátozásával a többi érzékszervük drámaian felerősödik. 

Bekötött szemmel minden egyes simogatás még izgalmasabbá válik, ami a partnered számára eufórikus élményeket biztosíthat!

Cirógatásra fel!