Hogyan használd a csikló bilincset?

Szívesen kipróbálnál valami olyan dolgot, amit korábban nem? A csikló stimulálására manapság számos szuper szexjáték elérhető. Most az egyik legizgalmasabbat mutatjuk be informatív útmutatónk segítségével, ez pedig nem más, mint a csikló bilincs! 

Érthető, hogy a „csikló bilincs” név sok orgazmus kedvelőben némi idegességet kelt. Viszont tudnod kell, hogy nem kizárólag a BDSM játékokra korlátozódnak, és sok ember, különösen a csiklóizgatás rajongói, hasznát vehetik ennek a sokoldalú kis bilincsnek.

A viselés során a csikló bilincs finoman összenyomja a csiklót, közvetlen stimulációt kínálva ott, ahol a leginkább szükséged van rá. A mellbimbó csipeszekhez hasonlóan, amikor eltávolítod a csikló bilincset, vérbőséget okoz, ami izgató lüktető bizsergést idéz elő, és a csiklót szuper érzékennyé teszi a későbbi érintésekre.

Viselj csipeszt egyedül, előjáték vagy akár a partnereddel történő aktus közben! A következő útmutatónk megmutatja a viselés legélvezetesebb módjait. 

Egy kis síkosító mindig segít

Minden szexjáték élvezetesebb síkosítóval, és ez alól a csikló bilincsek sem kivételek. A kenőanyag fokozza az érzést és a kényelmet.

Előfordulhat, hogy a túl sok síkosító miatt a csikló bilincs kicsúszik a helyéről – mindenképp kísérletezz, hogy megtaláld a számodra megfelelő mennyiséget, hiszen a túl kevés is ugyanolyan probléma lehet, mint a túl sok. 

Édes Élet Pro Tipp: A vizes bázisú síkosítókat ajánljuk, mivel az minden típusú bilinccsel kompatibilis lesz.

Lassan és biztonságosan

Ha először viselsz ilyen bilincset, javasoljuk, hogy mielőtt a csiklódon használnád, próbáld ki egy kevésbé érzékeny testrészeiden! Jó helyek a kipróbálásra az ujjad hegye vagy a fülcimpád. Ha van állítható bilincsed, mindenképpen lazán kezdd, és lassan növeld a szorítást, amíg a csípés intenzitását megfelelőnek nem érzed!

Soha ne viselj csiklószorítót (vagy bármilyen szorítót) 10 percnél hosszabb ideig, mivel a keringés megzavarása elzsibbasztja a területet. Ne feledd, hogy a csikló bilincs viselése soha nem lehet fájdalmas!

Csípés az élvezetért

Ahhoz, hogy a lehető legnagyobb élvezetben részesülj, melegíts be például egy kis kézi játékkal, orális szexszel vagy akár orgazmus géllel. Ahogy a vér áramlik, és a csiklód feláll, annál könnyebbé válik a bilincs felhelyezése!

Ha csúsztatható bilincset viselsz, akkor a csikló tetején lévő könnycsepp alakú nyílásban kell elhelyezned az eszközt. Így a hosszú karok finoman összecsípik a belső szeméremajkakat. 

Próbáld ki a csikló bilincs viselését előjáték, vagy akár szex közben a partnereddel! Kellemes stimulációt biztosítanak a csiklónak ezzel megalapozva a fergeteges szexuális élményeket!

Miután levetted a csiklószorítót, és beleborzongtál a gyönyörbe, folytassátok közösen simogatással, csókokkal és nyalogatással! Így tovább fokozhatod az orgazmikus élményeket!