Mi az az Elektro stimuláció és E-stim?

Izgasd fel érzékeidet és élvezd az egyedülálló érzéseket az elektromosság erejével!

Sokan úgy gondolják, hogy az „elektromosság” és a „szex” szavakat soha nem szabadna összekapcsolni. Bár nem tanácsoljuk, hogy szexuális izgalmakért mássz be egy erőműbe, az elektroszexet biztonságosan élvezheted anélkül, hogy kárt okozna.

Ebben az elektroszex-kalauzban válaszolunk minden felvillanyozó kérdésedre, és adunk néhány szexis tippet is, hogy biztonságosan játszhass!

Mi az elektroszex?

Az elektroszex, más néven elektro játék, vagy elektro stimuláció, a nemi szervek és az erogén zónák biztonságos mennyiségű elektromossággal történő stimulálása.

Az emberi test nagyrészt vízből áll, így kiváló vezetője az elektromosságnak. És egy elektroszexjáték vagy egy árammal megtöltött párna testre történő felhelyezésével az elektromosság áthaladhat az idegsejteken, lüktető, szinte vibráló érzéseket keltve.

Vannak olyan kalandvágyók, akik így érik el az orgazmust.  Ezt hívják elektro orgazmusnak!

Miért használnak az emberek elektroszexjátékokat?

Az elektroszexet elsősorban a megkötözésnél használják. Azonban számos oka van annak, hogy az emberek úgy döntenek, elektromosságot visznek a hálószobájukba:

 • Az elektroszexjáték biztonságos módja annak, hogy egy kis kellemes fájdalmat vigyél a BDSM alkalmakba.
 • Az alacsony beállítások enyhe csiklandozást biztosítanak, amelyek finoman stimulálják az idegvégződéseket. Az érzés hihetetlenül szexi, és egy vadonatúj módja annak, hogy intimitást vigyél a közös együttlétekbe.
 • A még érzékibb élmény érdekében a párok felfedezhetik egymás érzékeny pontjait, ezáltal gyengéd impulzusokat küldve egymásnak. Ez tökéletes egy romantikus masszázshoz.
 • Egy dildó elektroszexgéphez való csatlakoztatása lehetővé teszi az intenzív belső stimuláció felfedezését. Hüvelyi használat esetén az érzés hatására az izmok összehúzódhatnak, így mély, orgazmikus masszázst kaphat a partnered.
 • Az elektroszexgépek számos beállítással rendelkeznek, így az élmény változatos és izgalmas lehet. 

Milyen érzés az elektroszexjáték?

Az elektroszex nem csak a kellemes fájdalomról szól. Alacsonyabb fokozaton az elektroszexjátéktól kapott élmény teljesen átalakul. Valójában egyes szintek annyira gyengék, hogy alig érez bizsergést.

Ahogy kísérletezel az alacsonyabb beállításokkal, ez a bizsergés fokozódik és elkezd csiklandozni. Az elektromos töltés stimulálja az idegvégződéseket, és felizgatja a bőrt, amelyet érint. Képzeld csak el, hogy milyen érzés, amikor az oldaladat ingerlik és csiklandozzák. Most képzeld el a csiklandozó érzést követő gyengéd rezgést – egyáltalán nem fájdalmas.

Mérsékelt beállításoknál a csiklandozás erősebbnek tűnik, a bizsergés pedig fokozódik, és egy nagy teljesítményű vibrátorhoz hasonló érzés. Ezeket a beállításokat gyakran használják a behelyezhető játékoknál, és sok rajongó szerint az élmény hasonló, mint egy vibráló szexjáték használatánál, de az ingerlés szintje felfokozott.

A nagy teljesítményű beállításoknál zsibbasztó vagy enyhén szúró érzést érezhetsz. Az ingerlés még erőteljesebb, és akár az izmok összehúzódását is okozhatja.

Mindig kikapcsolt állapotban kezdd, és lassan növeld az intenzitást – így megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb beállítást!

Elektroszexjátékok kezdőknek

Ha tetszik az elektroszexjátékok hangja, és ki szeretnéd próbálni, akkor keress egy olyan készletet, mint az ElectraStim EM60-M Flick Electro Sex Stimulator Multipack Set. Ez a kezdőcsomag tápegységekkel és tartozékokkal érkezik, hogy elkezdhesd a munkát!

Minden egység a szexjátékok, eszközök és kiegészítők széles skáláját képes vezérelni, amelyek mindegyike más-más erotikus élményt nyújt. Ha kedveled az elektrostimulációt, elkezdhetsz keresni olyan kompatibilis tartozékokat, amelyek megfelelnek a test bizonyos részeinek az izgatására.

Szinte minden elképzelhető szexjátékot átalakítottak már az elektroszex-készletekkel való használatra. A dildók, a popsi dugók és a szondák a legnépszerűbb elektroszex tartozékok. De a péniszgyűrűktől kezdve az erényövekig mindent beszerezhetsz az elektroszex-készlethez. A legtöbb elektroszexjáték alumíniumból vagy más, jól vezető fémből készülnek, így az áram könnyen átjuthat rajta.

A legfontosabb dolog, amit az elektroszexszel kapcsolatban nem szabad elfelejteni, hogy mindenkinek más érzés – míg egyesek élvezik az új érzéseket, mások túl erősnek fogják találni. Lassan haladj, és kísérletezz az új játékokkal alacsonyabb intenzitáson!

Elektroszex GYIK

Válaszolunk néhány, az elektroszexszel kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdésre. Ha bármilyen más kérdésed van, amit itt nem látsz, akkor ne habozz kapcsolatba lépni ügyfélszolgálati csapatunkkal!

Veszélyesek az elektroszex játékok?

Ez mindig az első kérdés, amit az emberek feltesznek. Az elektroszex eszközökön keresztül engedélyezett elektromosság meglehetősen minimális, így nem mondható veszélyesnek.

Biztonságosan élvezheted az elektroszexet saját otthonodban, de van néhány óvintézkedés, amit meg kell tenned:

 • Ne használj elektrostimulációs készüléket, ha szívproblémáid vannak, vagy ha pacemakerrel vagy felszerelve.
 • Ne használj elektrostimulációs készüléket terhesség alatt.
 • Ne használj elektrostimulációs készülékeket a derék felett.
 • Ne használj elektroszexkészleteket, ha fáradtnak, dehidratáltnak, alultápláltnak érzed magad.
 • Ne használj elektroszexjátékokat sérült vagy irritált bőrön.
 • A bőr érzékenységének elkerülése érdekében mindig használj vízalapú síkosítót (belső tartozékokkal) vagy elektromos vezető gélt (külső tartozékokkal).
 • Mindig győződj meg róla, hogy a készülék kikapcsolt állapotban van, amikor egy eszközt alkalmazol a testeden (ez magában foglalja a vibrátor vagy popsi dugó behelyezését is).

Használjak vezető gélt?

Az elektromos vezető gél egyenletesen eloszlatja az ingerlést. Vezető gélt csak külső tartozékokon és csak ott használj, ahol azt tanácsolják. Meg kell nézned, hogy az adott szexjátékokon hol lehet vezetőképes kenőanyagot alkalmazni, ezért először mindig ellenőrizd a használati útmutatót! Belső tartozékoknál használj helyette egy kis vízalapú síkosítót!

Használhatok szilikonos síkosítót?

Sok tartozék szilikonból készül, amelyet a szilikonos kenőanyag roncsolhat. A vízalapú kenőanyag segíti a behelyezést és a vezetőképességet.

Hogyan tisztíthatom a tartozékaimat?

Nagyon egyszerűen. Húzd ki őket, és egyszerűen tisztítsd meg antibakteriális szexjáték tisztítószerrel és vízzel. Nem elektromosak, így amíg hagyod őket alaposan megszáradni, mielőtt újra bedugnád őket, addig minden rendben lesz.

Győződj meg róla, hogy tisztítás után alaposan megszárítod őket, és próbáld meg elkerülni, hogy víz kerüljön a dugaszolóaljzatba. Bár ha víz kerül az aljzatokba, az nem károsítja a játékot, viszont jobb elkerülni, hogy maradványok maradjanak benne.

Melyik a legerősebb elektroszex készülék?

Szerezd be az xy elektrostimulátort. Elképesztő mennyiségű teljesítmény beállítással és hálózati adapterrel rendelkezik a nagyobb élvezetek érdekében. 

Akár kisebb tartozékokat is kipróbálhatsz! Az elektroszexjátékok úgy működnek, hogy a töltést a játékon lévő felületre, vagy az érintkezőkre irányítják. Minél kisebb a felület vagy az érintkezők, annál intenzívebbnek érezheted a töltést.

Ha szeretnéd felfedezni az elektromos játékok új generációját, akkor tekintsd meg elektroszexjáték gyűjteményünket!