Hogyan használd a vagina pumpát?

Pumpálás szuper érzékennyé teszi a vaginát. Miért ne próbálnád ki Te magad is? Az Édes Élet tippjeivel új szintre emelheted orgazmusaidat. Vágjunk is bele!

Akár egyedül, akár a partnereddel használod a vagina pumpát, az eszköz ultra érzékennyé teszi nemiszervedet. Ilyenkor minden érintés, bizsergés és rezgés felerősödik. Ez tökéletes megoldás, ha gondjaid vannak az orgazmussal, és ideális, ha valami újat keresel, amivel feldobhatod a közös együttléteket.

Mi az a vagina pumpa?

A punci pumpa – más néven vagina pumpa vagy vulva pumpa – egy szexuális vágyfokozó eszköz, amely általában egy szívókamrából és szivattyúból áll. A szívó részt a szeméremajkak és/vagy a csikló fölé helyezik, ami légmentesen lezárja a területet.

Édes Élet Pro Tipp: A szivattyúk képesek az egész szeméremtestet lefedni, vagy vásárolhatsz klitorisz szivattyút is, amely kifejezetten a csiklót célozza meg.

Mit csinál egy vagina pumpa?

Lényegében a punci pumpa női merevedést segíti elő.

Ahogy pumpálod, a szeméremajkak és/vagy a csikló körüli szövetek megduzzadnak, ami a vér áramlását ösztönzi, és sokkal érzékenyebbé teszi a bőrt. Minél többet pumpálsz, annál nagyobb az érzékenység.

Hogyan kell használni?

  • Kend be a pumpa külső szélét egy vízalapú kenőanyaggal, például az Édes Élet síkosítói egyikével – ez segít a légmentes tömítés kialakításában.
  • Győződj meg róla, hogy a pumpa alatt található gyorskioldó szelep zárva van, és csak a levegőt engedi ki!
  • Nyomd a pumpa nyílását a kívánt területhez, ügyelve arra, hogy rendesen záródjon!
  • Egyik kezedet a szivattyú kamrán tartva nyomd össze a pumpát, amíg szívást nem érzel!
  • Engedd el a pumpát, és ellenőrizd a tömítést a bőrödön. A pumpa kamrát csak a szívóerőnek kell a helyén tartania, és nem szabad, hogy eltávolodjon a bőrtől! Ha még nem záródott rendesen a bőrödhöz, tartsd továbbra is a helyén, és folytasd a pumpálást!
  • Folytasd a pumpa összenyomását és elengedését, amíg nem érzed és nem látod, hogy a szeméremajkaid megduzzadnak a kamrában. Először kicsit furcsa érzés lesz, viszont nem szabad, hogy fájdalmat érezz!
  • Amint a bőröd a kamrához nyomódik, nehéz lesz tovább pumpálni – ez a maximum, ameddig pumpálni tudsz. Nyomd meg a pumpa alatti gyorskioldó szelepet, és engedd be a levegőt a kamrába!
  • Óvatosan vedd ki a punci pumpát, majd nincs más dolgod csak élvezd a gyönyörűen duzzadt, csodálatos érzést a szeméremtesteden!

Milyen érzés egy vagina pumpa?

Akárcsak a mellbimbószívó vagy a pénisz pumpa, a vagina pumpa is meglepően jó érzés, amíg használod, de még jobb, amikor leveszed. Úgy tervezték őket, hogy utánozzák azt az érzést, amikor felizgulsz, így amint leveszed, minden ingerlésre szuper érzékennyé válik az adott terület.

Veszélyes a vagina pumpálása?

Nem, a használatuk teljesen biztonságos.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen kellemetlenséget tapasztalsz, akkor mindenképp hagyd abba a pumpálást! Lehet, hogy eltart egy ideig, amíg megszokod az érzéseket, de a pumpálás nem okozhat tényleges fájdalmat.

Fontos, hogy ne pumpáld túl a vaginát, mert ez károsodásához is vezethet!

A szex és a maszturbáció rendben van a pumpálás után, de ne felejts el síkosítót használni, mivel a vákuumozás szárazságot okozhat!