Shibari- A japán kötélkötés művészete

Ha szereted az elegánsabb dolgokat az életben, a japán kötési technika egy olyan kifinomult szexuális élményt mutathat Neked, amit korábban nem tapasztaltál!

Akár kezdő Shibaris vagy, akár érdekel a japán kötelezés, ez a kötélkötési útmutató tele van olyan technikai tippekkel és tanácsokkal, amelyek élvezetessé varázsolják a csomózást!

Mi a Shibari?

A Shibari, más néven Kinbaku, a japán kötélkötés jól ismert kifejezése, amely a korlátozó játékok művészi és precíz megközelítése. A Shibari általában összetettebb, mint egy pár bilincs felpattintása. A megfelelő működéshez odaadásra, türelemre és képzelőerőre van szükség.

Az egyik különleges szempont, ami megkülönbözteti a japán kötélkötést a korlátozás más formáitól, hogy a partner mozgásképtelenné tételén felül vannak olyan Shibari „minták” is, amelyeket kifejezetten a partner nemi szerveinek, melleinek és más erogén zónáinak stimulálására terveztek. Így a kötélkötésed nem csak széppé és funkcionálissá válhat, hanem mindkettőtök számára felejthetetlen élményt biztosít.

Hogyan használd a Bondage kötelet?

Lassan és biztonságosan

A kötélkötés a bondage-játékkal egy kicsit több extra felkészülést igényel annak érdekében, hogy 100%-ig biztonságos legyen. Ügyelj arra, hogy soha ne hagyd megkötözött partneredet felügyelet nélkül! Kerüld a kötelezést alkohol vagy kábítószer hatása alatt, illetve vészhelyzet esetére mindig legyen kéznél egy kötelekhez kialakított bondage olló!

A kötél megkötésénél különösen ügyelni kell arra, hogy ne korlátozza a véráramlást, illetve ne okozzon idegkárosodást a megkötözött személynél. Ügyelj arra, hogy ne feszítsd túl a köteleket és rendszeresen ellenőrizd, -különösen, ha partnered egész testét megkötözöd-, mivel számos Shibari-technika légzési nehézségeket okozhat.

Kíváncsi vagy a technikára viszont aggódsz a kockázatok miatt? Miért nem próbálsz ki néhány előre elkészített kötelet, mint például a Bondage Boutique Soft Bondage Rope Restraints? Ezek a sokoldalú kötelek lehetővé teszik, hogy felfedezd a játékot a lehető legbiztonságosabb módon!

Édes Élet Pro Tipp: Ha komolyan elsajátítanád a kötelezés technikáit, akkor érdemes utánanézni a környékbeli fétis kluboknak vagy Shibari-tanfolyamoknak!

Az interneten is kereshetsz útmutatást, de mindenképp keress fel egy olyan fórumot, ahol a legjobb tanácsokhoz juthatsz hozzá!

Mire figyeljetek oda?

Győződj meg róla, hogy a megkötözni kívánt személy kényelmesen érzi magát, és kérd meg, hogy a csomózás közben úgy hajtogassa a testét, hogy a lehető legjobban meg tudd fogni a végtagjait! A melleket például akkor a legkönnyebb becsomagolni, ha a partnered előrehajol.

Előzetesen beszéljetek meg a határokat és korlátokat, mielőtt még a kötelek képbe kerülnének! A japán kötélkötés érzéki, és rendkívül szexi lehet – de mint minden olyan játéknál, amely során az egyik partner teljesen le van kötözve, fontos, hogy lassan kezdj neki, és együtt haladjatok előre! Mindehhez elengedhetetlen a közös megegyezés.

A csukló és a lábak megkötözésekor próbáld meg mindkét oldalon a feszültség szintjét összehangolni, hogy jól nézzen ki és jól is érezze magát a partnered! Ha a nyak körül kötözöl, akkor légy rendkívül óvatos – ez a terület érzékeny, és még akkor is légzési problémákat okozhatsz, ha lazán kötözöd meg a másik félt.

Ha már belejöttetek a folyamatba, akkor megpróbálkozhattok új forgatókönyvekkel is! Például egy teljes testes kötözéssel felfedezheted partnered nemi szervét, majd egy tollcsiklandozót vagy korbácsot futtathatsz végig a belső combján, miközben ő tehetetlenül ellenáll. Kellemes huncutkodást kívánunk!