Hogyan használj szemkötőt az élvezetesebb szexért?

Egyszerű, szexi és szórakoztató, – a szemek bekötése kötelező kellék azok számára, akik magasabb szintre emelnék a hálószobai élményeket. A szemek bekötése, az érzékelés fokozásának az eszköze. Látás nélkül sokkal jobban támaszkodunk a többi érzékszervünkre, így a szagok, a hangok, az ízek és a testi érintés mind felerősödnek.

A bekötött szemek a várakozást is fokozzák, mivel megpróbáljuk értelmezni, hogy partnerünk mit fog csinálni legközelebb. A változatosság és a várakozás teljesen felizgatja partnert – és Te hihetetlen szeretőnek fogod érezni magad!

A bekötött szemek annyi gyönyörpotenciált rejtenek magukban – az érzékiségtől a hatalom és az irányítás körüli szexjátékig.

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés az Édes Élet-nél, hogy pontosan mit csinálsz, ha a partnered bekötött szemmel van? Most mutatunk pár tippet, hogy a közös játék gördülékenyebben menjen!

Maradj annál, amit ismersz!

Kezdetnek ne bonyolítsd túl a dolgokat új mozdulatok vagy játékok bevezetésével. Maradj annál, amit ismersz, és játssz ugyanúgy, mint általában, azzal a különbséggel, hogy mindezt bekötött szemmel csinálod!

 • Fokozd a kézimunkát és az orális szexet egy egyszerű síkosítóval.
 • Építsd fel a várakozást azzal, hogy minden egyes érintés és csók között szünetet hagysz.
 • Kérd meg a partneredet, hogy egy érzékszervre – például az érintésedre, az illatodra vagy a légzésed hangjára koncentráljon, miközben játszol vele.

A szemkötő viselője gyorsan rá fog jönni, hogy az olyan tevékenységek, amelyekről azt hitte, hogy jól ismeri, mint a masszázs, a kézimunkázás vagy az orális szex, hirtelen az élvezet egy teljesen új szintjére emelkednek.

Szokatlan érzékek

A szemkötő viselése azonnal felerősíti viselője összes többi érzékszervét. 

 • Fedezd fel teste minden porcikáját egy tollcsiklandozóval.
 • Kísérletezz a hőmérséklet-játékkal, váltogatva a hűtött síkosítót és a meleg masszázsgyertyaviaszt.
 • Használj tűkereket a „hátborzongató” gyönyörért.

Az olyan érzékszervi eszközök, mint a tollcsiklandozók, a masszázsgyertyák és a gombostűkerekek bevezetése tökéletesen alkalmas arra, hogy kihasználd partnered újonnan felfedezett érzékeny pontjait.

Menjen a városba a játékokkal

Ahogy már említettük, a bekötött szemmel való játék új életet adhat a már jól ismert szexjátékoknak.

 • Használj golyós vibrátort, hogy bárhol külsőleg stimuláld, különösen azokon a helyeken, amelyeket már csiklandozóval felébresztettél.
 • Növeld a kézimunka intenzitását egy vibrátor segítségével.
 • Kérd meg a partneredet, hogy használjon egy játékot magán, miközben te élvezed a műsort.

Ha már használtatok együtt játékokat, akkor itt az alkalom, hogy felfedezzétek a szórakozás egy teljesen új szintjét.

Hatalmi játék

Akár teljeskörű szerepjátékot szeretnél kipróbálni, akár csak a változatosság kedvéért szeretnéd átvenni a vezetést, egy szemkötő segítségével a hatalmi játék a partnerek számára kevésbé ijesztő lehet.

 • Kérd meg a partneredet, hogy bekötött szemmel csináljon veled dolgokat, például orálisan, vagy fedezzen fel Téged mindenhol a kezével.
 • Építsd fel a várakozást azzal, hogy játszol vele, és nagy szüneteket hagysz az érintések között. Ne érintsd meg őt újra, amíg nem könyörög érte!

A szemkötő viselője az alárendelt szerepben lazíthat, miközben a teljesítménykényszert is levetkőzheti. Az alárendelt is felhatalmazást kaphat egy „biztonsági” kifejezéssel, amellyel leállíthatja a játékot, ha szüksége van rá/akarja. Ez segíthet a domináns szerepet játszó személynek enyhíteni az idegességet, ami sokkal könnyebbé teszi a szerep teljes átvételét.

Elképesztő utazás

Az elme a legerősebb afrodiziákum, ami létezik, és csak egy kicsit kell mélyebbre merülnöd, hogy érzéki és erotikus elmeutazásra küldd az alárendeltedet.

 • Használd a hangot, hogy partneredet valami egzotikus vagy izgalmas helyre vidd. Az óceán, a trópusi madarak vagy az erdő hangjai népszerűek.
 • Használj illatgyertyákat, füstölőt, naptejet vagy más illatokat, hogy még jobban megalapozd a hangulatot!
 • Gondolkodj a dobozon kívül: használj ventilátort, hogy „szellőt” hozz létre, változtasd meg az akcentusodat, frissítsd fel a szókincsedet, amely szuper meggyőzővé teheti a szerepedet, és a jelenetet.
 • Kényeztesd partnered élete utazásában, az érzéki játékban!