Hogyan lehetsz a fenekelés mestere?

Sokszor elképzelted már, hogy békésen takarítasz a lakásban, a pasid pedig mögéd lép, és jó alaposan elfenekel? Egy kiadós popsi csapkodásra vágyni nem ördögtől való dolog, mégis sokaknál tabutémának számít. A paskolásnak nem kell mindig fájdalmasnak lennie, hiszen a kellemes érzések kiegészítésére is használható. Most megmutatjuk, hogyan fenekeld el partnered úgy, mint egy vérbeli profi!

A fenekelés számos szerepet betölthet az aktus során. Akár egy szerepjáték részeként, akár büntetésként egy BDSM forgatókönyvben, vagy szex közben, hogy fokozza az endorfinlöketet.

Mielőtt azonban nekilátnál a fenekelésnek, mindenképp beszélj a partnereddel! Egy popsi csapkodás mindenkiből más érzéseket vált ki. Valaki számára ijesztő lehet, vagy akár egy traumatikus élmény emlékét is felidézheti, ami egészen más eredményre vezethet, mint amit reméltél. 

Édes Élet Pro tipp: sokak számára ez egy tabutéma, így ha Téged is izgat a gondolata, akkor csak lazán hozd fel a témát a partnerednek. Mondd el neki, hogy már régóta fantáziálsz a fenekelésről, és szívesen kipróbálnád vele is. Ha nem mersz kezdeményezni, akkor akár szex közben is irányíthatod úgy az eseményeket, hogy megvalósuljon a vágyad. Paskold meg a partnered fenekét vagy finoman harapj bele! Mondd meg neki, hogy rossz kislány voltál, és rád fér egy alapos fenekelés. Ennek tuti nem tud majd ellenállni.  

Hogyan kezdjetek bele?

Először is állítsatok fel egy „biztonsági jelzést”, és beszéljétek át, hogy mi az, ami mindkettőtöknek megfelel, és mit szeretnétek elérni a fenekeléssel.  

A szerepjátékot egészítenéd ki egy kis paskolással? Szeretnéd, ha szex közben néha elfenekelnének? Kezdetben próbáljátok ki először puszta kézzel! Az ujjaidat fogd össze, és enyhén, felfelé irányuló mozdulatokkal kezdj neki!

Vedd célba a husis részeket!

A legjobb (és legbiztonságosabb), ha a húsos részeket célzod meg, mint például a combok hátsó részét vagy a feneket. Ezek a területek jól kipárnázottak az ütések fogadására, és itt is rengeteg idegszál fut, így az izgató érzések nem maradnak el. 

Jó hír, hogy olyan testrészekről beszélünk, amelyeket általában ruha takar, így ha szereted a kemény verést, akkor sem kell aggódnod, ha nyomot hagy a testeden. Így biztosan nem kell másnap magyarázkodnod az irodában. 

Csak finoman!

Soha ne fenekelj derék feletti részen, a gerinc vagy a vesék fölött, illetve az ízületek, például a térdhajlatok környékén! Ez nagyon veszélyes, ezért fontos a jó célzás.

Érdemes úgy időzíteni a fenekelést, hogy legfeljebb három másodpercenként érkezzen. Változtasd az ütés gyakoriságát, és elhelyezését, hogy változatosságot teremts, elterjedjen az érzés és fokozódjon a vágy!

A várakozás varázsa

Nincs is izgatóbb annál, amikor nem számít az ember a fenekelésre, és váratlanul érkezik a következő csapás. Az ütések száma és gyakorisága mindig bűneidtől függően érkezzenek!

Ha már belejöttetek a fenekelésbe, akkor a tenyér mellett más eszközöket is bevethettek, ha engedelmességre tanít a partnered. A paskolók, korbácsok és ostorok mind fokozzák az élményt, és egy magasabb szintre helyezik a fenekelést. A különböző textúrák egyedi érzéseket nyújtanak. 

Felkészültél a fenekelésre? Vágjatok bele Ti is!