Kezdő útmutató az erényövekhez, és pénisz lakatokhoz

A tisztaságot általában az önmegtartóztatással hozzák összefüggésbe, de ez nem csak a nemi élettől való tartózkodásról szól – sok pár kísérletezik a tisztasággal, hogy javítsa szexuális életét. Az első lépések a tisztasági játékban a szexuális kísérletezés körül forognak, és a legtöbb embert nem az életmódváltás hajtja. 

Ezt az útmutatót úgy terveztük, hogy segítsen Nektek a döntéshozatalban, hogy a tisztasági öv megfelelő-e a számotokra, illetve segítsen kiválasztani azt az eszközt, amely valóra váltja a fantáziáitokat.

Mi az a tisztaság?

A BDSM-ben és a bondage-ban a tisztaság az orgazmus-szabályozás egy formája, ahol az egyik partner olyan tisztasági eszközt visel, amely megakadályozza, hogy orgazmusa legyen, amíg a partnere el nem távolítja azt. Pszichológiailag ez egy igazán intim folyamat. Sokan izgalmasnak és erotikusnak találják, ha partnerüknek fizikai eszközt adnak az orgazmusuk irányításához.

Miért játszanak az emberek tisztasági játékot?

Vannak, akik a gyakorlati tisztaságot a kényszeres szexuális viselkedés megállítására használják (ha a nemi szerveidet elzárják, nem használhatod őket), de sokkal gyakoribb, hogy az emberek vagy tisztasági játékosok vagy tisztasági életmódot folytatók:

A tisztasági játék az, ahogyan a legtöbb ember kezdi: ez inkább szex játék, mint életmód. Egy BDSM hálószobai játék részeként az egyik partnert bezárják az eszközbe, és addig ingerlik, amíg annyira fel nem izgatják, hogy képtelenek lesznek uralkodni a vágyukon, mire végre kiszabadulnak. A legtöbb tisztasági játékban részt vevő ember úgy gondolja, hogy a fémketrecek, és a tisztasági övek kielégítik az igényeiket.

Ehhez képest a tisztasági életmódot folytatók általában szinte állandó jelleggel viselik a tisztasági eszközeiket, és csak a partnerük – akit “kulcs tartónak” neveznek – engedi el őket előre meghatározott időszakokra. Az életmódot folytatók úgy tekintenek a szüzességükre, mint a végső ajándékra, amellyel átadják szexualitásuk tulajdonjogát annak a személynek, akit szeretnek.

Azok az emberek, akik szóló tisztasági játékban vesznek részt, arról számolnak be, hogy erősebb orgazmusokat élnek át, mint amikor hagyományosabb maszturbációt végeznek. Az orgazmus késleltetése gyakori módja annak, hogy erősebbé tegyék, és az erényövek megkönnyítik a „nagy robbanás” elhalasztását.

Sok pár számol be arról, hogy a tisztasági játék javítja az intimitásukat, és közelebb hozza őket egymáshoz. Mivel a tisztaság sok incselkedéssel és késleltetéssel jár a csúcspont elérése előtt, hosszabb előjátékhoz és új erogén területek felfedezéséhez vezethet.

A tisztasági játékok típusai

A játék típusa attól függ, hogy milyen tisztasági játékkal rendelkezel odalent, de a legtöbbjükben közös legalább egy lakat és egy kulcs, így a korlátozott partnered nem megy sehova a Te szavad nélkül.

Erényövek

Az erényöv az egyik leggyakoribb erénytartó eszköz, és jellemzően hölgyeknél működnek a legjobban, bár vannak merev péniszgyűrűkkel és anális dugókkal ellátott övek is, amelyek a férfiaknak is megfelelnek. A nőknek szánt tisztasági övek egyszerűen elzárják a csiklót és a hüvelyi területet, hogy ne lehessen megérinteni őket, illetve ne tudja magát kényeztetni.

Péniszgyűrűk

A kakas ketrec, más néven péniszgyűrű a leggyakoribb tisztasági eszköz a férfiak számára, és rendkívül hatékonyak. Készülhetnek sima szilikonból, műanyagból vagy fémből, és elég kicsiknek kell lenniük ahhoz, hogy korlátozzák a pénisz merevedését, miközben stimulálják. A műanyag és szilikon ketreceket úgy tervezték, hogy napokig vagy hetekig kellemetlenségek nélkül viselhetők legyenek, míg a fémketrecek ideálisak arra, hogy akár egy napon keresztül megakadályozzák, hogy bárki kényeztesse a férfi nemi szervét.

Szüzességi hámok

Az erényhám az erénytartás egy könnyebb formája, amelyet úgy terveztek, hogy megakadályozza a viselőjének a teljes stimulációt, vagy azt, hogy bárki behatolhasson. Ezek a pántok elég kényelmesek ahhoz, hogy néhány órán keresztül viseljék őket, ezért népszerűek azok körében, akik a ruházatukon keresztül szeretnék kifejezni alárendelt magatartásukat.